- Adım
- Mert Sarı
- Cihazım
- Xiaomi Mi6
- Konular
- 10
Evet arkadaşlar, memnun olmayanlar da telefonda neyden şikayetçi olduklarını yazabilir 
Katılıyorum size kamerası biraz daha güzel olsaymış herşeyiyle mükemmel olurmuş.Arkadaşlar telefonun herşeyi güzelde şu kamerası da güzel olsaydı tadından yenmez di tek eksiği bu onun dışında herşeyi güzel oldukça akıcı şarjı güzel vs..
Kameradan kastınız nedir anlamadım çift kamera oto focus optik sabitleyici falan filan var diyorlar siz neyi tam olarak beğenmiyorsunuz bende o telefonu almayı düşünüyorumKatılıyorum size kamerası biraz daha güzel olsaymış herşeyiyle mükemmel olurmuş.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sadece gece çekim kalitesini pek beğenmiyorum onun dışında bana göre gayet güzel.Kameradan kastınız nedir anlamadım çift kamera oto focus optik sabitleyici falan filan var diyorlar siz neyi tam olarak beğenmiyorsunuz bende o telefonu almayı düşünüyorum
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladım o zaman bilgi için teşekkürlerSadece gece çekim kalitesini pek beğenmiyorum onun dışında bana göre gayet güzel.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesinlikle katılıyorum hocam.Bu nası bi soru beğenmemek elde mi tek sorun biraz kamera efsanedir mi 6 kullanmayı bilmeyince kötü damgasını vuran çok oluyor
Arkadaki hissiyat bence çok güzel bir hava katıyor cihaza, nano liquid alıp kılıfsız kullanmayı düşünüyorum.Memnunum fakat kamera daha iyi olabilirmis, birde ben kılıfsiz kullanmayi severim cok kaygan arkasi