- Adım
- Mert Sarı
- Cihazım
- Xiaomi Mi6
- Konular
- 10
Evet arkadaşlar, memnun olmayanlar da telefonda neyden şikayetçi olduklarını yazabilir
Arkadaki hissiyat bence çok güzel bir hava katıyor cihaza, nano liquid alıp kılıfsız kullanmayı düşünüyorum.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eee telefon ben burdayım diyorKamera yazılımı ve ufak tefek yazılımsal hatalar dışında sorunsuz kullanıyorum. Ama baya ağır bir telefon, 200 grama yakın bir ağırlığı var.
Gesendet von meinem MI 6 mit Tapatalk
İyi hoş ama benim gibi küçük telefondan geçenler zorlanır baya. Belli bir süre sonra oturuyor zaten elinize.Eee telefon ben burdayım diyor
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağ ve sol tuşlarıyla alakalı sorununuz donanımsal olabilir hocam, forumda geri tuşunun kendiliğinden çalışmasından şikayetçi arkadaşlar da vardı, sizinki de buna benzer mi?Mi 6 yı alalı yaklaşık 10 gün oldu. Bu 10 günlük kullanımda gözlemlerimi akatarcak olursam
Eksi Yönleri:
1- Birazcık ağır
2- Sağ ve sol yuşları bazen kendiliğinden işlem yapıyor. ( bu herkeste mi oluyor yazarsanız sevinirim Vede çözümü var mı)
3- Kulaklık girişi ve Sd kart girişi olsaymış daha iyi olurmuş
Artı Yönleri:
Yukarda saydığım bana göre eksi yönlerin dışında çok genel olarak mükemmel diyebilirim. Kullanmaktan büyük keyif alıyorm. Daha önce daha önce Samsung S5 kullanan biri olarak diyorum ki bundan sonrada sanırım sıkı bir mi kullanıcı olacağım. Diğer cihazlara iki katu para vermek bence enayilikten başka bir şeydeğil
[doublepost=1516792877,1516792801][/doublepost]Yazmayı unuttum birde bilgisayarı görmedi acaba çözümü nedir.
Bildirim sorununa çözüm olarak betaya geçmenizi öneririm.-ekran renk kalibrasyonu kötü,özellikle kırmızı renkler doğru değil,özelleştirmeye izin yok
-kulaklık ses çıkışı bilerek kısıtlanmış,yükseltmenin bir yolu yok global romda
-miui yığınla eksiği var,bildirimler bazen geliyor bazen gelmiyor gmail bile...
-kilit ekranı bildirim önizleme seçenekleri zayıf, OxygenOS çok daha başarılı
-Güncelleme takvimi çok yavaş,hala android 7 de olmasını anlamlandıramadım.
-telefonda sebepsiz donmalar oluyor yine miui kaynaklı bir sorun.
-Hızlı şarj esnasında ciddi ısınıyor, hızlı şarjı oneplus dash charge dan yavaş. qualcomm teknolojisini kullanan her telefon da yavaş zaten
+Pil kullanımı baya güzel eve %40 la falan dönüyorum, oyun vs oynamama rağmen
+Aksesuarlarının bolca olması avantaj,araç içi hızlı şarj aletine kadar uygun fiyatlara bulunuyor.
+Stero hoparlör çıkışı oyunlarda ve filmde keyifli oluyor.
+5,15" ekranı ve görece minik yapısı daha kolay bir kullanım sunuyor.
sonuç olarak pek memnun sayılmam.ama fiyata bakarak bu kadar olur zaten dedirtiyor. Ama bir daha mi nin üst seviye cihazını alacağımı sanmıyorum.oneplus kesinlikle daha iyi.
-ekran renk kalibrasyonu kötü,özellikle kırmızı renkler doğru değil,özelleştirmeye izin yok
-kulaklık ses çıkışı bilerek kısıtlanmış,yükseltmenin bir yolu yok global romda
-miui yığınla eksiği var,bildirimler bazen geliyor bazen gelmiyor gmail bile...
-kilit ekranı bildirim önizleme seçenekleri zayıf, OxygenOS çok daha başarılı
-Güncelleme takvimi çok yavaş,hala android 7 de olmasını anlamlandıramadım.
-telefonda sebepsiz donmalar oluyor yine miui kaynaklı bir sorun.
-Hızlı şarj esnasında ciddi ısınıyor, hızlı şarjı oneplus dash charge dan yavaş. qualcomm teknolojisini kullanan her telefon da yavaş zaten
+Pil kullanımı baya güzel eve %40 la falan dönüyorum, oyun vs oynamama rağmen
+Aksesuarlarının bolca olması avantaj,araç içi hızlı şarj aletine kadar uygun fiyatlara bulunuyor.
+Stero hoparlör çıkışı oyunlarda ve filmde keyifli oluyor.
+5,15" ekranı ve görece minik yapısı daha kolay bir kullanım sunuyor.
sonuç olarak pek memnun sayılmam.ama fiyata bakarak bu kadar olur zaten dedirtiyor. Ama bir daha mi nin üst seviye cihazını alacağımı sanmıyorum.oneplus kesinlikle daha iyi.
Mesajların whatsapp ı açınca geç gelmesi otomatik başlatmayla alakalı, aktif edince düzelmesi gerek.Evet bildirimlerin geç gelmesi benimde dikkatimi çekti. Bazen Whatsapp ı açtığımda aniden onlarca mesaj geliyor. Sanırım bunların önemli bir kısmı güncelleyemyle çözülebilecek sorunlardır