- Adım
- Mert Sarı
- Cihazım
- Xiaomi Mi6
- Konular
- 10
Evet arkadaşlar, memnun olmayanlar da telefonda neyden şikayetçi olduklarını yazabilir 
BuyrunYarın (kısmetse) telefonuma kavuşacağım. Herkesin ortak şikayeti özellikle seramik versiyonda arka kısmın çok kaygan olduğundan elden düşmeye çok meyilli olması. Seramik tuz-buz olabiliyormuş.
Bir babayiğit direkt şurada güzel bir kılıf linki verse ? (fiyatı hiç önemli değil yeterki şeffaf olmayan - ince - hoş görünümlü ve elden kaymayacak şekilde olsun)
Buyrun
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bi de bu dikkatimi çekti hocam silikon ve bence gayet hoş.Bu kılıf sert mazlemeden yapılmış zannımca ? Daha çok yumuşak malzemeden örneğin silikon malzemeden tavsiyeniz var mı hocam ?
Yeni üyeyim ama arkadaşların yazdıkları yorumlardan bende bu sonucu çıkardım. Düzelir inşallahDonanım olarak çok iyi fakat miui yazılım herkes akıcı çok iyi desede ben yazılımı beğenmiyorum bu donanıma uygulamalarına daha iyi yazılım yapılarak daha iyi olabilir ama her yeni güncelleme ile daha da kötüye gidiyor
Resurrection remix varsa kurabilirsiniz.beta romda yığınla bug var. günlük kullananları sabırlarından dolayı tebrik ediyorum. miui dışında ne kullanılabilir bu cihazda? oxygenos u mumla arıyorum... lineageos baktım offical çıkmamış.
Kullanıyorum, tavsiye ederim.Bu kılıf sert mazlemeden yapılmış zannımca ? Daha çok yumuşak malzemeden örneğin silikon malzemeden tavsiyeniz var mı hocam ?
beta romda yığınla bug var. günlük kullananları sabırlarından dolayı tebrik ediyorum. miui dışında ne kullanılabilir bu cihazda? oxygenos u mumla arıyorum... lineageos baktım offical çıkmamış.