- Adım
- Mert Sarı
- Cihazım
- Xiaomi Mi6
- Konular
- 10
Evet arkadaşlar, memnun olmayanlar da telefonda neyden şikayetçi olduklarını yazabilir
Hocam var mı bir gelişme, teslim ettiniz mi?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Elinizde kanıt da olduğuna göre gönül rahatlığıyla gönderebilirsiniz, inşallah değişim yaparlar.Götüremedim bugün videolar hazır bakalım cepportu aradım bu hafta içi götürmeye çalışacağım ;emin olabilirsin telefondan çok memnunum ama böyle şeyler sinir bozuyor herşeyin içine ediyor. Düzelcek gibi de değil,
Valla çok zor oldu video çekmek ipad le çektim bide hep yapmıyor yapıncada takılıyor uygulamalar hep geri gidiyor az baskıyla kulaklık tarafına..Elinizde kanıt da olduğuna göre gönül rahatlığıyla gönderebilirsiniz, inşallah değişim yaparlar.
Ben global beta sürümü kullanıyorum son güncelleme yüklü ben kablolu kulaklığı kullanmayı bıraktım bluetooth kulaklık aldım gearbestten ses tatmin edici memnunum en azından gidip gelme yok sesde azalma yok herhangi bir elektronik markette bluetooth kulaklık deneyin test edin ben memnunum bu ses sorununu ben Bluetooth kulaklık ile çözdümArkadaşlar merhaba, son sürüme güncellendim telefonu.
Kamera sorunu büyük ölçüde düzeldi. Geceleri artık daha güzel çekiyor. Yine 60fps video çekilmiyor. Aptalca, başka bir yorum yapmıyorum bu konu hakkında.
Son güncellemeden sonra kulaklıktaki ses ciddi ölçüde azaldı. Artık sinirleniyorum kulaklık taktığımda, önceden bildirim sesi çıkınca azalıyordu ses. Şuan hep az geliyor. Yok mu bunu düzeltmenin yolu, bir dahaki güncellemeyi bekleyemem çünkü çok yoğun kullanıyorum.
Gesendet von meinem MI 6 mit Tapatalk
Yarın gideceğim sorun baya arttı yaklaşık 15-20 video çektim bakalım sonucu sizlerle paylaşırım.Valla çok zor oldu video çekmek ipad le çektim bide hep yapmıyor yapıncada takılıyor uygulamalar hep geri gidiyor az baskıyla kulaklık tarafına..
Hocam mi 6 yı değiştirdi CEPPORT yetkilileri sağolsunlar gördüler sorunu. İnşallah başka sorunlarla karşılaşmayız telefondan ve cepporttan çok memnunum ilgileniyorlar. Mi 6 alcaklara şiddetle tavsiyemdir korkmadan alsınlar ama önemlisi güvenilir satıcıdan.Elinizde kanıt da olduğuna göre gönül rahatlığıyla gönderebilirsiniz, inşallah değişim yaparlar.