- Adım
- Mert Sarı
- Cihazım
- Xiaomi Mi6
- Konular
- 10
Evet arkadaşlar, memnun olmayanlar da telefonda neyden şikayetçi olduklarını yazabilir
Burada ki herkese teşekkürler bildikleri konularda yardımcı oluyorlar. Ay sonu kredi kartı hesap kesimi yapsın mi 6 yi alacağım bakalım nStabil rom gelir kullanırsınız çokta sıkıntı çıkarmaz içiniz rahat olsun
Miui.AM Mi 5S 8.1.20 Global Beta
Şimdiden hayırlı olsun hocamBurada ki herkese teşekkürler bildikleri konularda yardımcı oluyorlar. Ay sonu kredi kartı hesap kesimi yapsın mi 6 yi alacağım bakalım n
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
unlock işlemi için istek yollamıştım 9.2.2 de gelmişti.unlock etmeden beta rom a geçtim. şimdi gelen dosya telefonu recovery modda görmüyor. ilk bi denedim bassam yapacaktı yapmadım. nasıl ilerlemem lazım?tekrarmı istek oluşturmam gerek
[doublepost=1516897182,1516896124][/doublepost]
birde söylediğiniz romun en güncelini nerden bulabilirim?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bumudur hocam?
evet kurdum 72 saat bekle dedi. sanki bana atom bokbası şifresi girdik bu verdiğinizin konusunda,en günceli takip edebileceğimiz bir link verilmiş. o linkteki en güncel olanda benim attığım.direk en günceli yüklemeyelimmi?
Oreo güncellemesi kullanmak istiyorsanız en günceli yükleyebilirsiniz. Bence oreo henüz tam oturmadı, daha fazla sevmediğiniz bir şey çıkar cihazdan daha da soğursunuz. En iyi yöntem deneme yanılma yöntemi, bence ikisini de bir kullanın. Hangisi hoşunuza giderse onu kullanırsınız ama tavsiyem benim attığım linkteki versiyon.
Hocam değişim talebinde bulunun, bu donanımsal bir sorun.Bende de geri tuşu kendiliğinden basıyor kulaklık giriş tarafından az baskı oldunda daha fazla oluyor 1 haftalık tel bakalım nolcak gittim gösterdim onların orda olmadı video çekecem. Hayırlısı şuanda size yapıyor mu kronik sorun gibi görünüyor bir arkadaşa sordum değiştirmiş.
Bakalım kardeşim bugün aradım götürcem video çektim buraya yüklenirse yüklerim. Değiştirirlerse iyi olur ama kronikse kötü. Yorumlardan birkaç kişide görünce üzüldüm. Çok iyi hızlı telefonHocam değişim talebinde bulunun, bu donanımsal bir sorun.
Hocam var mı bir gelişme, teslim ettiniz mi?Bakalım kardeşim bugün aradım götürcem video çektim buraya yüklenirse yüklerim. Değiştirirlerse iyi olur ama kronikse kötü. Yorumlardan birkaç kişide görünce üzüldüm. Çok iyi hızlı telefon