hangi servise yolladınız. ritzy ye yolladım ahize filtresi değişmiş konuşmalarda son seviyesinde sesler patlak geliyor.
ahize değişimini özellikle mi istediniz?Benim Delta garantiliydi Delta'ya gönderdim hiç bir sorun yaşamadım ama tekrar servise gönderip sorununu belirtmeni tavsiye ederim.
ahize değişimini özellikle mi istediniz?
Benimki 10a yükseltince oldu öncesinde yoktu. Mi6 kullanıyorum.Arkadaslar hic uğraşmayın yazılımsal bi durum bu 10 a yükseltin sorunun düzeldiğini göreceksiniz
Peki garanti telefondaki ekran koruyucuyu söküyor muBu problemi yaşayan tüm arkadaşlara çözüm; Kaç adet rom demedim burada da konularda bahsettim. hatta düzelir gibi oldu ama gece test yaptığım için, sessiz ortamda düzeldi sandım. sonu hep hüsrandı. En sonunda delta servis garantili olduğu için şansımı deneyip göndermek istedim. yedek bir cihaz buldum gönderdim. tam 10 gün içerisinde çözdüler. 2 haftadır kullanıyorum tertemiz ses.. bakalım umarım tekrar yaşamayız. çare servis.
Cihaz bana geldikten sonra miui global 10.0 yükledim bir problem yaşamadım şu an bu versiyonu kullanmaktayım.
balata spreyi ile temizleyeceksin. İlk günkü haline dönecek.Telefon ahize sesi kısılması için kolonya, pamuklu çubuk, diş fırçası, elektrik süpürgesi ile temizleme yaptım. Biraz açılır gibi oldu. Şimdi yine bayağı kısıldı.
İlk çıktığı aylarda 2017 temmuzda, garantisiz, yurt dışından getiren hasan dan almıştım. Tam iki sene oldu. Ahize sesi dışında bir sorun denk gelmedi. Bu kronik sorun sanırım. Çoğu kişide olmuş okuduğum kadarı ile. Rom olarak eu stable yükledim son olarak. Fakat sorun düzelmiyor.
Sorunla karşılaşanlar, çözüm için ne yapmak lazım? Garantiye gönderip parçayı mı değiştirdiniz?
Sen öyle yap kardeşim, hatta temizlendikten sonra chain-l yağ uygularsan ses daha akışkan olarak gelebilir.balata spreyi ile temizleyeceksin. İlk günkü haline dönecek.