Garantiye göndermenizi tavsiye ederim. Genelde yazılımsal oluyor. Benim Redmi Note 4 te vardı yazılım güncelleme ile sorun çözüldü. Yalnız 3 haftada geliyor ona göre yedek telefonunuzu iyi ayarlayınMerhaba, aynı sorun benim MI6 da var. Karşı tarafın sesi duyulmuyor çok kısık geliyor. Telefondan soğudum. Temel işlevi yerine getirebilmeli, bildiğin çöp oldu. Garanti sorunu çözebilir mi acaba bu haliyle bu telefon bildiğin ayıplı ürün haline geldi.
Yedek telefon ayarladım , hepsiburada dan almıştım evo garantili bugün kargoya verdim. Evo garanti hakkında hiç iyi şeyler duymadım ama yinede gönderdir. Bakalım ne olacak..Garantiye göndermenizi tavsiye ederim. Genelde yazılımsal oluyor. Benim Redmi Note 4 te vardı yazılım güncelleme ile sorun çözüldü. Yalnız 3 haftada geliyor ona göre yedek telefonunuzu iyi ayarlayın
buna bir bakabilir misinGüncelleme sonrasi ahizenin ses performansi yariya düstü ,bununla ilgili ne yapabilirim
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yedek telefon ayarladım , hepsiburada dan almıştım evo garantili bugün kargoya verdim. Evo garanti hakkında hiç iyi şeyler duymadım ama yinede gönderdir. Bakalım ne olacak..
Güncel sürümde böyle bir alan yok dolayısı ile bu çözüm hiç bir işe yaramıyor.buna bir bakabilir misin
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Benimde aynı oldu bugün duzeltti telefoncu kulakligi tikanmis sert bir fırçayla temizledi sorun hallolduGüncelleme sonrasi ahizenin ses performansi yariya düstü ,bununla ilgili ne yapabilirim
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi