Kardes bende çok uğraştım sonunda açtım cok ince ahize delikleri diş fırçasının uçlarını kestim sertleştirdim ancak açtım.Merhaba arkadaşlar, 2 haftadır bu konuyla ilgili bende mücadele veriyorum. Sizlerinde desteği ile denemediğim şey kalmadı. Biraz önce çok ince bir diş fırçası ile temizlik yaptım, sonuç muhteşem. İnanın öyle sevindim ki, ilk defa böyle bir platformda yorum yapıyorum. Çekirdek sürümü kısmından test ettiğinizde farkı çok net anlayacaksınız.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha önce de diş fırçası ile temizlemiştim ama sonuç alamamıştım. Bu diş fırçasının uçları kıl gibi ince. Denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.. Sağlıcakla kalın, esenlikler diliyorum..
Merhaba Hocam;mi6 ahizeden sesi duyamıyorum, bir anda ses çok çok kısık ses gelmeye başladı. temizlemeye çalıştım fırça ve vakum işe yaramadı
yardım lütfen
hangi servise yolladınız. ritzy ye yolladım ahize filtresi değişmiş konuşmalarda son seviyesinde sesler patlak geliyor.BEYLER GÜNCELLEME FALAN FASA FİSO BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORDUM FAKAT GARANTIYE GÖDERİP AHİZE DEĞİŞİMİ YAPTIRDIM ŞİMDİ TELEFONU YATAGIN ÜSTÜNE KOYUYORUM BALKONDAYKEN TELEFON ARAMA SESİNİ VEYA OPERATÖR SESİNİ ÇOK RAHAT DUYUYORUM MAZGALLAR KESİNLİKLE TIKANMIS VEYA AHİZE PATLAMIŞ OLABİLİR