Sağolun hocam deneyeceğimironman Şahin_3261 Bir gün gezinirken bir servis dikkatimi çekti. Mi ve bir kaç marka telefon servisi havası vardı. İçeri girip sormak istedim bu sorunu. Bir dayı vardı müşteri kabul kısmında. Sorunu anlattım. Eline bir fırça aldı, temizlemeye başladı. Dedim ben o işi defalarca yaptım dedim. Bir kaç farklı fırça kullandı. Bana bu hoparlörler kolay kolay bozulmaz dedi. Değiştirmeye gerek yok dedi. Sonra deneme yaptığımda sesin arttığını gördüm. Ondaki fırçalar bu iş için olduğu belliydi. Fakat koruma telini biraz aşağıya bastırdığını, ince tüy parçaları bıraktığını ve üstteki ekran filminde kılcal çizikler fark ettim.
Sizde ilkin bir tamirciden elindeki fırça ile temizlemesini isteyin bence ilkin. Düzelme olmazsa ona göre uğraşın. Telefonu boşa garantiye vermeyin ya da uğraşmayın.
Sakız ile deneyin, çok faydası oluyorSağolun hocam deneyeceğim
Bide aklıma bir şey geldi tiner yada benzini biraz fırçaya sürerek temizlersem açılırmı acaba
Sağolun hocamSakız ile deneyin, çok faydası oluyor
Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk
Rica ederim, sizde sağolunSağolun hocam
Sakız ile deneyin, çok faydası oluyor
Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk
Sakız olayını ben çok kez okudum ama safsata diye düşünüyordum, geçenlerde, daha doğrusu son 3 haftadır dışarıda konuşurken, karşı tarafın sesini duymamaya başladım ve geçen cuma günü sakız uygulamasını yaptım ve ses gerçekten de eskisi gibi oldu bende... Demekki her cihazda aynı neticeyi vermiyor, sizin adınıza üzüldümBu uzun bir isyan mesajıdır.
İlk başta skorpi hocamın dediği sakız yöntemini yaptım olmadı sonra bir diş fırçasını kolonyağı ile ıslatıp orayı bir güzel temizledim sonra kolonyağı cihaz içine kaçmasın diye elektrik süpürgesi ile bir güzel vakumladım yine olmadı yılmadım aynı işlemi tiner, benzin hatta porçözle bile yaptım ve yine sonuç aynı garantiye göndereyim diyorum ama ritzy nin yorumlarına bakınca içim kararıyor göndereyim desem bootloader kilidini açmıştım kapatmayı bilmediğim için birkaç konu içerisine mesaj yazdım ona da dönen olmadı ne yapsam bilemedim bir çare bulun bana sayın hocalarım çünkü gerçekten canım çok sıkılmaya başladı.
Bir telefoncuya götürüpözel fırçası varsa iş için, ya da bildiği yöntem sorup, ona göre temizletmeyi deneyin. O da olmazsa garantiye gönderin. Donanımsal sorun olduğu için adamların BL kilide bakacaklarını zannetmem. Ya da baksalar bile en fazla kaç tl lik işlem yapacaklar? Parasını söylemeden işlem yaptırmayın. Bence ufak sorun olduğu için direk onarım yaparlar diye düşünüyorum.Bu uzun bir isyan mesajıdır.
İlk başta skorpi hocamın dediği sakız yöntemini yaptım olmadı sonra bir diş fırçasını kolonyağı ile ıslatıp orayı bir güzel temizledim sonra kolonyağı cihaz içine kaçmasın diye elektrik süpürgesi ile bir güzel vakumladım yine olmadı yılmadım aynı işlemi tiner, benzin hatta porçözle bile yaptım ve yine sonuç aynı garantiye göndereyim diyorum ama ritzy nin yorumlarına bakınca içim kararıyor göndereyim desem bootloader kilidini açmıştım kapatmayı bilmediğim için birkaç konu içerisine mesaj yazdım ona da dönen olmadı ne yapsam bilemedim bir çare bulun bana sayın hocalarım çünkü gerçekten canım çok sıkılmaya başladı.
Hocam öncelikle telefonum ithalatçı ritzy garantili. Garantiyi aradım bl kilidi açık ve farklı bir rom kullanıyorum dedim adam da bana garantinin geçerli olmadığını söyledi onu geçtim parasına da razıyım fakat ritzynin yorumları gerçekten çok kötü girip bakabilirsiniz. Bende telefonum da tek sıkıntı bu olduğu için daha fazla zarar görmemesi adına göndermekten vazgeçtim. Son yazdığım mesajımda uyguladığım yönetmeleri bugün bir daha denedim ve eskiye nazaran bir artış söz konusu olunca tamir işleminden vazgeçtim ama genede ilk günkü ahize performansı yok. Artık bu şekilde idare ediyorum telefon görüşmelerinde sıkıntı çekmiyorum ama video izlerken o çok sevdiğim stereo hazzını pek yakalayamıyorum. Ayrıca ilginiz için teşekkür ederim.Bir telefoncuya götürüpözel fırçası varsa iş için, ya da bildiği yöntem sorup, ona göre temizletmeyi deneyin. O da olmazsa garantiye gönderin. Donanımsal sorun olduğu için adamların BL kilide bakacaklarını zannetmem. Ya da baksalar bile en fazla kaç tl lik işlem yapacaklar? Parasını söylemeden işlem yaptırmayın. Bence ufak sorun olduğu için direk onarım yaparlar diye düşünüyorum.