Hocam bu sakız yöntemi tam olarak nasıl oluyor ?Sakız olayını ben çok kez okudum ama safsata diye düşünüyordum, geçenlerde, daha doğrusu son 3 haftadır dışarıda konuşurken, karşı tarafın sesini duymamaya başladım ve geçen cuma günü sakız uygulamasını yaptım ve ses gerçekten de eskisi gibi oldu bende... Demekki her cihazda aynı neticeyi vermiyor, sizin adınıza üzüldüm
Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk
EyuphanBey hocam sakızı biraz çiğnedim sonra elimle biraz oynadım, bu sayede sakız hem ıslaklığını yitirdi hemde yapışkanlığı arttı. Sizin anlayacağınız özel bir taktiği yok, deneme yanılma yöntemi. Ayrıca bunun yerine çift taraflı bantlar oluyor aynı işlevi göreceğini düşünüyorum deneyip bizi aydınlatabilirsiniz.Hocam bu sakız yöntemi tam olarak nasıl oluyor ?
Deneyeceğim teşekkürlerEyuphanBey hocam sakızı biraz çiğnedim sonra elimle biraz oynadım, bu sayede sakız hem ıslaklığını yitirdi hemde yapışkanlığı arttı. Sizin anlayacağınız özel bir taktiği yok, deneme yanılma yöntemi. Ayrıca bunun yerine çift taraflı bantlar oluyor aynı işlevi göreceğini düşünüyorum deneyip bizi aydınlatabilirsiniz.
Hocam biraz daha detaylandırırmısızarkadaşlar ahize hoparlörünü değiştirdim yine düzelmedi ama çözdüm lastik conta gibi birşeyle bastırarak temizledim düzeldi