- Adım
- Baran
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 2
Az önce telefonla müzik dinlerken birden ekran karardı ve bir daha açılmadı , güç tuşuna felan tepki vermiyor. Ne yapabilirim ?
Şimdi sürüm kodunu gördüm kusura bakmayın hemen deniyorum hocamHocam ben yardım etmek istiyorum ama siz yazdığımı dahi okumamışsınız. Ben size ne diyebilirim ki?
20160401 sürümlü 64 bit mi flashı indirin diyorum, link dahi veriyorum. Farklı mi flash ile deniyorsunuz.
Hocam telefon açıldı şimdi Bir anda rebootlandı açıldıHocam ben yardım etmek istiyorum ama siz yazdığımı dahi okumamışsınız. Ben size ne diyebilirim ki?
20160401 sürümlü 64 bit mi flashı indirin diyorum, link dahi veriyorum. Farklı mi flash ile deniyorsunuz.
Hocam telefon açıldı ama birden yine kapandıHocam ben yardım etmek istiyorum ama siz yazdığımı dahi okumamışsınız. Ben size ne diyebilirim ki?
Geçmiş olsun.Hocam telefon açıldı şimdi Bir anda rebootlandı açıldı
Tekrar porta mı girdi?Hocam kapandı ama tekrar açılmıyor şuan
Evet şuan sizin dediğiniz program ile flashlamaya çalışıyorum şu şekilde kaldıTekrar porta mı girdi?
Şimdi bitti ne yapmam gerekiyor hocamTekrar porta mı girdi?
Sizin durumunuz farklıydı hocam. Burada benim mesajlarımı bir okuyun nerde para istedim arkadaştan? Evet kimse boşa uğraşmasın herkes servise göndersin cihazını forumu da kapatıp gidelim. Servis gereksiz yere para isteyince de kimse çözüm arayacak bir forum bulamasın.Gerçekten insanlara yardım edesim gelmiyor artık.Benim cihaz aynisi olmuştu zenex hocamiz ücretle yapabilirim demisti servise yolladim çok sukur ucretsiz tamir edip yolladilar. Eğer cihazin garantisi varsa hiç boşuna uğraşma ver servise yapar yollarlar olanlarla sizin yaptiklarinizin aynisini bende yasadim valla
Hocam ama açılmıştı telefon herşey içindeyken sonra yine birden kapandı servis dışında çözüm yok muSizin durumunuz farklıydı hocam. Burada benim mesajlarımı bir okuyun nerde para istedim arkadaştan. Evet kimse boşa uğraşmasın herkes servise göndersin cihazını forumu da kapatıp gidelim. Servis gereksiz yere para isteyince de kimse çözüm arayacak bir forum bulamasın.Gerçekten insanlara yardım edesim gelmiyor artık.
barangocebe hocam servise gönderin, boşa uğraşmayın.