Yardım Mi 6 Kapandı Açılmıyor

barangocebe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baran
Cihazım
Mi 6
Konular
2
Az önce telefonla müzik dinlerken birden ekran karardı ve bir daha açılmadı , güç tuşuna felan tepki vermiyor. Ne yapabilirim ?

barangocebe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baran
Cihazım
Mi 6
Konular
2
Hocam ben yardım etmek istiyorum ama siz yazdığımı dahi okumamışsınız. Ben size ne diyebilirim ki?

20160401 sürümlü 64 bit mi flashı indirin diyorum, link dahi veriyorum. Farklı mi flash ile deniyorsunuz.
Şimdi sürüm kodunu gördüm kusura bakmayın hemen deniyorum hocam

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Sayın arkadaşlar....
Benim cihazımla ilgili olduğunu gördüğüm için konuyu ilgiyle takip ediyorum. Kimse alınmasın ama araya kaynak olunca benim bile kafam karışırken sıkıntısı olan arkadaşın ruh halini hayal bile edemiyorum. Bu işin uzmanı Zenex hocamdır. Yardımcı olmaya çalışıyor zaten. Bırakın da işini yapsın.

Oyla:

barangocebe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baran
Cihazım
Mi 6
Konular
2
Hocam ben yardım etmek istiyorum ama siz yazdığımı dahi okumamışsınız. Ben size ne diyebilirim ki?

20160401 sürümlü 64 bit mi flashı indirin diyorum, link dahi veriyorum. Farklı mi flash ile deniyorsunuz.
Hocam telefon açıldı şimdi Bir anda rebootlandı açıldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam telefon açıldı ama birden yine kapandı

Oyla:

Mugrab

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mugrab
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
30
Benim cihaz aynisi olmuştu zenex hocamiz ücretle yapabilirim demisti servise yolladim çok sukur ucretsiz tamir edip yolladilar. Eğer cihazin garantisi varsa hiç boşuna uğraşma ver servise yapar yollarlar olanlarla sizin yaptiklarinizin aynisini bende yasadim valla

Oyla:

barangocebe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baran
Cihazım
Mi 6
Konular
2
Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Benim cihaz aynisi olmuştu zenex hocamiz ücretle yapabilirim demisti servise yolladim çok sukur ucretsiz tamir edip yolladilar. Eğer cihazin garantisi varsa hiç boşuna uğraşma ver servise yapar yollarlar olanlarla sizin yaptiklarinizin aynisini bende yasadim valla
Sizin durumunuz farklıydı hocam. Burada benim mesajlarımı bir okuyun nerde para istedim arkadaştan? Evet kimse boşa uğraşmasın herkes servise göndersin cihazını forumu da kapatıp gidelim. Servis gereksiz yere para isteyince de kimse çözüm arayacak bir forum bulamasın.Gerçekten insanlara yardım edesim gelmiyor artık.

barangocebe hocam servise gönderin, boşa uğraşmayın.

Oyla:

barangocebe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baran
Cihazım
Mi 6
Konular
2
Sizin durumunuz farklıydı hocam. Burada benim mesajlarımı bir okuyun nerde para istedim arkadaştan. Evet kimse boşa uğraşmasın herkes servise göndersin cihazını forumu da kapatıp gidelim. Servis gereksiz yere para isteyince de kimse çözüm arayacak bir forum bulamasın.Gerçekten insanlara yardım edesim gelmiyor artık.

barangocebe hocam servise gönderin, boşa uğraşmayın.
Hocam ama açılmıştı telefon herşey içindeyken sonra yine birden kapandı servis dışında çözüm yok mu

Oyla:
Üst Alt