- Adım
- Baran
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 2
Az önce telefonla müzik dinlerken birden ekran karardı ve bir daha açılmadı , güç tuşuna felan tepki vermiyor. Ne yapabilirim ?
Herkes yazılım olarak çözüm aramış ama bana yüzde 90 donanım gibi geldi. Bu durum sudden dead olarak geçer yani ani ölüm . Genelde Samsunglarda emmc arızası yüzünden iphonelarda anakart yüzünden olur . Geçmiş olsun en doğrusu garantiye yollamak .
Teşekkür ederim mesajlarınız için, garantiye yollayıp çözmeye çalışacağım. Halletsinler yeter idare edeceğiz artık ama xiaomiden çok memnunken böyle bir arıza ile karşılaşmam üzdü, 5 sene sony kullandım çok şikayetçi oldum güncelleme sıkıntısından yavaşlığından ama hiç donanımsal arıza yaşamamıştım.
Dostum hiç vakit kaybetme garantisi mevcut diyorsun geç olsun ama güç olmasın gönder garantiye sağlamca gelsin elineHayır almadı , su da değmedi , yeni uyanmış telefona bakıyordum sadece , şuan hiçbir tepki vermiyor ne şarj cihazına ne tuşlara hiçbir ışık yok
Dediklerinizi yaptım hocam aygıt yöneticisi açıkken güç tuşuna uzun süre bastığımda port gidip geliyorHocam benim sorularıma cevap verirseniz cihaza tam olarak ne olduğunu çözmeye çalışalım. Herkes bir şeyler demiş fakat bunların hepsi varsayım.
İlk olarak cihazı bilgisayara bağlayınca 9008 görünüyor dediniz. Şimdi sizden cihazın herhangi bir şey ile bağlantısını kesmenizi ve güç tuşuna 20sn kadar basılı tutmanızı istiyorum. Bu işlem sırasında pc yi de yeniden başlatın. Pc açılınca tekrar bağlayın 9008 görünecektir. Pc ye bağlı iken ve aygıt yöneticisi karşınızda iken güç tuşuna basılı tutun. Port gidip gelecek mi bakın.
EVO ithalatçı garantili / istanbul'da bakalım zenex hocam da donanımsal derse pzt yollayacağım sonuçları bilgilendiririmGaranti Xiomi mi yoksa ithalatçı mı? Yani servis neresi? Belki bize de tecrübe olur... Zira ben İthalatçı / Ritzy garantisindeyim ve şikayetleri okudukça telefona daha da gözüm gibi bakıyorum
Çok güzel hocam. Bilgisayarınız 64 bit mi? 04.01 sürümlü mi flashı kurup fastboot romu bu mi flash ile flashlayın.Dediklerinizi yaptım hocam aygıt yöneticisi açıkken güç tuşuna uzun süre bastığımda port gidip geliyor
Hocam indirip denemiştim konuda da yazdım bi hata alıyorum acaba yanlış fastboot rom mu kullanıyorum varsa eğer onun da linkini atabilir misinizÇok güzel hocam. Bilgisayarınız 64 bit mi? 04.01 sürümlü mi flashı kurup fastboot romu bu mi flash ile flashlayın.
Mi Flash Tool – Xiaomi Tools
Linkten 20160401 sürümlü 64 bitlik mi flasha ulaşabilirsiniz.
"Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı" diyor "Can't receivehello packet" hatası da alıyorumÇok güzel hocam. Bilgisayarınız 64 bit mi? 04.01 sürümlü mi flashı kurup fastboot romu bu mi flash ile flashlayın.
Flashing diyor şuan powe + volume up tuşuna bastıktan sonra flashlamayı deneyince hata vermedi ama "progress" kısmı 110 saniyedir hiç dolmadıÇok güzel hocam. Bilgisayarınız 64 bit mi? 04.01 sürümlü mi flashı kurup fastboot romu bu mi flash ile flashlayın.
Ekrsn görüntüsü atın lütfen hocam şu anki durumunu mi flashın.Hocam indirip denemiştim konuda da yazdım bi hata alıyorum acaba yanlış fastboot rom mu kullanıyorum varsa eğer onun da linkini atabilir misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
"Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı" diyor "Can't receivehello packet" hatası da alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Flashing diyor şuan powe + volume up tuşuna bastıktan sonra flashlamayı deneyince hata vermedi ama "progress" kısmı 110 saniyedir hiç dolmadı
Hocam ben yardım etmek istiyorum ama siz yazdığımı dahi okumamışsınız. Ben size ne diyebilirim ki?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.