- Adım
- Baran
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 2
Az önce telefonla müzik dinlerken birden ekran karardı ve bir daha açılmadı , güç tuşuna felan tepki vermiyor. Ne yapabilirim ?
QUALCOMM HS-USB QDLOADER 9008 (COM3) olarak görüyor. Telefonda herhangi birşey gözükmüyor şarj olduğuna ya da bişey olduğuna dair
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam garantisi mevcut ama hala pzt yollamayı düşünüyorum en kötü ama oradan çok geç geliyor kendim çözebilsem çok mutlu olucam anakart yanmış olabilir mi acaba? Hiçbirşey yapmadım ama
Hocam garantisi mevcut ama hala pzt yollamayı düşünüyorum en kötü ama oradan çok geç geliyor kendim çözebilsem çok mutlu olucam anakart yanmış olabilir mi acaba? Hiçbirşey yapmadım ama
QUALCOMM HS-USB QDLOADER 9008 (COM3) olarak görüyor. Telefonda herhangi birşey gözükmüyor şarj olduğuna ya da bişey olduğuna dair
Cihaz muhtemelen edl modunda miflashtan rom flashlamayı deneyin ama clean and locku seçmeyinQUALCOMM HS-USB QDLOADER 9008 (COM3) olarak görüyor. Telefonda herhangi birşey gözükmüyor şarj olduğuna ya da bişey olduğuna dair
Onu da denedim hocam malesef tepki yokPower tuşuna 15 saniye kadar basılı tutmayı denemişmiydiniz ?
hiç root atmadım garantiye vericem en kötü%100 aynı durum ve bilgisayara bağlayınca aynı tanımlama, zamanında Samsung cihazda başıma geldi... Üzülerek bunun yazılsam (en azından ev ortamında çözülecek) bir durum olmadığını söylemem gerekiyor. Yaptınız mı bilmiyorum ama root ve / veya custom kernel kurulan bazı cihazlarda bu olabiliyormuş, sizinki ne sebepten bilmiyorum. Lakin %100 aynısını yaşadım, garantisi bitti diye servise de vermedim.
Fakat "QUALCOMM HS-USB QDLOADER 9008" aratınca %100 çözüm olduğunu iddia eden videolar var onlara da bakmanızı tavsiye ederim.
Eğer bu işlemi yaparsam garanti kapsamından çıkar mı ?Cihaz muhtemelen edl modunda miflashtan rom flashlamayı deneyin ama clean and locku seçmeyin
garanti kapsamından çıkmaz zaten stock rom yükleyeceksizOnu da denedim hocam malesef tepki yok
hiç root atmadım garantiye vericem en kötü
Eğer bu işlemi yaparsam garanti kapsamından çıkar mı ?
Az önce telefonla müzik dinlerken birden ekran karardı ve bir daha açılmadı , güç tuşuna felan tepki vermiyor. Ne yapabilirim ?
Sıkça Sorulan Sorular buraya göz atınOnu da denedim hocam malesef tepki yok
hiç root atmadım garantiye vericem en kötü
Eğer bu işlemi yaparsam garanti kapsamından çıkar mı ?
pc 64 bitmiDenedim biraz progress kısmı doldu sonra ise error verdi , "error:Yazma zaman aşımına uğradı" yazdı.
Denedim biraz progress kısmı doldu sonra ise error verdi , "error:Yazma zaman aşımına uğradı" yazdı.