- Adım
- Baran
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 2
Az önce telefonla müzik dinlerken birden ekran karardı ve bir daha açılmadı , güç tuşuna felan tepki vermiyor. Ne yapabilirim ?
zenex hocam ucret istedi,servise yolladim sagolsunlar ucretsiz yapip gonderdiler ) dediginizde,kendinizi yanlis ifade etmis oluyosunuz.cunki neresinden bakarsak bakalim dogru bir cumle degil.Benim forum yöneticilerini incitme gibi bir durumum söz konusu değildir. Zerex hocamizin para istemesi en doğal hakkidir elbet. Benim burdaki ifadem garantisi olduğu için en mantıklı yol garanti servisi olduğudur. Yoksa OTTOMAN hocamın hakkini yerim ki asla onu unutamam saatlerce uğraştı ne yaptiysa olmadı. O yüzden olanları az çok bildiğim için servisi önerdim.
Az önce telefonla müzik dinlerken birden ekran karardı ve bir daha açılmadı , güç tuşuna felan tepki vermiyor. Ne yapabilirim ?
Ses açma+g0ç tuşuna 10 saniye basılı tutalım?twrp açılınca reboot system yapalım,eğer aynı durum devam ederse yine twrp açalım ama bı sefer cihazı formatlayalım
Zenex Hocam merhaba @barangocebe ile aynı sorunu yaşadım. Yazılanları okudum ama yanlış bir işlem yapmamak adına herhangi bir şey yapmadım. Yardımcı olursanız sevinirim.Hocam benim sorularıma cevap verirseniz cihaza tam olarak ne olduğunu çözmeye çalışalım. Herkes bir şeyler demiş fakat bunların hepsi varsayım.
İlk olarak cihazı bilgisayara bağlayınca 9008 görünüyor dediniz. Şimdi sizden cihazın herhangi bir şey ile bağlantısını kesmenizi ve güç tuşuna 20sn kadar basılı tutmanızı istiyorum. Bu işlem sırasında pc yi de yeniden başlatın. Pc açılınca tekrar bağlayın 9008 görünecektir. Pc ye bağlı iken ve aygıt yöneticisi karşınızda iken güç tuşuna basılı tutun. Port gidip gelecek mi bakın.
Eğer cihaz 9008 moda düştü ise 64 bit mi flash ile Fastboot rom atmayı deneyin.Zenex Hocam merhaba @barangocebe ile aynı sorunu yaşadım. Yazılanları okudum ama yanlış bir işlem yapmamak adına herhangi bir şey yapmadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
özel mesajla sıkıntımı detaylı anlattım hocam, iyi akşamlarEğer cihaz 9008 moda düştü ise 64 bit mi flash ile Fastboot rom atmayı deneyin.
Yapmanız gereken şey alıntıladığınız mesajda mevcut.özel mesajla sıkıntımı detaylı anlattım hocam, iyi akşamlar