- Adım
- Baran
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 2
Az önce telefonla müzik dinlerken birden ekran karardı ve bir daha açılmadı , güç tuşuna felan tepki vermiyor. Ne yapabilirim ?
Güç tuşuna basılı tutun. Port gider. Sonrasında bırakıp tekrar basılı tutun cihaz açılacakmı bakın.Şimdi bitti ne yapmam gerekiyor hocam
Hocam hiçbir şekilde para talep etmediniz umutsuz ve donanımsal olarak düşündüğüm cihaz 2 dk da olsa açıldı, teşekkür ederim yardımlarınız için, dediğinizi yaptım cihaz açılmadı malesef şuanGüç tuşuna basılı tutun. Port gider. Sonrasında bırakıp tekrar basılı tutun cihaz açılacakmı bakın.
Hala portta kalıyorsa flash all seçerek tekrar deneyin olmadı servise gönderin. Portta kalmıyorsa şarja takın.Hocam hiçbir şekilde para talep etmediniz umutsuz ve donanımsal olarak düşündüğüm cihaz 2 dk da olsa açıldı, teşekkür ederim yardımlarınız için, dediğinizi yaptım cihaz açılmadı malesef şuan
flash all diyip tekrar deniyorum fakat şu şekilde kaldı ilerlemiyor bir tuşa basmam mı gerekiyor hocamHala portta kalıyorsa flash all seçerek tekrar deneyin olmadı servise gönderin. Portta kalmıyorsa şarja takın.
XSath edl modda (porttan) rom yükleme işleminde en sorunsuz çalışan mi flash sürümüdür.
Fake flash dediğimiz işlem. Aslında romu yazmıyor, yazıyor gibi gösteriyor. Bundan sonrasına buradan yapabileceğim bir şey yok. İsterseniz tekrar tekrar deneyin, veya garantiyr gönderin.flash all diyip tekrar deniyorum fakat şu şekilde kaldı ilerlemiyor bir tuşa basmam mı gerekiyor hocam
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Herşey için teşekkür ederim hocam elinize sağlık bundan sonra denerim birkaç defa olmazsa garantiye yollarım. Bu kadar zaman ayırdığınız ve yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederimFake flash dediğimiz işlem. Aslında romu yazmıyor, yazıyor gibi gösteriyor. Bundan sonrasına buradan yapabileceğim bir şey yok. İsterseniz tekrar tekrar deneyin, veya garantiyr gönderin.
Benim cihaz aynisi olmuştu zenex hocamiz ücretle yapabilirim demisti servise yolladim çok sukur ucretsiz tamir edip yolladilar. Eğer cihazin garantisi varsa hiç boşuna uğraşma ver servise yapar yollarlar olanlarla sizin yaptiklarinizin aynisini bende yasadim valla
Bilgisayarınız hala 9008 olarak görüyorsa ya da ses kısma ile güç tuşuna bastığınızda fastboot modu açılıyorsa aynı işlemi aşağıda işaretlediğim gibi Flash All seçeneğini işaretleyerek yapınız. Yine olmazsa cihazı garantiye gönderiniz.Evet şuan sizin dediğiniz program ile flashlamaya çalışıyorum şu şekilde kaldıResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi bitti ne yapmam gerekiyor hocam
Fastboot modu açılmıyor artık , flash all diyince de flashlamıyor hata veriyor garantiye yollayacağım sanırım artıkBu forumda yönetici konumunda olan hiç kimse boş yere ücret talep etmez. İster yönetici olsun ister üye, herkes elinden geldiğince sorunu olan insanlara yardımcı olmaya çalışıyor, yaşadıkları sorunları nasıl çözdüklerini resimlerle, videolarla, hiç teknoloji ile alakası olmayan kişilerin bile anlayabileceği şekilde rehberler hazırlıyor.
Tüm bunlara rağmen yine de kullanıcının yapamadığı, özel cihazların, uygulamaların, yetkili hesapların kullanılması gereken durumlar da olabiliyor. Böyle durumlarda da son çare olarak ücretli onarımlar devreye giriyor.
Bilgisayarınız hala 9008 olarak görüyorsa ya da ses kısma ile güç tuşuna bastığınızda fastboot modu açılıyorsa aynı işlemi aşağıda işaretlediğim gibi Flash All seçeneğini işaretleyerek yapınız. Yine olmazsa cihazı garantiye gönderiniz.
Birkaç defa daha denedim ve şuan porttan çıktı bilgisayar usb aygıtı olarak görüyor artık ama tanıyamadı telefonu şarja taktım bu mesajınızda dediğiniz gibi telefonu açmayı denediğimde açılmadı bu aradaHala portta kalıyorsa flash all seçerek tekrar deneyin olmadı servise gönderin. Portta kalmıyorsa şarja takın.
XSath edl modda (porttan) rom yükleme işleminde en sorunsuz çalışan mi flash sürümüdür.