Sohbet Hasan Bahar Hakkında(!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Darkblues

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
REDMİ NOTE 4
Konular
2
Bu kişiden ben de arkadaşım için ürün aldım. Yazılım olarak sıkıntılı bir cihaz gönderdi. Mi6x'e sahte rom yüklenip yollanmış. Sorduklarıma verdiği cevap da ortada. Az önce facebook grubunda bu yazışmamızı hatırlattım, yazdığım yorumu sildi. Fiyat olarak piyasadan biraz daha uygun fakat 50-100 tl için sonradan sıkıntı çekmeye değmez.
böyle soruları meşgul bir insana sormak yerine bu google.com.tr ye sorarsanız daha hızlı daha güvenilir cevaplar alabilirsiniz

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Arkadaşın aceleci olması yanlış.
Satıcının yolla ürünü, yollayayım paranı demesi makul ama, arkasından direk engellemesi yanlış. Karşınızda insan var. Bu şekilde yaklaşmaniz (size hakaret etmediyse) doğru değil.
Satıcı hakli bence ama üslubu yanlış.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Satıcı eğer IMEI kapanmama garantisi vermiş ise her ne sebeple olursa olsun IMEI uçmuş ise kayıtsız şartsız o IMEI desteğini vermek zorundadır. Kaldiki insanlar 1500 -2000 TL gibi (belkide daha fazla) rakamlar ödüyorlar ve önemli rakamlardır. Kaldiki yazılı olan beyanlarda belirsizlikler var.. işim var 2-3 hafta sonra bakarım.. başka birisini ayarlıyorum..bende tanımıyorum gibi .. endişe verici cümleler kullanılmış .. doğal olarakta arkadaşımız endişelenmiş ve panikle bu tür bir başlık açıp yaşadıklarını kendince yazmış.
İmei kapanma durumundan bahsetmemiş hiç, İmei hatalı bir işlem sonucu silinmiş. Benim önerim ikiside burada birbirlerinin telefon numaralarını alsınlar, ikiside esnaf sonuçta birbirlerinin hallerinden anlarlar, konuyu kendi aralarında daha da fazla uzamadan çözebilirler

crzypwrx

Superior
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi3
Konular
21
Satıcı eğer IMEI kapanmama garantisi vermiş ise her ne sebeple olursa olsun IMEI uçmuş ise kayıtsız şartsız o IMEI desteğini vermek zorundadır. Kaldiki insanlar 1500 -2000 TL gibi (belkide daha fazla) rakamlar ödüyorlar ve önemli rakamlardır. Kaldiki yazılı olan beyanlarda belirsizlikler var.. işim var 2-3 hafta sonra bakarım.. başka birisini ayarlıyorum..bende tanımıyorum gibi .. endişe verici cümleler kullanılmış .. doğal olarakta arkadaşımız endişelenmiş ve panikle bu tür bir başlık açıp yaşadıklarını kendince yazmış.
IMEI meselesini zaten geçtik hocam bizim derdimiz satıcı vatandaşın üslubu ve engelleyip kaçmış olması. Bunu yerine net bir şekilde yapmıyorum, yapmayacağım dese bile kabuldü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İmei kapanma durumundan bahsetmemiş hiç, İmei hatalı bir işlem sonucu silinmiş. Benim önerim ikiside burada birbirlerinin telefon numaralarını alsınlar, ikiside esnaf sonuçta birbirlerinin hallerinden anlarlar, konuyu kendi aralarında daha da fazla uzamadan çözebilirler
Tekrar yazıyorum derdim kesinlikle IMEI olmaktan çıkmış durumda. Problemimiz satıcının baştan savan üslubu, kendi kendine atarlanıp engelleyerek kaçması eğer yaptığı bu davranıştan dolayı burada herkesin okuyacağı şekilde özür dilerse ben sineye çekeceğim.

Darkblues

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
REDMİ NOTE 4
Konular
2
Başlığı açan arkadaşım yanlışı sen baştaaç

Bölüm yöneticisi lütfen bu mesajı siliniz.. arkadaşıda üslüp konusunda uyarınız.
lütfen silelim yorumu , hakaret ettiğimi düşünüp mahkemeye şikayet edilebilirim.

aristokratris

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Mi A2
Konular
6
Konuyu açan arkadaşım sen hatayı baştan yapmışsın..
" okumadan sipariş vermeyin yazan yer var, orada diyorki, sabırsız isen migros tan al " bu tarz yazı ile karşılaşmanıza rağmen sipariş vermiş iseniz sorumluluk tamamen sizdedir. Ben şahsen bu tarz bir yazı ile karşılaşsam alışveriş yapmam (şahsi fikrimdir. Hiç kimseyi hitam etmiyorum.)

ozgurbulut34

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özgür B.
Cihazım
Galaxy J7Prime
Konular
1
@crzypwrx hocam bende çok uzatmaya gerek yok, cihazı gönderin, paranızı alamazsanız paramı ödemedi dolandırıcı dersiniz. En son mesaj kargo ve adres bilgisi, kaldıki arkadaşın telefonu var, sms atarsınız, sabitten ararsınız, sinirlenince ben eş dost gözüm görmüyor engelliyorum sonra kaldırıyorum olabiliyor böyle şeyler. Bir diğer konuda hukukçu olarak konuşuyorum, kaçak mal almakta bir suçtur, iş 5607 den kamu davasına döner sizde patlarsınız.

Oda yetmez burada beyan ettiğiniz "günde 50 kargo yapıyorum, 50 mal satıyorum" hikayeside olaya karışır, güzel paralar verirsiniz avukat arkadaşlarıma aklanmak için. O yüzden inat etmeyin, sinirle hareket hiç etmeyin, gönderin cihazı paranızı alın.
Kimse kimseyi karalamasın, birşey ispat etmesin, laf sokup gitmesin ne siz nede hasan arkadaş.
Tatlıya bağlayın son anlaştığınız şekilde olay bitsin gitsin.

İsa51

Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa
Cihazım
Note 5
Konular
0
Bende hasan bahar'ı yaklaşık 6-7 senedir tanırım dh platformundan sonra fb de'de takip ediyorum...bi kaç kez alış verişimiz oldu ben ve çevreme...bi cihazda sorun yaşadım meuzi m3s almıştım kendisinden...cihaz yazılım güncellerken ya şarzı bitti ya başka bişeyden bi daha açılmadı...bana cihazı bi adres vererek çin'e geri göndertti...yaklaşık 3 ay bekledik cihaz gelmedi o zamanlar 600 tl ye almıştım cihazı...HASAN BAHAR bana 250 tl ve umi marka 2.el cihaz gönderdi....vesselam ben lafa değil icraate bakarım...tamam biraz agresif olabilir ama hangimiz agresif değiliz ki...ama bu DOLANDIRICI yaftası vurmak için bir sebep değil arkadaşlar kusura bakmayın...ben her defasında parasını havale ettim cihazı gönderdi....hiç bir yamuğunu görmedim ben arkadaşlar

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
İlk mesaj düzenlendi.Alıcı ve Satıcı forum kuralları içerisinde kalarak durumu kendilerince izah edebilirler.

Forum Kurallarımız

2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır. Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt