- Adım
- M.Fatih
- Cihazım
- Xiaomi Mi3
- Konular
- 21
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada şerefim üzerine yemin ederim ki şuan bu gönderiye olumlu/olumsuz yorum yazan hiç kimseyi tanımıyorum.
Konunun benle ne alakası var acaba öğrenebilir miyim ..Yoruldum, tüm yazışma ve tüm yorumlar üstte verdiğim linkte mevcut, tek tek, merak eden okusun, okumayan kişiler içinse sıkıntı yok benim tarafımdan, aristokrat nikli genç arkadaşa yönelmelerini tavsiye ederim
Tarzı bu işte, yazık...Konunun benle ne alakası var acaba öğrenebilir miyim ..
Konunun benle ne alakası var acaba öğrenebilir miyim ..
Konunun benle ne alakası var acaba öğrenebilir miyim ..
Kaçan kim hacım ?Bu konu kesinlikle burada kalmayacak, kendi çiftliğinde at koşturan Hasan Bahar gruptan ve porfilden engellediği gibi buradan da kaçmayı tercih etti. Biz de yarın tüm dokümanlarımızla sonuna kadar ve sonucu ne olursa olsun tüm yönleriyle bu konunun takipçisi olacağız. Forumluk olay kapanmıştır süreci izlemeye devam edin.
Bundan sonrası için, amin.Allah hasan bahara sabır versin.
Ben gayet reel dünyadayım. IBAN at deyip engelleyen kimse kaçan o dur. Farklı bir dunyada mı yaşıyoruz acaba?aristokratris
İlgiňiz şu oluyor, bu mesajlarınıza istinaden diyorum ki bu tip müşteriler genç ve dinamik olan sizlerden alım yapmalı, hepisi birden, lütfen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sen har
Bi rahatsızsın, megolomansın, kendine ait bir dünya var beyninde işte oradasın. Kaçan kim hacım ?