Sohbet Hasan Bahar Hakkında(!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

X_Seller

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan bahar
Cihazım
Mate 20x
Konular
0
Ve konu "Xiaomi Türkiye" Facebook grubunda ilk paylaşıldığında Hasan'ın fedaileri ortalığı iletiyordu burada Hasan Bahar neden engelli, neden konuşma hakkı verilmiyor diyerek. Şimdi kendi öz grubunda benim hakkımda açtığı gönderide tek bir tanıdığım olmamasına rağmen insanların doğruyu bulması herşeyin özeti...

"Doğruluk sonsuzluğun güneşidir, nasıl olsa doğar!"

Hastasın, mesajların sadece seni def etmekte nekadar haklı olduğumu destekliyor.

Telleri yolla, 100tl fazla vercem, bağımız kalmasın,

crzypwrx

Superior
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi3
Konular
21
Telefonu tamamen değiştirdik, kutu değil sadece
Konuyu çarpıtma mesajlari kesip buraya atma tamamını ekran videosu çekip at. Cihaz almadan önce bana aynen şu cümleyi kurdun "Kayıtlı cihaz yok, açılmamış kutu var daha iyi dedin" cihaz başkasına istendiği için kutu açık geldi adam kabul etmedi biz de iade edip parasını aldık. Dürüst ve net ol. Ben böyle olduğuna dair sevdiklerim ve çocuklarim üzerine yemin edebilirim sen edebilir misin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hastasın, mesajların sadece seni def etmekte nekadar haklı olduğumu destekliyor.

Telleri yolla, 100tl fazla vercem, bağımız kalmasın,
Sen beni mesajda def edersin ben seni tüm bu yazdıklarınin delili ile birlikte hukuki olarak edeceğim. Bunu unutma cihazı yollamayacağım kesinlikle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence fazla zorlama :) şu mesajınla algı yapman hoş değil. adamı zorlayıp tahrik etmişsin bir bakıma.

olayı buralara getirmek yerine keşke telefonu gönderip meseleyi kapatsaydın. sonuç olarak bu kişi sana yeterli güveni 2. defa imei atma denemesi ile vermiş ve birde anladığıma göre iğne çıkmadığı için kutu değişmiş kargoyu karşılayıp (bunu yapması lazımdı nede olsa hata satıcıda). Başka satıcı olsa direk iğneyi yollardı o bile normal yani.
İğne yollama falan yok o bambaşka bir olay, bir dostumuza cihaz sipariş ettik ve kayıtlı yok açılmamış paket var daha iyi abi dedi bana ve aldık cihaz geldi kutu açık iğne yok ve kendisine aynen şunu yazdım benim cihazım olsa önemli değil ama sipariş eden kişi takıntılı dedim net şekilde paylaşsın algı yapmasın. O cihazı iade edip parasını aldık. Yine kendi hatası.

X_Seller

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan bahar
Cihazım
Mate 20x
Konular
0
Hocam benden memnun değilsen iade et paranı al, memnunsan çeneni kapat otur, ne hastalıklı bir insanmışsın nereye şikayet edersen et, cimer bimer var onlarada et, 100 yıl hapis yatarım senin tipindekilere aman demem, hadi aslanım, egonu burada tatmin edemezsin başka kapıya, hadi

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Konu yaşanan bir mağduriyet sebebiyle açılmış, karşı tarafa cevap hakkı doğduğu için açık tutulmuş, satıcının telefonları gönder paranı iade edeyim talebi üzerine alıcının konuyu mahkemeye taşıyacağını söylemesi ve satıcının hakaret içeren sözleri ve konu içerisindeki tartışmanın hakarete varan ifadeler ile devam ettirilmeye çalışması üzerine yorumlara kapatılmış, hakaret içerikli mesajlar düzenlenmiş/kaldırılmıştır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt