Sohbet Hasan Bahar Hakkında(!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crzypwrx

Superior
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi3
Konular
21
Sayın Hasan BAHAR kendi grubunda yaptığı paylaşımla insanları buraya ve tüm gönderilerime cevap vermeye yönlendirip çoğunluk oluşturma gayretinde. Tüm yazışmalar bilfiil ekran videosu alınarak delil amaçlı kaydediliyor ve şunu tekrardan belirtmek istiyorum. """ DERDİM CİHAZ DEĞİL, DERDİM SORMADAN CEVAP ALAMAMAK, ZORLA DÖNÜŞ YAPILMASI VE BENİ NEDEN ENGELLEDİĞİ """" CEVAP VERMESİ GEREKEN KONU BUDUR..

Son düzenleme:

SlmKbr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim
Cihazım
Mi5
Konular
2
Bu kişiden ben de arkadaşım için ürün aldım. Yazılım olarak sıkıntılı bir cihaz gönderdi. Mi6x'e sahte rom yüklenip yollanmış. Sorduklarıma verdiği cevap da ortada. Az önce facebook grubunda bu yazışmamızı hatırlattım, yazdığım yorumu sildi. Fiyat olarak piyasadan biraz daha uygun fakat 50-100 tl için sonradan sıkıntı çekmeye değmez.

Ekli dosyalar

• IMG_20190716_225857.jpg
    IMG_20190716_225857.jpg
    296,3 KB · Görüntüleme: 88

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Orda yazılanların hiç birisi bahane yapılamaz ben yeri geliyor telefonla görüntülü arayıp PC de basması gereken tuşlara kadar söylüyorum.. müşteri memnun etmek başka bişey.. ben satıcının dürüst olup olmaması hakkında yorum yapmıyorum ... Bu forumda bile bir çok arkadaş zamanından harcayıp görseller üzerinden hatta video çekerek anlatım yapıyor ve hiç bir ücret yada menfaat beslemiyorlar.. satış sonrası destek çok önemli ..

Bu işi yapan arkadaş hiçbir şekilde resmi yollardan garanti sunmuyor. Ki bana kalırsa hiçbir satıcı da bu yardımı zorunlu şekilde yapmak durumunda değil. Sonuçta piyasanın neredeyse yarı fiyatına garantisiz olduğunu bilerek ürün alıyorsun. Ve sağ olsunlar bu tür satıcılar ellerinden gelen her yardımı yapıyor hiçbir ek ücret talep etmeden, surat asmadan. Benim gerek bu forumda, gerek başka platformlarda yardımcı olduğum insanın sayısını inanın bana hayal dahi edemem. Fakat bu üslup bana karşı yapılsa bir beklerim iki beklerim üçüncü de cevap verme gereksiniminde bile bulunmam. Eğer yazılımcı arkadaş bir konuda yardımcı olmaya çalışıyorsa ve karşı taraf en basitinden recovery moda bile giremiyorsa o halde ikinci sunulan çözümü, kargo seçeneğini kullanacak. Direk başka yollarla çözeriz gibi tehdit içeren bir mesaj kimi ne hakla haklı duruma çıkarır? Satıcının yardımcı olduğu kadar müşteride anlayışı (!) olmak zorunda. Bu kadar çok değerliyse destek durumu, parasını verir, Türkiye garantili cihaz alır, farklı muhataplar(!) bulur. Bu kadar basit.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
SAYIN HASAN BAHAR KENDİ GRUBUNDA YAPTIĞI PAYLAŞIMLA İNSANLARI BURAYA VE TÜM GÖNDERİLERİME CEVAP VERMEYE YÖNLENDİRİP ÇOĞUNLUK OLUŞTURMA GAYRETİNDE TÜM YAZIŞMALAR BİLFİİL EKRAN VİDEOSU ALINARAK DELİL AMAÇLI KAYDEDİLİYOR. VE ŞUNU TEKRARDAN BELİRTMEK İSTİYORUM """ DERDİM CİHAZ DEĞİL, DERDİM SORMADAN CEVAP ALAMAMAK, ZORLA DÖNÜŞ YAPILMASI VE BENİ NEDEN ENGELLEDİĞİ """" CEVAP VERMESİ GEREKEN KONU BU. HASAN'IN GRUBUNDA YÖNLENDİRDİGİ AVUKATLARI LÜTFEN YARATICI OLUN HEPİNİZ AYNİ KALEMDEN ÇIKMIŞ CÜMLELER KURMAYIN
  • 3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz. Lütfen dikkat edin ve değiştirin

X_Seller

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan bahar
Cihazım
Mate 20x
Konular
0
Geldim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birisi yazmış biraz önce müşteri memnuniyeti falan diye, arkadaşım ilanlarımâ bakarsanız okumadan sipariş vermeyin yazan yer var, orada diyorki, sabırsız isen migros tan al çünkü benim yetişme kapasitem belli, kimse bir müşteriyi memnun etmek için sırada değil ama eninde sonunda sorunu çözmek için sıradâ, bu tip sabırsız müşterilerle çalışabilirsiniz, gençsiniz, bünyeniz kaldırır

Bu başlığı yazan arkadaş ise tam bir megoloman ve narsist maalesef, hiç fotosunu görmedim ama saçlarını taramadan kapıdan çıkmayan biri olduğuna yemin edebilirim. İstenmemek insana kor, bana bile kor ama bu çeşit insanlara 10 kaplan gücünde kor, birazdan bu kişi ile yazışmaları eksiksiz yazıcam

Son düzenleme:

SlmKbr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim
Cihazım
Mi5
Konular
2
Buna ek olarak, bence bu konuda hasan bahar haklı gibi. Sonuçta hiç karşılıksız bırakmamış ve çözmeye çalışmış. Ayrıca gönderin paranızı ödeyelim demiş.

crzypwrx

Superior
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi3
Konular
21
Geldim

Birisi yazmış biraz önce müşteri memnuniyeti falan diye, arkadaşım ilanlarımâ bakarsanız okumadan sipariş vermeyin yazan yer var, orada diyorki, sabırsız isen migros tan al çünkü benim yetişme kapasitem belli, kimse bir müşteriyi memnun etmek için sırada değil ama eninde sonunda sorunu çözmek için sıradâ, bu tip sabırsız müşterilerle çalışabilirsiniz, gençsiniz, bünyeniz kaldırır

Bu başlığı yazan arkadaş ise tam bir megoloman ve narsist maalesef, hiç fotosunu görmedim ama saçlarını taramadan kapıdan çıkmayan biri olduğuna yemin edebilirim. İstenmemek insana kor, bana bile kor ama bu çeşit insanlara 10 kaplan gücünde kor, birazdan bu kişi ile yazışmaları eksiksiz yazıcam
Hasan BAHAR hala hakaret ve aynı üsluba devam ediyorsun devam et problem yok.

1-Sen günde 5 kişi ile online uğraşıyorsun ben 50 kişi ile, sen günde 5 kargo çıkarsın ben 50, o yüzden bana insanla uğraşmaktan sabırdan bahsetme Facebook: Tesbih Bedesteni bana ait gir bak ve esnaflığımı sor.
2- Karşında çocuk yok ben de maalesef ki seninle meslektaşım yani öğretmenim (Atanamamış olsam da)
3- Tekrar ediyorum mesele cihaz değil mesele senin üslup ve saygın. Bana atarlanıp engelleyip kaçamazsın.
4 - Beni çok merak ediyorsan kargo adresim var, buyur gel beklerim
5- Tüm konuşmaları yazma bizzat ekran videosu çek ve burada paylaş
6- Saçlarımı hiç taramam

Buna ek olarak, bence bu konuda hasan bahar haklı gibi. Sonuçta hiç karşılıksız bırakmamış ve çözmeye çalışmış. Ayrıca gönderin paranızı ödeyelim demiş.
Şaka mısınız gönder der demez engelleyip kaçıyor diyorum ve asıl derdimiz de bu üslup zaten

Darkblues

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
REDMİ NOTE 4
Konular
2
bahsi geçen satıcıdan bende ve arkadaşımda ürün alma şansımız olmuştu hiç sorun yaşamadık bence ortada bir aksilik talihsizlik mevcut , karaktersiz gibi ithamlara gerek yok.

ozgurbulut34

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özgür B.
Cihazım
Galaxy J7Prime
Konular
1
Garantili cihaz isteyen forumun satış sitesinden, garantisiz cihaz isteyen ise forumun garanti timsali @_SEFA_ kardeşimden almak dururken, ne idüğü belirsiz insanların söz ve vaatlerine kapılıp dolandırılmak pek akıl karı olmasa gerek...
Ne diyelim geçmiş olsun. Sizden sonra gelenler için ders olmasını ümit edelim.

Bu yorum fazla ağır olmuş, insanları zan altında bırakmak doğru değil hocam. Hani hukuki tarafını geçtim, insani olarakta doğru değil. Konuyu açan arkadaşa destek verebilirsiniz sorun değil, fakat böyle ölümüne savunmak, dolandırıcı ilan etmek ve tanıdmadığınız birisi için ne idüğü belirsiz sıfatını kullanmak doğru değil. İnsani olarak vicdan sahibi birinin böyle ithamlarda bulunmaması gerekir.

aristokratris

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Mi A2
Konular
6
Bu işi yapan arkadaş hiçbir şekilde resmi yollardan garanti sunmuyor. Ki bana kalırsa hiçbir satıcı da bu yardımı zorunlu şekilde yapmak durumunda değil. Sonuçta piyasanın neredeyse yarı fiyatına garantisiz olduğunu bilerek ürün alıyorsun. Ve sağ olsunlar bu tür satıcılar ellerinden gelen her yardımı yapıyor hiçbir ek ücret talep etmeden, surat asmadan. Benim gerek bu forumda, gerek başka platformlarda yardımcı olduğum insanın sayısını inanın bana hayal dahi edemem. Fakat bu üslup bana karşı yapılsa bir beklerim iki beklerim üçüncü de cevap verme gereksiniminde bile bulunmam. Eğer yazılımcı arkadaş bir konuda yardımcı olmaya çalışıyorsa ve karşı taraf en basitinden recovery moda bile giremiyorsa o halde ikinci sunulan çözümü, kargo seçeneğini kullanacak. Direk başka yollarla çözeriz gibi tehdit içeren bir mesaj kimi ne hakla haklı duruma çıkarır? Satıcının yardımcı olduğu kadar müşteride anlayışı (!) olmak zorunda. Bu kadar çok değerliyse destek durumu, parasını verir, Türkiye garantili cihaz alır, farklı muhataplar(!) bulur. Bu kadar basit.
Satıcı eğer IMEI kapanmama garantisi vermiş ise her ne sebeple olursa olsun IMEI uçmuş ise kayıtsız şartsız o IMEI desteğini vermek zorundadır. Kaldiki insanlar 1500 -2000 TL gibi (belkide daha fazla) rakamlar ödüyorlar ve önemli rakamlardır. Kaldiki yazılı olan beyanlarda belirsizlikler var.. işim var 2-3 hafta sonra bakarım.. başka birisini ayarlıyorum..bende tanımıyorum gibi .. endişe verici cümleler kullanılmış .. doğal olarakta arkadaşımız endişelenmiş ve panikle bu tür bir başlık açıp yaşadıklarını kendince yazmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt