Çözüldü Delta servis sorunu

• Konbuyu başlatan siptar
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 117
  • Görüntüleme 19K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
Ben cihazımı 1.5 ay servisten gelmesini bekledim. Bana 1kere selam veren olmadı servisten 2.ye yolladım cihazı hala dönen yok 1 hafta sonra thhye vericem dedim. E artık verdim. 20 gün civarındada ücret iadesi aldım. Thh sonuçlanmadan ya neymiş anlayamadığım 2 ay 2.5 ay bekleme ve sonunda begenmediğiniz bir cihazı alın denmesine nasıl olumlu bakıyorsunuz. Bakın yukarıdada ss koymuş arkadaşım 3 ay bekletmişler.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

INoyaNI beyfendi . Bende cihazımı sizin gibi yolladım.Bugün 6. günüm. Ve her mesaj attığımda / aradığımda güleryüzlü bir muhattab buldum karşımda. Dediğim gibi sizin görüşlerinize katılmam mümkün değil ki siz de benim yerimde olsanız zannımca benim gibi düşünürdünüz.... Haksız mıyım ?¿

INoyaNI

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orta
Cihazım
Mi4 ve Mi5s
Konular
1
INoyaNI beyfendi . Bende cihazımı sizin gibi yolladım.Bugün 6. günüm. Ve her mesaj attığımda / aradığımda güleryüzlü bir muhattab buldum karşımda. Dediğim gibi sizin görüşlerinize katılmam mümkün değil ki siz de benim yerimde olsanız zannımca benim gibi düşünürdünüz.... Haksız mıyım ?¿
mavisular bey
Cevap verilmesi güzel tabiki ama biz bunu bulamadık. Fakat üstte yazdığım sonuclar bizim yasadıgımız sonuclar cıkarsa böyle düşünürmüsünüz düşünürsenizde sizin taktiriniz biz yaşadıklarımızı ss'leriyle koyduk.

Şu cihazları bana teklif etseler bende almam sebepler. Farklıdır.
Mi6 kamera kötü arka kapak cam
C9 pro kameralar orta şeker boyut büyük.
Mi5s kamera gece grainli.

Son düzenleme:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Kısaca durum şu, eğer sosyal medya olmasaydı, eğer forum olmasaydı ve kullanıcı tek başına hakkını aramaya kalksaydı, sorununu burada dile getirmeseydi çözüm bu kadar hızlı ve kolay olmazdı, işin gerçeği bu.

Ne olursa olsun servisi haklı bulmuyorum ama sunduğu imkanlar da mantıklı geldi, değerlendirilebilir.

Konu sahibi arkadaş yatsın kalksın sosyal medya ve foruma dua etsin, yoksa şimdi çok daha zor bir süreç sizi bekliyordu.

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
mavisular bey
Cevap verilmesi güzel tabiki ama biz bunu bulamadık. Fakat üstte yazdığım sonuclar bizim yasadıgımız sonuclar cıkarsa böyle düşünürmüsünüz düşünürsenizde sizin taktiriniz biz yaşadıklarımızı ss'leriyle koyduk.

Şu cihazları bana teklif etseler bende almam sebepler. Farklıdır.
Mi6 kamera kötü arka kapak cam
C9 pro kameralar orta şeker boyut büyük. Samsung'un amiral gemisi haricine ne kadar güncelleme vereceği konusu.
Mi5s kamera gece grainli.

Birde Mi 5S Plus vardı seçeneklerde. O Cihazın kamerası gayet iyiydi yanlışım yoksa. Ki salt kamera sizin öngörünüzü doldurmamalı. Kaldıki o kadar da bu cihazların ( hele hele Mi 5S Plus un) kameraları kötü değil. Cihazlar gayet güzel ve Mi 5S dışında diğer cihazların kameraları o kadar da kötü değil. ki profosyonel kameraman da değiliz bu telefonları almamızın sebebi sadece kamera olmamalı.

Kusura bakmayın ama ben böyle düşünüyorum sayın INoyaNI bey.

Sayın system bey. Forumun biz kullanıcılara mutlak katkısı olduğunu inkar etmemiz mümkün değil. Böyle bir platformun olması bizler için çok büyük bir nimet....

INoyaNI

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orta
Cihazım
Mi4 ve Mi5s
Konular
1
Birde Mi 5S Plus vardı seçeneklerde. O Cihazın kamerası gayet iyiydi yanlışım yoksa. Ki salt kamera sizin öngörünüzü doldurmamalı. Kaldıki o kadar da bu cihazların ( hele hele Mi 5S Plus un) kameraları kötü değil. Cihazlar gayet güzel ve Mi 5S dışında diğer cihazların kameraları o kadar da kötü değil. ki profosyonel kameraman da değiliz bu telefonları almamızın sebebi sadece kamera olmamalı.

Kusura bakmayın ama ben böyle düşünüyorum sayın INoyaNI bey.

Sayın system bey. Forumun biz kullanıcılara mutlak katkısı olduğunu inkar etmemiz mümkün değil. Böyle bir platformun olması bizler için çok büyük bir nimet....

Mavisular bey;

Ben sunulan seçeneklere birşey demiyorum fakat telefonu herkesin alış sebepleri farklıdır kimi yazılımından tutun arayüzünden kamerasından boyutundan depolamasından tipinden güncelleme desteginden kimi der ben senede değiştiriyorum banane güncellemeden kimi yazdığım 2 kriteri arar kimi 3 bu senaryoyu çoğaltmak mümkün. Herkesin kendine has
İstekleri vardır.

Neticede bu kriterlere uymamış ki arkadaş ücret iadesi talep ediyor benimde söylediğim bunda yanlış birşey olmadığı.

Dominikk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan Süner
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
Ben ücret iadesi aldim mi 6 telim için. süreçten bahsedersem,

Şebeke kopma ve cihaz donma problemiyle cihazi garantiye gönderdim. 10 günden sonra yapılan işlem yazılım guncellemesi idi.

2.sefer cihazı tekrar ayni şikayetler yüzünden servise gönderdim. 10 gün sonucunda gelen tel servis formunda ekran değişimi ve yazılım güncellemesi yapıldığı yazıyordu. Cihazı açtığımda güncellemenin yapılmadığını görüp servisi aradim ve neden ekran değiştiğini ekranla ilgili bir problemin olmadığını ekran değişimi için neden aramadığımı bilgi verilmediğini, sorunlar ekrandan kaynaklaniyor olsaydı neden ilk gönderdiğimde bu değişim yapılmadı diye sormama rağmen cevap alamadım.

Tüm bu süreçte buraya bir form açtım, 4k civarı insan gördü formu, cevaplar yazıldı YouTube a 5 adet video koydum 1000 in uzerinde izleme aldi, delta etiketiyle her yere yazılar yazdım. Üstüne cihaz ikinci sefer geldiğinde sorunlarin devam ettiğini görüp thh ne başvuru yapıp beklemeye başladım.

En son 3.kez cihazi aynı problemler nedeniyle servise tekrar gönderdim. Hiç umudum yoktu, cantara hocama bir mesaj attım ve ne yapılabilir cihaz için vs sordum.

Sonra delta servis benden servis form numaramı istedi ve buradan gönderdim.
Ertesi gün 2 ayrı kişi deltadan aradılar ve cihaz kullanacaklarını ileri derecede test yapacaklarını söyledi. Konuşurken benim cihazı kullandıklarını ve cihazdaki sorunları gördüklerini söylediler.

Aradan 20 gün kadar daha geçti bu sefer başka birisi arayıp cihazı müşteri memnuniyeti adına degistireceklerini ya da ücret iadesi yapacaklarını söyledi. Ücret iadesi istedim ve sordum cihazın sorunu anlaşıldı mi diye ama teknisyen arkadaşla konusmadiklarini cihaz hakkında bilgi sahibi olmadığını söyledi arayan kişi. 10 gün kadar daha bekledikten sonra cihaz iadesini aldım.

Çok uğraştım, belki de tek iade alan kişi benim ama neden bu kadar bekledi delta?

Kim haklı kim haksiz ve neden böyle bir sonuç çıktı ve bir anda çıktı bilemem ama müşteriye pozitif olmak, bilgi vermek, dönüş yapmak bu kadar mı zor?

Bir anda forma girmeler, herkese cevap atıp ilgilenmeler, zaten böyle olması gerekmiyor mu?

Neden şimdi bu göz boyama?

Başka oyunlar dönüyor, belki kvk da bu işe girdiği içindir bilmiyorum ama iyi bir servis olsa sanırım google da 5 sayfa şikayet olmaz. Genele bakıp bir oran alırsak tabiki memnun olan insanlarda çıkacaktır.

Başına gelmeden kimse bilemez.

Bol şanslar

siptar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uskuplu
Cihazım
MI5 pro
Konular
5
Arkadaşlar Merhaba
1.Konunun en başından beri telefon ile ilgili para iadesi istediğimi belirtmiştim. Delta servise e bunu söyledim. Biz para iadesi yapamıyoruz şeklide dönüş aldım.
2.Delta servisin verdiği teklifleri karşılaştırın, hepsi mi5 pro cihazının altında kalan cihazlar.
3.Telefonun servise giriş tarihi 19.12.2017 (20 iş günü dolmuş)
4.150 TL kapak ücreti yatırılırsa telefonumun tamir edileceği söylendi. Telefonun nasıl tamir edildiği ortada.(Bu parayı da istemek hakkım olduğunu düşünüyorum.) Daha telefonu elime almış değilim. Tamir edilemeyen bir telefondan 150 tl para ödemek insana ağır geliyor.
5. Bir teknik servisin telefonu tamir ettikten sonra kontrol etmeden müşteriye göndermesine anlam veremiyorum. Teknik servis formunda, telefon üzerinde yapılan çalışmalar yazmıyor. Yapılan işler sanki sadece arka kapak değişimi yapılmış,bide bakım yapılmış. Hiç parça değiştirilmemiş gibi yazılmış. Ben bu durumu dürüstlük olarak görmüyorum. Bu telefonu anlamayan biri kullansaydı. Durumu anlamazdı. Telefon çalışıyormu ona bakardı. Halbuki burada bir kandırmaca var.
6. MIUI Türkiye forum sitesi de Delta garantili ürün satıyor. Bazı arkadaşların Delta servise destek vermelerini anlayabiliyorum. Benim sesimi duyurmam da bana destek oldular teşekkür ediyorum.
Dikkat ederseniz Belki benim yerimde başkası olsa daha ağır şeyler yazabilirdi. İnsanlar bu işleri yaparak ekmek kazanıyorlar. Kimsenin rızkına mani olamak istemiyorum.
Sadece hakkım olan para iadesini almak istiyorum. Hakkım değil mi? Çok şey mi istiyorum.?

Ekli dosyalar

• mi5 pro.jpg
    mi5 pro.jpg
    167,8 KB · Görüntüleme: 39

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Arkadaşlar Merhaba
1.Konunun en başından beri telefon ile ilgili para iadesi istediğimi belirtmiştim. Delta servise e bunu söyledim. Biz para iadesi yapamıyoruz şeklide dönüş aldım.
2.Delta servisin verdiği teklifleri karşılaştırın, hepsi mi5 pro cihazının altında kalan cihazlar.
3.Telefonun servise giriş tarihi 19.12.2017 (20 iş günü dolmuş)
4.150 TL kapak ücreti yatırılırsa telefonumun tamir edileceği söylendi. Telefonun nasıl tamir edildiği ortada.(Bu parayı da istemek hakkım olduğunu düşünüyorum.) Daha telefonu elime almış değilim. Tamir edilemeyen bir telefondan 150 tl para ödemek insana ağır geliyor.
5. Bir teknik servisin telefonu tamir ettikten sonra kontrol etmeden müşteriye göndermesine anlam veremiyorum. Teknik servis formunda, telefon üzerinde yapılan çalışmalar yazmıyor. Yapılan işler sanki sadece arka kapak değişimi yapılmış,bide bakım yapılmış. Hiç parça değiştirilmemiş gibi yazılmış. Ben bu durumu dürüstlük olarak görmüyorum. Bu telefonu anlamayan biri kullansaydı. Durumu anlamazdı. Telefon çalışıyormu ona bakardı. Halbuki burada bir kandırmaca var.
6. MIUI Türkiye forum sitesi de Delta garantili ürün satıyor. Bazı arkadaşların Delta servise destek vermelerini anlayabiliyorum. Benim sesimi duyurmam da bana destek oldular teşekkür ediyorum.
Dikkat ederseniz Belki benim yerimde başkası olsa daha ağır şeyler yazabilirdi. İnsanlar bu işleri yaparak ekmek kazanıyorlar. Kimsenin rızkına mani olamak istemiyorum.
Sadece hakkım olan para iadesini almak istiyorum. Hakkım değil mi? Çok şey mi istiyorum.?

Sadece 2. Madeeye cevap vereceğim diğerlerine hiç cevap verme gereği duymuyorum.

Mi5S 64GB,
Mi5S Plus 64GB ve

+425tl ye mi6

Bunların hangi biri mi5 den düşük? Hepsi de mi5 in üzerinde cihazlar. Lütfen araştırın.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Zenex hocam mi 5 pro (128 gb dahili 4 gb ram le birde seramik kasaysa bencede diğer cihazlardan üstün . Mi 6 için verilen teklif de 64 gb lık için normal buluyorum . Delta yinede elinden geleni yapmış . Taraflar anlaşmalı bence. Kamera konusunda da bildiğim kadarıyla en iyi mi 5s aralarında

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Zenex hocam mi 5 pro (128 gb dahili 4 gb ram le birde seramik kasaysa bencede diğer cihazlardan üstün . Mi 6 için verilen teklif de 64 gb lık için normal buluyorum . Delta yinede elinden geleni yapmış . Taraflar anlaşmalı bence. Kamera konusunda da bildiğim kadarıyla en iyi mi 5s aralarında
Hocam mi5s plus ı ele alalım. Mi5 in üstünlüğünü söyler misiniz? Evet kamera olarak 5s daha önde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt