Çözüldü Delta servis sorunu

• Konbuyu başlatan siptar
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 117
  • Görüntüleme 19K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alpaguhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
ustalar kolay gelsin. benim ingilizcem iyi değil. ingilizcesi iyi olan bir arkadaş xiaomi firmasına bütün bunları anlatsın. deltaya hiç güvenmedim ekranım kırık olmasına rağmen göndermeyi hiç düşünmedim hele bu olaydan sonra hiç düşünmüyorum. bende redmi pro var çinden aldırdım telefonu hiç bir sorun yaşamadım. deltayı meltayı boşverin benim acizane düşüncem. başka çözüm bulmak lazım bunlara

gnoyantr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gunduz
Cihazım
XIAOMI MI5
Konular
7
Merhaba
10 ay kullandığım MI5 Pro cep telefonum , elimde facebook ta dolaşırken birden bire kapandı ve bir daha açılmadı.
Telefomun delta servis garantili olduğu için kargo 18.12.2017 tarihinde servise gönderdim.
Telefonun arka kapağı çatlak olduğu için benden 150 TL para istendi. kabul edip yatırdım.
12.01.2018 tarifinde telefonum elime ulaştı.
Telefomunun donanım özellikleri 2,15GHZ işlemci ,128G hafıza ve 4GB olası gerekirken , 1,8GHZ ,128GB hafıza ve 3GB ram donanımlı olarak elime ulaştı.
Gelen teknikservis formunda arka kapak değişimi yapıldı, mekanik bakım yapıldı yazmaktadır.
Benin öngörüm Telefonun ana kartı nı değiştirdiler ve MI5 ana kartı takıldı.
MI5 ile MI5pro arasında 2 kartı fiyat farkı var.
Delta servis garantili telefon alırsanız ,garantili diye düşünmeyin telefonunuzu....
Delta servis bir numaralı yalancıdır arkadaşım asla ona güvenerek size satış yapanlardan almatın telefonunuzu
Size çok örnek verebilirim aksi ısrarlarıma rağmen arkadaşım malum internet sitesi üzerinden Delta servis garantisi ile mi4 aldı. Telefon bir yılı doldurduktan sonra aşırı ısınma ve ekran sorunu için deltaya gönderildi. Birfonu açınca baktıkki ay sonra geri gelen telefonda bu sefer ses problemi çıktı ve aynı ekran sorunu tekrar yaşanmaya başladı tekrar servise gitti geldi aynı sorun ellenmemiş olarak ama size söylendiği gibi mekanik bakım yapıldı dediler. Üçüncü kez tekrar gitti bu arada biraz yaşana tartışmadan sonra yine telefon bir ay kadar orada kaldıktan sonra telefonu elden aldılar yine mekanik bakım yalanı. Fakat telefonu açınca baktık ki. İçinde kendileri ile ilgili olmayan müzik dosyaları ,video ,tel no... Bu arada telefonun imei si de değişmişti . Şikayet edelim dedik ama nalet ettiler. Kısacası ondan söküp buna takıyorlar... Yani Delta servis değil çapulcu....
[doublepost=1516628678,1516628256][/doublepost][

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Delta servis bir numaralı yalancıdır arkadaşım asla ona güvenerek size satış yapanlardan almatın telefonunuzu
Size çok örnek verebilirim aksi ısrarlarıma rağmen arkadaşım malum internet sitesi üzerinden Delta servis garantisi ile mi4 aldı. Telefon bir yılı doldurduktan sonra aşırı ısınma ve ekran sorunu için deltaya gönderildi. Birfonu açınca baktıkki ay sonra geri gelen telefonda bu sefer ses problemi çıktı ve aynı ekran sorunu tekrar yaşanmaya başladı tekrar servise gitti geldi aynı sorun ellenmemiş olarak ama size söylendiği gibi mekanik bakım yapıldı dediler. Üçüncü kez tekrar gitti bu arada biraz yaşana tartışmadan sonra yine telefon bir ay kadar orada kaldıktan sonra telefonu elden aldılar yine mekanik bakım yalanı. Fakat telefonu açınca baktık ki. İçinde kendileri ile ilgili olmayan müzik dosyaları ,video ,tel no... Bu arada telefonun imei si de değişmişti . Şikayet edelim dedik ama nalet ettiler. Kısacası ondan söküp buna takıyorlar... Yani Delta servis değil çapulcu....
[doublepost=1516628678,1516628256][/doublepost][

Geçmiş olsun sizin için arkadaşınız için pek hoş bir tecrübe olmamış... Ancak konu sahibi arkadaşımızın cihazını Delta servis daha üst model ile değiştirdi ve konu kullanıcı arkadaşımızın lehinde sonuçlandı :)

gnoyantr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gunduz
Cihazım
XIAOMI MI5
Konular
7
Evet arkadaşımızın lehine sonuçlanmış. Ama düşünsenize telefonu tamire veriyorsunuz oldu diye veriyorlar içinde başkasına ait bilgiler var.Buna benzer bir olay bana Vatan bilgisayarda olmuştu yıllar önce Bir mp3 almıştım ödeme yaptım eve geldim cihazı açtım müzik atacağım baktım içinde daha önce yüklenmiş müzik dosyaları var geri götürdüm kabul etmediler kavga döğüşten sonra yükleme tarihi benim satın alma tarihinden önce olduğu görülünce tabi rezil oldular tamamen iade ettim cihazı hemde bir güzel söylenerek..Bende mi5 kullanıcısıyım ama ben direk yurt dışından her şeyi göze alarak aldım. Çünkü benim bütün beklentilerimi karşılayan bir cihazdı bugün cihazım bozulsa tekrar yine XIAOMI MI6 alırım ama yine dışarıdan almayı tercih ederim. Ülkemizde verilen hiçbir markanın servisine asla güvenmiyorum SAMSUNG servislerde buna dahil. Sadece APPLE bu güveni veriyor tabi çok yüksek meblağ verilerek alınan cihazlar için buda normal.Hiç olmazssa cihazı değiştiriyor.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Evet arkadaşımızın lehine sonuçlanmış. Ama düşünsenize telefonu tamire veriyorsunuz oldu diye veriyorlar içinde başkasına ait bilgiler var.Buna benzer bir olay bana Vatan bilgisayarda olmuştu yıllar önce Bir mp3 almıştım ödeme yaptım eve geldim cihazı açtım müzik atacağım baktım içinde daha önce yüklenmiş müzik dosyaları var geri götürdüm kabul etmediler kavga döğüşten sonra yükleme tarihi benim satın alma tarihinden önce olduğu görülünce tabi rezil oldular tamamen iade ettim cihazı hemde bir güzel söylenerek..Bende mi5 kullanıcısıyım ama ben direk yurt dışından her şeyi göze alarak aldım. Çünkü benim bütün beklentilerimi karşılayan bir cihazdı bugün cihazım bozulsa tekrar yine XIAOMI MI6 alırım ama yine dışarıdan almayı tercih ederim. Ülkemizde verilen hiçbir markanın servisine asla güvenmiyorum SAMSUNG servislerde buna dahil. Sadece APPLE bu güveni veriyor tabi çok yüksek meblağ verilerek alınan cihazlar için buda normal.Hiç olmazssa cihazı değiştiriyor.

Lütfen konuyu okumadan ve verilen cevapları incelemeden yorum yapmayın....Delta servis cihazı tamir ederken bir hata yapmış ve uyumlu parça takmamış. Konu sahibi arkadaş ise sorunu dile getirdiğinde özür dilediler ve değişim yapma kararı verdiler. Ancak cihazdan temin edilemediği için değişimi aynısı ile değil bir üst modeli ile gerçekleştirdiler.

Son mesajınızda verdiğiniz örneğin ne konu ile ne delta ile ve hatta cep telefonları ile bile bir ilgisi yok. Başınızdan geçen servis maceralarınızı anlatmak isterseniz genel ve konu dışı bölümünde sohbet olarak açabilirsiniz ancak bu konuda bahsi geçen sorun hepimizi mutlu edecek şekilde kullanıcı lehine çözüldü.
[doublepost=1516640961,1516640951][/doublepost]Konu gereksiz ve anlamsız sohbetlerle uzatılıyor. Konu içerisinde sorun ile ilgisi bulunmayan son derece gereksiz mesajlar bulunmasına rağmen tüm kullanıcılarımızın yapılan işlemleri görebilmesi adına her hangi bir mesajı silmeden konuyu yeni yorumlara kapatıyorum.

Sorun yaşamasına rağmen üslubunu bozmadan sıkıntıyı dile getiren konu sahibi siptar arkadaşımıza, müşteri odakları yaklaşımı ile sorunu hızlı bir şekilde çözüme kavuşturan delta servis yetkililerine teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt