Merhabalar arkadaşlar konuyu devamlı olarak takip ediyorum bazı arkadaşlar sürekli servisi savunuyorlar gibi ibareler okudum ben kendi adıma konuşuyorum servisi falan savunduğum yok , bende teknik servis işleri yapıyorum art niyetli olsam durumu kullanıp servis şöyle kötü böyle kötü demek özel teknik servislerin yarına olurdu.
Ama gel gelelim duruma Türkiye koşullarında sorun, çok olağan bir durum bir kaç arkadaş olamaz olmamalı gibi yorumlar yapmış evet keşke olmasa ama malesef oluyor işte bence serviste böyle bir durumu yaşamak istemezdi ,kasti art niyetli kime ne kaptırırsam gibi düşüneceğini hiç sanmıyorum.O tip bir yapıda olsa ne bizimle forum üzerinden iletişime geçerdi nede müşteriye (bence çok iyi) bir üst model teklifler yapardı.
Şimdi bir çok arkadaş bana şöyle yaptılar böyle yaptılar gibi daha önce ki yaşananlar veya fikirlerini paylaşıyor ve konu mahkeme heyeti havasına döndü.daha da uzatsak kimileri tüketiciyi kimileri servisi asalım keselim havasında konuşacak.Bence burada olan olmuş zaten zamanı geri alıp düzeltilecek bir durum da olmadığına göre ve elimizde forumumuz sayesinde direk servisle iletişime geçmek gibi imkan , müşteri ile iletişim kuran mağduriyeti gidermek amaçlı teklifler sunan bir serviste varken amacımızın bağcıyı dövmek değil üzüm yemek olduğu unutulmamalı.Hazır imkan buldum diyip doğru veya yanlış olduğunu bilemediğimiz eski sorunları anlatıp bi yandan içini dökme bir yandan servise yüklenme amaçlı konuşulmamasında fayda var.Var sayalım delta servis forumdan çekildi.Bundan sonra oluşacak problemlerinizi nasıl çözeceksiniz( Bnm için bir problem yok ben kendi sorunlarımı garanti olsa bile kendim çözüyorum).Şuan ki iletişim yolundan daha mı kolay olacak?
Tabiki bu demek değil ki insanlar haklılarsa haklarını aramasın ama şu koşullarda anlayışlı ,yapıcı yaklaşmakta fayda var diye düşünüyorum.Herkesin tercihleri farklıdır tabi.Serviste yazmış zaten thh gitme hakkı bireyseldir engellenemez diye.Seçim tüketicinindir.
Benim fikrim her zaman karşılıklı anlayış ve iyi niyetten yana olmuştur ve öylede devam edecektir.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi