Çözüldü Delta servis sorunu

• Konbuyu başlatan siptar
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 117
  • Görüntüleme 19K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Hem Garanti Firmasının olması gerekeni yaptığını belirtiyor hemde yaptığı şeyi kabul etmeyip illede para iadesi yapmalıydı diyorsunuz.

İkinci olarak Doğan SLX aracın vardı bozuldu garantiye yolladın. Firma sana Opel Astra, Peugeot 301 veya Wolksvagen Golf teklif ediyor. Bunları beğenmedin Wolksvagen Jetta vereyim üstüne şu kadar para ver diyor. Yok ille ben Doğan SLX isterim , ben Doğanın vitesini, viteslerinin ara geçişlerini vs beğeniyorum dersen kusura bakma ben görüşüne katılamam.
Delta da çalıştığınızı düşünücem artık :) İnsanlar yaşadığı kötü durumları paylaşıyor bırakın döksünler içlerini bende başka hiç bir serviste yaşamadığım katakulliler gördüm delta serviste ki memnuniyet oranı çok çok az. Anca konuyu buraya taşıyanlar memnun ayrılıyor yoksa çok maduru var delta servisin bende onlardan biriyim. Nokia da elinde olmayan bir model olduğunda bir üst modeli ücretsiz veriyordu ve mantıklı sebeplerden kullanıcı hatasına düşürüyordu telefonu bunu da eklemek istedim.

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
Delta da çalıştığınızı düşünücem artık :) İnsanlar yaşadığı kötü durumları paylaşıyor bırakın döksünler içlerini bende başka hiç bir serviste yaşamadığım katakulliler gördüm delta serviste ki memnuniyet oranı çok çok az. Anca konuyu buraya taşıyanlar memnun ayrılıyor yoksa çok maduru var delta servisin bende onlardan biriyim. Nokia da elinde olmayan bir model olduğunda bir üst modeli ücretsiz veriyordu ve mantıklı sebeplerden kullanıcı hatasına düşürüyordu telefonu bunu da eklemek istedim.

bayon bey. Akşam akşam çok güldürünüz yemin ederim beni ... :) Şuanda benimde telefonum serviste. Umarım bu kervana bende katılmam. Ama önceden de belirttiğim gibi bana yanaşmalarını bir bilseniz bu servis ile alakalı asla kötü düşünemezsiniz. Hele hele en son servis çalışanının yazdığı çözümü okuyunca adamlara hak vermemek elde değil.....

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
bayon bey. Akşam akşam çok güldürünüz yemin ederim beni ... :) Şuanda benimde telefonum serviste. Umarım bu kervana bende katılmam. Ama önceden de belirttiğim gibi bana yanaşmalarını bir bilseniz bu servis ile alakalı asla kötü düşünemezsiniz. Hele hele en son servis çalışanının yazdığı çözümü okuyunca adamlara hak vermemek elde değil.....
Darısı umarım herkesin başına olur ben kendime muhatap bulamamıştım ki arayacaklari sözünü verdikleri halde telefonda öyle kaldı yatiyo şuan

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Hocam mi5s plus ı ele alalım. Mi5 in üstünlüğünü söyler misiniz? Evet kamera olarak 5s daha önde.
hocam ram de eşitler doğru , hafızada mi 5 pro önde , kamerada da önde olduğunu düşünüyorum . Malzeme kalitesinde plus önde ama şuan bunu konuşmamızda saçma aslında :D çünkü boyut olarakda farklı klasmanlara hitap ediyor herkes büyük telefon kullanmaz yada tam tersi

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
hocam ram de eşitler doğru , hafızada mi 5 pro önde , kamerada da önde olduğunu düşünüyorum . Malzeme kalitesinde plus önde ama şuan bunu konuşmamızda saçma aslında :D çünkü boyut olarakda farklı klasmanlara hitap ediyor herkes büyük telefon kullanmaz yada tam tersi
Peki neden işlemciyi, üretim tarihini, mi5 lerdeki kronik sorunları konuşmuyoruz :)

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Peki neden işlemciyi, üretim tarihini, mi5 lerdeki kronik sorunları konuşmuyoruz :)

Hocam benim için snapdragon 820 ile 821 in farkı yok pazarlama politikası , kronik sorun derken ekran panelinden bahsediyoruz galiba

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam benim için snapdragon 820 ile 821 in farkı yok pazarlama politikası , kronik sorun derken ekran panelinden bahsediyoruz galiba
Hayır anakart emmc probleminden. Aslında arada az da olsa fark var.

halikjk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
halikjk
Cihazım
mi max
Konular
2
Hem Garanti Firmasının olması gerekeni yaptığını belirtiyor hemde yaptığı şeyi kabul etmeyip illede para iadesi yapmalıydı diyorsunuz.

İkinci olarak Doğan SLX aracın vardı bozuldu garantiye yolladın. Firma sana Opel Astra, Peugeot 301 veya Wolksvagen Golf teklif ediyor. Bunları beğenmedin Wolksvagen Jetta vereyim üstüne şu kadar para ver diyor. Yok ille ben Doğan SLX isterim , ben Doğanın vitesini, viteslerinin ara geçişlerini vs beğeniyorum dersen kusura bakma ben görüşüne katılamam.
Kesinlikle katılmıyorum. Pahalı olan her zaman daha iyidir diye birşey yok. Öyle olsa burda ne işimiz var herkes iphone kullansın.
Konusu var iphone 7'i olup mi max 2 ye geçenler mevcut. Binin fiyatı diğerinin 3 katından fazla.
Arkadaşlar telefon karşılaştırmaları yapıyor ama gereksiz, yanlış. Arkadaş hoşuna giden telefonu almış şimdi de aynısı varsa verin yoksa şu anda hoşuma giden başka bir telefon yok parasını verin diyor. Bu kadar basit. Olaya illa maddi olarak piyasa değeri üzerinden ya da özellikleri üzerinden bakmanın bir manası yok bence.

siptar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uskuplu
Cihazım
MI5 pro
Konular
5

Kardeşim sen Doğan SLX acını servise götürdüğünde 2000cc motoru 1600cc ,5 ileri şanzımanı 4 ileri verirse, Doğam yerine mercedes verse durumu kurtaramaz.
Delta serviste bana yapılan durum aynen böyle oldu. İnşallah başkalarının başına gelmez.
Den anlamıyorum neden bazı arkadaşlar benim para iadesi istememe bu kadar eleştiri yapıyorlar. Bu benim kanunen hakkım değilmi. Sizce bu yapılan suç değil mi?

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Hayır anakart emmc probleminden. Aslında arada az da olsa fark var.

Hocam valla emmc problemi olduğunu bilmiyordum forumdada mi 5 ile ilgili hiç şikayet görmüyorum . Yerini mi 6 ya bıraktı sanırım 10 konudan 7 si mi 6 sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt