Konuyu hayretle takip ediyorum neden mi?;
1.siptar arkadaşımız servisle alakalı bir aksaklık yaşamış ve servisin cevabına bakılırsa durumu düzeltmek adına bence çok iyi teklifler yapılmış arkadaşımız konuyu bize farklı lanse etmekle kalmamış ,o kadar çözüm arasından hiç birini kabul etmeyip zamanında ücretle yaptırmış olduğu kapağın bile parasını isteme seviyesine ulaşmış olduğu için gerçekten hayret verici,
2.INoyaNI adlı arkadaş ta durumu idrak edemeden yada teknik bilgisi olmadığından durumu yorumlamış ve servisi haksız gösterme , siptar ı dolduruşa getirme çabasında olduğunu hissettim gerçekten hayret verici,
Arkadaşlar xiaomi cihazlarımız için bu kadar güzel imkanlar sunulan ve paylaşımlar yapılan bir ortamda hiçbir servis bizler ile ilgilenmezken delta sorunlarımızla ilgilenmeye çalışıyor bu imkanı bulmuşken insanları kendimizden soğutmayalım derim.
şahsen yukarıda yazmış oldukları cevap çok net ve iyimser.bnm telefonumun da garantisi delta bu yaklaşımları ile aklımdaki şüpheleri giderdiler.Tşkler Miui Türkiye ve Delta Servis.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu Forum"u açıp bizlere Xiaomi konusundaki paylaşımları ile bilinçlendiren değerli forum yöneticilerine üstadlarına canı gönülden teşekkür ediyorum Gerçekten bu foruma çok şey borçluyuz
Delta bizimle ilgileniyor cümlesi biraz trajikomik bir cümle oldu Bizimle ilgilenen ve karşılıksız yardımlarını esirgemeyen Forum yöneticileri ve üstadlar mevcut sürekli ellerinden geldiğince yardım etmeye birşeyler yapmaya çalışıyorlar
Hemde hiçbir karşılık beklemeden.
İkincisi ise Delta firması kendi çıkarlarını gözetmek için Xiaomi sahiplerine hizmet veriyor
Arkasında durduğu cihaza tabiki hizmet vermek zorunda, delta kimsenin babasının oğlu değil gelen cihazlara ücretsiz işlem ile onarıp geri göndersin
İyimser ve net cevap dediğiniz
gönderdiğiniz cihazına orjinali değilde farklı bir parça takılmasımi,sizce gönderilen cihaza farklı bir parça takılmadan önce müşteriyi arayıp bilgilendirmeleri gerekmiyor muydu, ki müşteri kabul ettikten sonra işlemlerin yapılması gerekiyordu
Konuyu açan Arkadaşımızın anakart i değişmiş olan cihazı anlamayacak kadar tecrübesiz olsa da
Bu kul hakkına girer unutmayın
Peygamber efendimiz sahabesi muazi Yemen'e gönderdiği zaman
Ey Muaz sakın olan mazlumun bedduasıni alma çünkü mazlumun ahı ile Allah arasında perde yoktur demiştir
Kısaca Tok Açın halinden anlamaz kardeşim
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi