Çözüldü Cepportun İşgüzarlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Azad21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Azad
Cihazım
Mi8lite
Meslek
Eczacı
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
mi5s
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar, ben Mi5s kullanıcısı idim. Telefonun parmak izi okuyucusu bozuldu. Sonra delta Servisden ürün değişikliği geldi. Cepprot ile anlaşamadık çünkü Mi5s değerinde bir telefon vermek istemedi, fiyatı 400 tl artmış idi, kur farkından dolayı. Tüketici hakem heyetine başvurdum. Sonuçta kazandım ve ürünün yenisi veya eşdeğeri ile değiştirilmesi kararı çıktı. Ancak Cepport halen telefonu vermiyor bana dün Mi A2 lite kazıklamaya çalıştı hemde Sd 660 diyerek ancak sd 625 çıktı. Ben bu sonuca göre neden halen telefonumu alamıyorum bilmiyorum. Ürün kullanıcı olmayan hatası ile bozuk çıkmış boşuna mı garanti şirketi var. Sonunda bu iş davaya g,df,cek ve ben 6 aydır telefonu almadığım gibi manevi tazminat ile onlardan 3 telefon parası alcam.
Elimde Mahkeme sonucu olmasına rağmen nasıl vermiyorlar bilemiyorum. Yeter bıktım bu cepporttan bu kadar da olmaz. Ürününüze garanti vermeyin o zaman, birçok kurumsal şirket var onlar neden ellerinde telefon olmayınca bir üstünü veya eş değerini veriyorlarda siz veremiyorsunuz. cepport, kurumsal olamamış bir şirketsiniz sonunda kadar devam etcem beni bu kadar mağdur ettiniz hakkımı bırakmıcam.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arkadaşlar eleştiri ve görüşleriniz için sohbet bölümümüz mevcut. Bu konu yardım talepleri altında açıldı ve konu sahibi arkadaşımıza yardımcı olmak temel önceliğimiz olmalı. Oysa yazılan mesajlar yardımcı olmak bir yana konuyu dağıtıyor. Lütfen mesajlarınızı yazarken biraz daha duyarlı davranmaya çalışalım...

Oyla:

Azad21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Azad
Cihazım
Mi8lite
Meslek
Eczacı
Konular
12
İlginiz için teşekkür ederim cantara hocam. Ben yarın Seyit bey ile görüşeyim. Ama ben bütün karşılaştırmalara baktım en azından eş değerine yakın telefon olsa kabul etcem de,( Burak beyin dediği gibi sd821 de ısrar etmiyorum onun eşinde adren 530 grafik işlemciye yakın bir telefon istiyorum. ) beni zorla tüketici hakem heyetine yollamaları ve ayrıca 6 ay önce böyle telefon önermediler ve bu yoldan vazgeçip daha azına razı olmamı sağlamay çalıştılar

Son düzenleme:
Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
İlginiz için teşekkür ederim cantara hocam. Ben yarın Seyit bey ile görüşeyim. Ama ben bütün karşılaştırmalara baktım en azından eş değerine yakın telefon olsa kabul etcem de, beni zorla tüketici hakem heyetine yollamaları ve ayrıca 6 ay önce böyle telefon önermediler ve bu yoldan vazgeçip daha azına razı olmamı sağlamay çalıştılar
Tamamdır o zaman hocam, ben Seyit beyden rica ederim yarın size telefonla ulaşsın :)

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Ben mi box s aldım, arızalı çıktı, geri gönderdim ve anında para iadesi yaptılar, gerçi ben para iadesi değil de değişim istiyordum ama, şimdi de aldığım fiyata yok, hadi oldu diyelim ben cepport a güveniyorum şahsen, bir şekilde sorunu çözüyorlar.

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Bence komple bakıldığında A2 ile note6 pro arasında çok fark yok. Birinde avantaj olarak 3.5mm kulaklık girişi ve dev batarya ile 636lı tutumlu ceza sahası yayından şut çeken işlemci ile, diğer tarafta sd660 lı bir tık uzaktan da şut çekebilen işlemci var. Pubg olmazsa olmaz deyen biri değilseniz, ikisi de mi5s den sonra pişman etmez .
Not; 2 yıllık mi5s kullanıcısıyım.

Oyla:

hakan.aktas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Elektrik Mühendisi
Konular
11
apple olsaydı üst modelle değiştirirdi ama distribütör garantili cihazlardan bahsediyoruz. Normal yollarla vermezler aynısı yada bir üst modelini.

İnşallah çözülür

Oyla:

Odoganfcb

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Öğrenci:D
Konular
81
Abi sd821 veya üstü bi model olmadan kesinlikle kabul etme bence 636yla 821 arasinda dağlar kadar fark var.

Oyla:

emreudi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
@emreudi
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Konular
56
Benimde başıma geldi bu olay MI6 vardı kardeşimde kendiliğinden arıza verdi garantisi ve thh değişim dediler bir üst modeli ile fakat garanti fikrini değiştirmişti bende thh ye verdim sonuçlandı ilk başta Mİ8 lite önermişlerdi kabul etmedim neden edicem ki özellik olarak alt sınıf daha sonra faturadaki fiyat baz alınıyor dediler bana ama thh den öğrendim öyle bir şey yok bir üst modelini yollamaları gerekiyor dediler.En sonunda Mİ8 aldık ve kullanıyor kardeşim inşallah sıkıntı olmaz 7 aydır uğraştık sonunda oldu.
Size de mi5s yerine MI6 varsa ellerinde onu yoksa mi a2 zayıf kalır sizinki amiral gemisi zamanında o yüzden Mİ8 yollamaları lazım kur sizi ilgilendirmez özellik bakımından snapdragon 835 olması lazım kesinlikle diğerlerini kabul etmeyin iyi akşamlar

Son düzenleme:
Oyla:

canirtuk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi8 128GB
Konular
13
hocam geçmiş olsun kesinlikle kabul etmeyin.
size üst model vermek zorundalar aksi halde icraya verin mahkemeye verin hakkınızı sonuna kadar arayın.
sizi yıldırmaya çalışan tiplere aldırış etmeyin.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt