- Adım
- Azad
- Cihazım
- Mi8lite
- Meslek
- Eczacı
- Konular
- 12
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global
- Telefon Modeli
- mi5s
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhaba arkadaşlar, ben Mi5s kullanıcısı idim. Telefonun parmak izi okuyucusu bozuldu. Sonra delta Servisden ürün değişikliği geldi. Cepprot ile anlaşamadık çünkü Mi5s değerinde bir telefon vermek istemedi, fiyatı 400 tl artmış idi, kur farkından dolayı. Tüketici hakem heyetine başvurdum. Sonuçta kazandım ve ürünün yenisi veya eşdeğeri ile değiştirilmesi kararı çıktı. Ancak Cepport halen telefonu vermiyor bana dün Mi A2 lite kazıklamaya çalıştı hemde Sd 660 diyerek ancak sd 625 çıktı. Ben bu sonuca göre neden halen telefonumu alamıyorum bilmiyorum. Ürün kullanıcı olmayan hatası ile bozuk çıkmış boşuna mı garanti şirketi var. Sonunda bu iş davaya g,df,cek ve ben 6 aydır telefonu almadığım gibi manevi tazminat ile onlardan 3 telefon parası alcam.
Elimde Mahkeme sonucu olmasına rağmen nasıl vermiyorlar bilemiyorum. Yeter bıktım bu cepporttan bu kadar da olmaz. Ürününüze garanti vermeyin o zaman, birçok kurumsal şirket var onlar neden ellerinde telefon olmayınca bir üstünü veya eş değerini veriyorlarda siz veremiyorsunuz. cepport, kurumsal olamamış bir şirketsiniz sonunda kadar devam etcem beni bu kadar mağdur ettiniz hakkımı bırakmıcam.
Elimde Mahkeme sonucu olmasına rağmen nasıl vermiyorlar bilemiyorum. Yeter bıktım bu cepporttan bu kadar da olmaz. Ürününüze garanti vermeyin o zaman, birçok kurumsal şirket var onlar neden ellerinde telefon olmayınca bir üstünü veya eş değerini veriyorlarda siz veremiyorsunuz. cepport, kurumsal olamamış bir şirketsiniz sonunda kadar devam etcem beni bu kadar mağdur ettiniz hakkımı bırakmıcam.