yusufurkantekin kullanıcısının son içeriği

1. Y

Çözüldü Monster Abra fan kapakları kapalı

Abra A5 V17 kullanıyorum. Fanlar performans modundayken bile Need for Speed Heat oyununu oynarken 100 dereceye ulaştım korkup çıktım. Üstelik 20 FPS'in üzerine çıkamıyordum grafik kalitesini en düşüğe çekmeme rağmen. Ana konuya gelecek olursak laptopta 4 tane fan çıkışı var iki yanda iki arkada...
  2. Y

Yardım Telefon çok yavaşladı

Gençler telefonu 2 yıldan uzun süredir kullanıyorum. Ana menüdür uygulamalardan uygulamalara geçmesidir falan aşırı yavaşladı. Garantisi de bittiğine göre en iyi çözümlerinizi bekliyorum. Optimize edilmiş bi miui sürümü olur, telefonu bakıma götürmek olur, her ne varsa.
  3. Y

Yardım Pc aşırı ısınıyor

Monster Abra A5 V17.1.3 bilgisayara sahibim. Need for Speed Underground 2 oynarken pc aşırı ısınıyor. Şu batarya kısmındaki performans modunda oynuyorum oyunu. Oyunun grafik kalitesi falan full. Ama 60-70 derece kadar ısınıyor. Böyle ısınması cidden normal mi? 1 gb lık oyun ya. Grafiği o kadar...
  4. Y

Yardım Mount & Blade 1 açılmıyor

Mount & Blade 1 indirdim crack olarak. Warbound değil direkt Mount & Blade. Uygulama çalışıyor gözüküyo ama hiçbir şey açılmıyo. Uyumluluk sorunu gidericisini denedim ama düzelmedi.
  5. Y

Yardım Veri kurtarma merkezlerinde hangi programları kullanıyorlar?

Başlıkta gördüğünüz gibi. Sd karttan veri kurtarıcam ama denediğim programlar işe yaramadı. Veri kurtarma merkezlerinde hangi programları kullanıyorlar?
  6. Y

Yardım Biçimlendirilmiş SD karttan verileri kurtarabilir miyim?

Başlıktaki gibi işte. Flaşa telefondan iso kurmaya çalışırken yamlışlıkla sd kartı biçimlendirdim. Farketmemişim. Fotoğraflar şarkılar falan vardı. Birkaç program denedim ama bir şey bulamadı. Bir arkadaşım da bir servise götürmem gerektiğini söyledi. Pcden kurtarabilir miyim? Güncelleme...
  7. Y

Çözüldü Windows 10 kurulum sorunu

Gençler windows 10 iso dosyasını 8 gb flaşa mobildeki rufus uygulamasıyla gpt yaparak yazdırdım. Ama boot failed diyor. Monster Abra freedos almıştım. Nasıl kurucam?
  8. Y

Çözüldü Mobilden ISO yazdırırken "ISO file contains files bigger than 4 GB" hatası

Monster Abra FreeDOS laptop aldım ve telefondan şu linkteki uygulamayı kullandım ama "ISO file contains files bigger than 4 GB" hatası aldım. Windows 11 indirdiğim için 4,8 GB etti. Telefondan nasıl kurarım bu iso dosyasını...
  9. Y

Çözüldü Freedos Monster'a Windows 11 kurucam

Monster Abra alıcam freedos olucak. Crack istemiyorum. En ucuz ve en güvenilir nerden windows 11 işletim sistemi ve ürün anahtarı alırım? Ve nasıl kurarım? Alacağım ürün anahtarını bilgisayar değiştirdiğimde kullanabilecek miyim? Bu konularda bilgisizim. Biraz öğretirseniz memnun olurum.
  10. Y

Yardım Gençler laptop alıcam tavsiye lazım

Gençler şöyle diyeyim. Freedos istemiyorum çünkü bilgisayar kuramam. Monster Abra alıcam. Ekran kartlarında zaten 1650 ve 3050 var başka yok. 3050 istiyorum. Ücreti en fazla 16 bin TL olsun. Hangisinden alayım?
  11. Y

Çözüldü Beyler laptop alıcam ama hiç bilgim yok yardımcı olur musunuz?

Sürekli word belgesini kullanıyorum. Makaleler falan filan. 10 bin-15 bin TL arası laptop önerir misiniz? Oyun bilgisayarı istiyorum. Oyun da oynamak istiyorum dera de yapmak istiyorum. Bu fiyat aralığındaki en iyisi hangisidir? Bir de Rom Ram falan bunlar ne öğretir misiniz bana? Laptop almak...
  12. Y

Yardım Bildirim sesi gelmiyor

Bu konuyu birkaç kez daha açtım ama ya sonuç bulamadım ya da kimse cevap vermedi. Telefonumun bildirimleri gelmiyor. Telefonu yeniden başlattığım zaman bir süre bildirim sesleri çalışıyor ama sonra ses kesiliyor ve sadece titreşim veriyor. Çok şey denedim ama düzelmedi.
  13. Y

Yardım Bildirimlerim gelmiyor

Mesela whatsappta bir kişiden birkaç mesaj attığında sadece ilk mesaja titreşim veriyo ama ses vermiyo. İlk mesajdan sonraki mesajlara titreşim bile vermiyo. Çok şey denedim ama düzeltemedim. Telefonu ilk aldığımda bildirimler geliyodu ama artık hiç ses çıkmıyo. Hangi uygulamadan olursa olsun...
  14. Y

Yardım Bir telefona iki kulaklık nasıl takılır?

Bu forumda ve başka forumlarda gördüm. Bir aparat var ve bu işe yarıyor. Kardeşimle bir şeyler izlerken kulaklığımı kirletmesini istemiyorum. Bunun için işimi görecek ama ucuz etin yahnisi olmaz demeyeceğim bi ürün var mı? Link atar mısınız
  15. Y

Yardım İnternetim çok yavaş ve sık sık şebeke çekmiyor

İnternetim gerçekten çok yavaş. Az önce de 4.5G gözüküyordu ama upload yapıp download yapmıyordu. Ondan önce de şebeke tamamen gitti. Uçak modunu açıp kapatmam bile işe yaramadı. Telefonu yeniden başlattım düzelmedi. En son mobil ağ ayarlarını sıfırladım da bi nebze düzeldi. İnternetim hala...
Üst Alt