Sohbet Yerli araç tanıtılıyor.

kingsman3342

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sertaç
Cihazım
Note 6 Pro 32gb
Konular
0
Fiyat ne zaman açıklanacak belli mi

muratttsannn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
mi note 3
Konular
17
Hayirli olsun gercekten cok guzel araba yapmislar. Siyaseti ve siyasetcileri sevmem ama bu adimi atan ve bu yolda yuruyenlerden Allah razi olsun İnsallah daha guzellerinide yaparlar

Erdinç25

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Erdinç
Cihazım
Mi A1
Konular
18
Arabalar tek kelimeyle mükemmel kimse bu kadar iyi beklemiyordu ,bu işi siyasi düşündükleri için çoğu kişi beğendiği halde karalıyor ,siyaseti bir kenara bırakıp gerçekçi olalım büyük bir adım bu ve araçlar harika ,vatana mllete hayırlı olsun

piriyatel

eksamin
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet fatih
Cihazım
Mi 9
Meslek
Kamu
Konular
8
Hocam o rakamlar %120 vergi sonrasında ortaya çıkan fiyatlar. Şu an Amerika'da baz model 3 lerin fiyatı 35 bin dolar , model s lerin baz modelleri 50 bin dolar civarında. Yani Tesla pahalı değil ülkemiz pahalı.
Amerikada asgari ücret hesabı saatlik çalışma sistemine göre yapılıyor ortalama birisi bir ay boyunca tam çalışsa 3000 dolar kazanıyor 39 bin dolar model 3 , model s 90 bin dolar peki bu adam nasıl alacak teslayı :))

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Amerikada asgari ücret hesabı saatlik çalışma sistemine göre yapılıyor ortalama birisi bir ay boyunca tam çalışsa 3000 dolar kazanıyor 39 bin dolar model 3 , model s 90 bin dolar peki bu adam nasıl alacak teslayı :))

Davulun sesi uzaktan hoş geliyor işte. Bu adamın aylık 500-600 dolar kirası, kredisi varsa 700-800 dolar kredisi, sosyal güvenlik sigortası, aracının sigortası, amerika gibi gıdanın en pahalı ülkelerden biri olması nedeniyle mutfak ve yiyecek masrafı, çocuklarının masrafı vs hiç bir şey yok hocam. Adamlar her ay 3000 doları teslanın taksitlerine yatırıyorlar. haha--haha--haha--

Geçenlerde bir araştırma/anket gibi bir şey yapılmış, Amerika da 1000 dolar civarında telefon kullananların sayısı ℅10'u geçmiyormuş sonuçlara göre.
Bizde bu durum tam tersi gibi duruyor.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Amerikada asgari ücret hesabı saatlik çalışma sistemine göre yapılıyor ortalama birisi bir ay boyunca tam çalışsa dolar kazanıyor 39 bin dolar model 3 , model s 90 bin dolar peki bu adam nasıl alacak teslayı :))
Pardon haklısınız 2300 dolar geliri olan birisi bir ömür çalışsa Amerika'da 39 bin dolarlık teslaya binemez ama Türkiye'de 2300 TL geliri olan biri 200.000 bin TL lik yerli otoya daha kolay sahip olabilir. Size göre normal bir durum sanırım bu.

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Bilginin kaynağı var mı?
Dünkü canlı yayin sırasında söylendi. Ayrica yatirimci ve tuketici icin vergi muafiyetleri de haber sitelerinde var. Misal tuketici icin %100 vergi indirimi(bunun icinde ötv var) ve kdv göze çarpıyor.
Yatırımcı icin azami tutar sınırı olmaksızın 10 yıllık sigorta primi işveren hissesi desteği, 10 yıllık Gelir Vergisi stopajı desteği, azami 360 milyon liralık nitelikli personel desteği, faiz ve kar payı desteği ile yatırım yeri tahsisi vsvs.

Ugurmiraç21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugur
Cihazım
Mi 9se
Konular
35
Reno 19 - 2000 model 25 bin istiyorlar siz ne diyorsunuz :D