Sohbet Yerli araç tanıtılıyor.

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Arkadaşlar çok saçma yorumlar gördüm gerçekten bu üzücü. Öncelikle elektrikli motoru %100 yapmış olabiliriz. Şuan kim üretti bilmiyorum kimle anlaştılar bilmiyorum ama derindere motorlu araçlar diye aratırsanız 2007 den beri Türkiye de faaliyet gösteren sonra aradığı desteği bulamayıp japonya ya da Çin de yoluna devam eden bir firma var. Belki de motoru onlar üretmiştir. Şunu da belirtmek istiyorum iktidar yanlısı asla değilim ama yapılan bir şeye halk olarak destek çıkmalıyız. Tasarım olarak gerçekten harika araçlar. Ben bu kadar asla beklemiyordum. Yeni teknoloji olması çok iyi bir şey. Bilmiyorum şu kötü günlerde araba haberi beni çok mutlu etti. Bu kadar kötümser olmayın. Fiyat olarak 300k bekliyorum ben.

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Hele ki vestel gibi bir markanın kalite değeri ortadayken, ne kadar güvenilir vestel grubunun olduğu bir ürüne.

piriyatel

eksamin
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet fatih
Cihazım
Mi 9
Meslek
Kamu
Konular
8
14:30 da yerli araç tanitilacak. Ne kadar yerli o tartışılır ancak sonuçta bizim aracımız o yüzden şahsi fikrim sahip çıkmalıyız diye düşünüyorum.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

İsmi ne olacak ?
Fiyat ne olacak ?
Yorumlara :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk bılgıler :
200 - 400 beyrgırlık ıkı versıyon olacak
2 çeker ve 4 çeker olarak ıkı farklı araç.
0-100km 4.8 sanıye :)
Tesla vs tam elektrikli otonom bir araç için TR fiyatı 600 bin liradan başlıyor 150-200 bandında c suv tam elektrikli otonom bir araca çok diyorsanız buyurun tesla alın derim hocam, araç her şeyi ile güzel tam bir f/p ürünü olmuş düşünenlerin yapanların ellerine sağlık umarım nihayete erer bu proje seri üretimi de görürürÜz

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Hocam size saygı duymakla birlikte şunu belirtmek isterim. Kırmızı olanın jantlar Honda tasarım ise Ford çakması olması beni çok üzdü şahsen. Özgün olmak lazım madem Bi ise giriyorsun, madem hava atacaksın, ortaya öyle bir ürün koyacaksın ki tüm ülkeler seni taklit etmeli. Yarın bir gün sırf patent yüzünden karşımıza çok farklı bir araba çıkarsa şaşırmam.

Arkadaşlar çok saçma yorumlar gördüm gerçekten bu üzücü. Öncelikle elektrikli motoru %100 yapmış olabiliriz. Şuan kim üretti bilmiyorum kimle anlaştılar bilmiyorum ama derindere motorlu araçlar diye aratırsanız 2007 den beri Türkiye de faaliyet gösteren sonra aradığı desteği bulamayıp japonya ya da Çin de yoluna devam eden bir firma var. Belki de motoru onlar üretmiştir. Şunu da belirtmek istiyorum iktidar yanlısı asla değilim ama yapılan bir şeye halk olarak destek çıkmalıyız. Tasarım olarak gerçekten harika araçlar. Ben bu kadar asla beklemiyordum. Yeni teknoloji olması çok iyi bir şey. Bilmiyorum şu kötü günlerde araba haberi beni çok mutlu etti. Bu kadar kötümser olmayın. Fiyat olarak 300k bekliyorum ben.

Baroone

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi 8
Konular
5
Daha ultrasonda çocuğu görmüşsün ismi ne olsun, nerede uyusun, kimlerde büyüsün kavgası ediyorsunuz. Hele bir doğsun ondan sonra bakarız. Bir de fiyat olayına gelince. Tesla nin 600k olan aracının fiyatı bugün için geçerli.3 yıl sonra o fiyattan araba satabilir mi Tesla o da muamma. Dediğim gibi doğsun bi sonra don biçeriz. İnşallah üretime geçmeyi becerebilirler...

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Aslında daha yakın zamanda yerli hemde tamamen yerli %100 aracımızı yapmıştık ama nedendir bilinmez, destek olmadığı için sonlandı :(

Umarım sonu aynı olmaz bunlarında.........

Ataberkk44

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
Mi9
Meslek
Öğrenci
Konular
70
En iyi ihtimalle diyelim ki 200 bin lira. Muadilleri o fiyatta satılıyormus ya hani. Biri bana söylesin neden BMW veya Mercedes varken bunu alayım. Milli duygularınızı bir kenara bırakıp gerçekçi cevap verin lütfen.
200 bin liraya bu segmentte araç bulamazsınız.

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Tesla vs tam elektrikli otonom bir araç için TR fiyatı 600 bin liradan başlıyor 150-200 bandında c suv tam elektrikli otonom bir araca çok diyorsanız buyurun tesla alın derim hocam, araç her şeyi ile güzel tam bir f/p ürünü olmuş düşünenlerin yapanların ellerine sağlık umarım nihayete erer bu proje seri üretimi de görürürÜz
Hocam o rakamlar %120 vergi sonrasında ortaya çıkan fiyatlar. Şu an Amerika'da baz model 3 lerin fiyatı 35 bin dolar , model s lerin baz modelleri 50 bin dolar civarında. Yani Tesla pahalı değil ülkemiz pahalı.

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Can alıcı nokta şu Vestel hiçbir parçayı kendisi üretmiyor ya da yerli pazardan almıyordu. Sadece dizayn kendilerine ait.
Hocam aracın dizaynı zaten İtalyan'lara ait yerli değil.

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Eleştiri yapmak, fikir beyan etmek size saçma sapan geliyorsa bu eleştiriye ve fikir özgürlüğüne ne kadar tahammülsüz olduğunuzu gösterir.
Eleştiriye tahammül etmeyi öğreneceksiniz. Evet, 200 bin TL bu araçlar için çok pahalı ve ben şahsen vermem. Bu benim fikrimdir.
Araçların pahalı olma sebebi bazı parçaların üretilmemesinden kaynaklı mesela pilleri dışarıdan aldık , 7-8 bin dolar = 45 bin TL sadece pil . Eğer parçalarını daha çok millileştirirsek fiyat düşer.

Hocam aracın dizaynı zaten İtalyan'lara ait yerli değil.
Milli değil diyeceksiniz , yerli değil demek yanlış olur.

Üst Alt