Sohbet Yerli araç tanıtılıyor.

Ataberkk44

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
Mi9
Meslek
Öğrenci
Konular
70
Bazı kişiler yok şusu eksik bu eksik pahalı kötü vb. gibi saçma sapan ifadeler kullanılıyor. Bu kişilere ne yaparsan yap yaranamazsın maalesef. Fiyat konusu ise şuan belli değil ama tahminimce 200-300 arası olur ki bu çok çok normal bir fiyat yok efendim asgarî ücretle çalışan nasıl olsun bakın benim asla küçümseme gibi bir amacım yok ama herkesin bir bütçe sınırı var bu yüzden asgarî ücretle geçinen birisinin bu aracı alması zaten mantıksız olur. Benim görüşüm bu.

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Bazı kişiler yok şusu eksik bu eksik pahalı kötü vb. gibi saçma sapan ifadeler kullanılıyor. Bu kişilere ne yaparsan yap yaranamazsın maalesef. Fiyat konusu ise şuan belli değil ama tahminimce 200-300 arası olur ki bu çok çok normal bir fiyat yok efendim asgarî ücretle çalışan nasıl olsun bakın benim asla küçümseme gibi bir amacım yok ama herkesin bir bütçe sınırı var bu yüzden asgarî ücretle geçinen birisinin bu aracı alması zaten mantıksız olur. Benim görüşüm bu.
Tabi katılıyorum size asgari ücretlier taş yesin bence.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Arkadaşlar, Lütfen sınırları zorlamayın ve herkes sözlerine azami dikkat etsin...teşekkürler

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

blackshadow

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
#
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
22

Eleştiri yapmak, fikir beyan etmek size saçma sapan geliyorsa bu eleştiriye ve fikir özgürlüğüne ne kadar tahammülsüz olduğunuzu gösterir.
Eleştiriye tahammül etmeyi öğreneceksiniz. Evet, 200 bin TL bu araçlar için çok pahalı ve ben şahsen vermem. Bu benim fikrimdir.

Ataberkk44

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
Mi9
Meslek
Öğrenci
Konular
70
Eleştiri yapmak, fikir beyan etmek size saçma sapan geliyorsa bu eleştiriye ve fikir özgürlüğüne ne kadar tahammülsüz olduğunuzu gösterir.
Eleştiriye tahammül etmeyi öğreneceksiniz. Evet, 200 bin TL bu araçlar için çok pahalı ve ben şahsen vermem. Bu benim fikrimdir.
Pahalı mı piyasaya daha dikkatlice bakın bence. Dediğim kısım eleştiri değil sadece gömerler.

blackshadow

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
#
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
22
Pahalı mı piyasaya daha dikkatlice bakın bence. Dediğim kısım eleştiri değil sadece gömerler.

Hele bir seri üretime geçilsin o zamanki enflasyon şartlarına göre zaten şekillenir herşey. Şu hali ile daha emekleme aşamasında.

Ataberkk44

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
Mi9
Meslek
Öğrenci
Konular
70
Hele bir seri üretime geçilsin o zamanki enflasyon şartlarına göre zaten şekillenir herşey. Şu hali ile daha emekleme aşamasında.
Orası doğru ama tekrardan diyorum hocam fiyat asla ama asla pahalı değil.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Daha vakit var acele etmeyin.
Bu araçlar prototip adı üzerinde.
2022 ye kadar koskoca 2 yıl var 24 ay eder 104 hafta eder, neler değişir ki bilir.
Bekleyip göreceğiz bakalım. Tasarım değişir, teknoloji değişir, ekonomi değişir, Dünya değişiyor.
Fabrika kurulsun bakalım. ilk araç banttan insin bakalım. Ömrümüz yeterde görürsek yorumlarız.

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
En iyi ihtimalle diyelim ki 200 bin lira. Muadilleri o fiyatta satılıyormus ya hani. Biri bana söylesin neden BMW veya Mercedes varken bunu alayım. Milli duygularınızı bir kenara bırakıp gerçekçi cevap verin lütfen.

Üst Alt