Sohbet Yerli araç tanıtılıyor.

Ryzou

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Önder
Cihazım
K20 PRO
Konular
0
Fiyatına bağlı bence çoğu şey umarım iyi olur.

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Yorumlar da gördüğüm şu yanlışı düzeltmek istiyorum ;
Milli Üretim : Uluslararası fikir haklarına sahip olduğun ve ürettiğin ürüne denir.
Yerli Üretim : Uluslararası fikir haklarına sahip OLMADIĞIN ürünü kendi topraklarında üretmek.
Hem YERLİ hem MİLLİ üretim : Uluslarası fikir haklarına sahip olduğun ve kendi topraklarında ürettiğin ürüne denir.
Vesselam..

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Arkadaşlar bu arabaya 200.000 verilmez diyorsunuz Clionun 0 fiyatı 130.000 ₺ akıl var mantık var nesi pahalı anlamıyorum sadece tek anlamak istediğiniz yok efendim parça dışarıdan... günümüzde hangi marka bütün parçaları kendi üretiyor ? Lütfen algı yaratmayalım.

Ataberkk44

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
Mi9
Meslek
Öğrenci
Konular
70
Arkadaşlar bu arabaya 200.000 verilmez diyorsunuz Clionun 0 fiyatı 130.000 ₺ akıl var mantık var nesi pahalı anlamıyorum sadece tek anlamak istediğiniz yok efendim parça dışarıdan... günümüzde hangi marka bütün parçaları kendi üretiyor ? Lütfen algı yaratmayalım.
İşleri bu

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Hocam size saygı duymakla birlikte şunu belirtmek isterim. Kırmızı olanın jantlar Honda tasarım ise Ford çakması olması beni çok üzdü şahsen. Özgün olmak lazım madem Bi ise giriyorsun, madem hava atacaksın, ortaya öyle bir ürün koyacaksın ki tüm ülkeler seni taklit etmeli. Yarın bir gün sırf patent yüzünden karşımıza çok farklı bir araba çıkarsa şaşırmam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam şu koşullarda tamamen özgün bir şey çıkarmak imkansız. Hangi araca bakarsanız bakın birbirinden alınmış ayrıntılar görebilirsiniz. Ben çok başarılı buldum tasarımları. Özellikle Rusya nin hala lada ları hiç değiştirmeden piyasaya sunması bizim bu araçların ne kadar güzel olduğunu gösteriyor. Lada gibi bir şey mi yapsaydık 40 yıllık teknolojiyi kullanıyor.

faramir86us

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doruk
Cihazım
Mi 5
Konular
7
Arabanın fiyatından ziyade ÖTV ve MTV vergisi ne olacak o da açıklanmalı. Ayrıcalığı olacak mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Araba fiyatı değil vergiler ve döviz çok yüksek... Yoksa araba avrupanın en ekonomik modellerinden birisi...

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
200.000₺ olacağını nereden biliyorsunuz? Büyük ihtimalle daha pahalı olur

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Araçta ÖTV ve KDV olmayacak.

mahferer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
MI 9 SE
Konular
25
BMW Mercedes de İtalyanlara dizayn yaptırıyor örneğin Mercedes'in efsane tasarımı w124 İtalyan tasarımıdır.
Vestel geçen sene pil fabrikası açmıştı törenle, pilini de biz yapsak süper olur, sedan tasarım yakışıklı olmuş, beğendim ama 2022 geç..

Abdullah Aydoğan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Redmi 8
Konular
4
Ben yerli araçlarımızın tasarımlarını beğendim. On numara olmuş. Keşke iç mekanlarını detaylıca görebilseydik. Ülkemiz için hayırlısı olsun.

Üst Alt