İşleri buArkadaşlar bu arabaya 200.000 verilmez diyorsunuz Clionun 0 fiyatı 130.000 ₺ akıl var mantık var nesi pahalı anlamıyorum sadece tek anlamak istediğiniz yok efendim parça dışarıdan... günümüzde hangi marka bütün parçaları kendi üretiyor ? Lütfen algı yaratmayalım.
Hocam şu koşullarda tamamen özgün bir şey çıkarmak imkansız. Hangi araca bakarsanız bakın birbirinden alınmış ayrıntılar görebilirsiniz. Ben çok başarılı buldum tasarımları. Özellikle Rusya nin hala lada ları hiç değiştirmeden piyasaya sunması bizim bu araçların ne kadar güzel olduğunu gösteriyor. Lada gibi bir şey mi yapsaydık 40 yıllık teknolojiyi kullanıyor.Hocam size saygı duymakla birlikte şunu belirtmek isterim. Kırmızı olanın jantlar Honda tasarım ise Ford çakması olması beni çok üzdü şahsen. Özgün olmak lazım madem Bi ise giriyorsun, madem hava atacaksın, ortaya öyle bir ürün koyacaksın ki tüm ülkeler seni taklit etmeli. Yarın bir gün sırf patent yüzünden karşımıza çok farklı bir araba çıkarsa şaşırmam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Araba fiyatı değil vergiler ve döviz çok yüksek... Yoksa araba avrupanın en ekonomik modellerinden birisi...Arkadaşlar bu arabaya 200.000 verilmez diyorsunuz Clionun 0 fiyatı 130.000 ₺ akıl var mantık var nesi pahalı anlamıyorum sadece tek anlamak istediğiniz yok efendim parça dışarıdan... günümüzde hangi marka bütün parçaları kendi üretiyor ? Lütfen algı yaratmayalım.