Sohbet Yerli araç tanıtılıyor.

Sufisko

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
..-..
Cihazım
Mi 11 lite 5g N
Konular
35
Bu iki örnek model ilk olmaları bakımından üstün özelliklerle donatılmış olabilirler, gelecek süreçte farklı modellerin gündeme gelmesiyle daha ekonomik, vatandaşın daha kolay sahip olabileceği modeller de üretilir belki.

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Fiyat ne zaman açıklanacak belli mi
Henüz belli degil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu iki örnek model ilk olmaları bakımından üstün özelliklerle donatılmış olabilirler, gelecek süreçte farklı modellerin gündeme gelmesiyle daha ekonomik, vatandaşın daha kolay sahip olabileceği modeller de üretilir belki.
Hocam üretilecek tüm modeller bu fotoğrafta var.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Siyasi ve uygunsuz dil yasaktır. Lütfen kullandığınız kelimelere dikkat edin. Burası siyaset meydanı değil. Seversiniz sevmezseniz. Eleştirel yorum da yapabilirsiniz. Küçük düşürücü kelimeler uygun değil. Lütfen kelimelerinizi özenle seçiniz.

Sufisko

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
..-..
Cihazım
Mi 11 lite 5g N
Konular
35
Henüz belli degil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam üretilecek tüm modeller bu fotoğrafta var.
Hepsi pahalı gözüküyor :)

Sufisko

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
..-..
Cihazım
Mi 11 lite 5g N
Konular
35
Evet ama benim ve herkesin beklediği ucuz olmasi :) bakalim bekleyip göreceğiz. 2022deki fiyatlar ne olur göreceğiz.
Bakalım, halkın geneline hitap eden bir fiyat düzeyinde olmalı diye düşünüyorum, yoksa uzaktan uzaktan baktıktan sonra vatandaşa ne fayda.. :)

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Az onceki mesajda ' ENAYİ ' yazıyordu Furkan. Türk milletine enayi demek kimsenin haddine degildir. Zırt pırt her eleştiri dedigin yorumda bir millete hakaret ediyorsun hem de kendi milletine. Sonra zırt pırt kaldırıldı diyorsun.Ayıp.
Ayrıca yerli araç konusu ile bu yazdıklarınin da alakasi yok. İçine dokmek istiyorsan baska bir konu acabilirsin Genel - Konu dışı başlığı altında.
Edit: konu ile alakasiz yorumlar silinebilir. Ya da konu kapatılabilir.

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Az onceki mesajda ' ENAYİ ' yazıyordu Furkan. Türk milletine enayi demek kimsenin haddine degildir. Zırt pırt her eleştiri dedigin yorumda bir millete hakaret ediyorsun hem de kendi milletine. Sonra zırt pırt kaldırıldı diyorsun.Ayıp.
Ayrıca yerli araç konusu ile bu yazdıklarınin da alakasi yok. İçine dokmek istiyorsan baska bir konu acabilirsin Genel - Konu dışı başlığı altında.
Edit: konu ile alakasiz yorumlar silinebilir. Ya da konu kapatılabilir.
Konu sahibi isteği ile konu kapatılmıştır.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bu mesajda forum veya hukuk kurallarına aykırı herhangi bir unsur YOKTUR. Olduğunu düşünüyorsanız avukatımla iletişime geçmenizi sağlayacağım. Zırt pırt her eleştiriyi silmeyin lütfen. Ağlanacak hale gülenlere izin var ama halkın derdine ağlayana izin yok(!)

Yine sadece zenginlerin, para babalarının faydalanabileceği, ama gariban seçmenin hiç göremeyeceği ve sahip olamayacağı halde alkışlayıp oy vereceği bir şey... Bilmem kaç yüzüncü kuru gurur...

İstanbul'da açılan tünel; hayatında hiç Karaman'daki köyünün dışına çıkamadığı halde feryat figan alkışlayan fakir Yunus amca... Hiç gidemeyeceği tünel kendi parasıyla yapıldı üstelik.

Açılan havaalanı; hayatında uçağı çıplak gözle bile görmemiş olup yırtınarak alkışlayan zavallı Memduh abi... Yerini yurdunu bile bilmediği havaalanı kendi parasıyla yapıldı üstelik.

Kendi paralarıyla inşa edilip işleten şirketlere de yine kendi paralarıyla güvence verilen sefalet içindeki gururlu halkım...

Çin'de yabancı mühendisler tarafından üretilip Kazakistan'da Ruslar tarafından fırlatılan ama ülkemize 3000 km bile yaklaşmadığı halde YERLİ VE MİLLİ denen uyducuğa boğaz patlatırcasına sevinen halkım...

Açlık sınırı 3000 liraya yakın, yolsulluk sınırı 6000 liranın üzerindeyken 300 liralık zamma sevinen ezik büzük halkım...

Devletin başındaki kişinin sanki lütfediyormuş gibi "Bi jest yaparız ;)" aşağılamasına gurur yapmayıp tam aksine avuç patlatan benim boynu bükük halkım...

Yine sizin paranızla yapıldı. Yine motoru İtalya'dan, kasası Fransa'dan, bataryası Almanya'dan, elektronik devreleri Çin'den geldi. Burada sadece montajlandı. Yine zenginler kullanacak; ama yine siz alkışlayıp oy vereceksiniz.

Benim güzel, tatlı, ponçik halkım. Siz bunların hepsine layıksınız. Size müstahak. Çünkü YERLİ VE MİLLİ.

Siz YERLİ VE MİLLİ adı verilen her şeyde delirir, kudurur, yerinizde duramazsınız. Eliniz ayağınız titrer, nefes alıp verişiniz düzensizleşir.
YERLİ VE MİLLİ "DIŞKI" yapsalar almak için sıraya girersiniz. Ama paranız yetmediği için sadece kuru gururlanmayla kalırsınız.

Benim ortaçağ zihniyetinden çıkamamış, yerli ve milli kavramlarını duyunca beyni dönen, kandırılan, yerli ve milli duyguları vakumla sömürülen güzel, sevimli, ensesi yumuşak halkım...
Silinen mesajınız eleştiri yaptığınız için değil öncelikle "b.k" gibi bir kelime kullandığınız içindi. Bunu idrak edemiyorsanız yapacak bir şeyimiz yok.
Konuyu siyasi tartışmaya çekmek yine forum Kurallarımız aykırıdır. Lütfen birkaç dakikanızı ayırıp forum kurallarını okuyunuz.
Konumuzun AKP ile CHP ile ilgisi yok. Öyle olsaydı Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş 'ta böyle destek vermezdi. Olur olmaz her şeyi siyasi boyuta taşımayı bırakın artık.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Çok şanlı bir nesiliz. Bu dönemde yaşadığıma cidden çok seviniyorum. Önümüzde ki 10 yıl içerisinde süper gelişmeler olacağa benziyor. Açıkçası aracın fiyatı da çokta umrumda olmaz. Burada ki amacı görebiliyorsunuz değil mi? Üreten bir ülkenin ilk adımı. Elektrikli araç pazar payı şuan çok müsait. Eğer denilen gibi olursa, Afrika'nın, Asya'nın hatta Avrupa'nın bile aracı olabiliriz. Konumumuz gereği süper bir gelişme. Araçtan ziyade pil hücrelerinin sıfırdan ele alınıp, yüzde yüz ülkemizde üretilecek olmasına o kadar çok sevindim ki anlatamam. Elektrikli aracın her şeyi yapılır ama pil konusu başlı başına bir sorun. Bununda altından kalkacağımıza inanıyorum. Unutmayın dünkü konuşmada şu söylendi. Bizler büyük firmalarla yarışmayacağız, biz start-up konumunda olacağız. Teslanın kamyonet tasarımı.. Tesla o çirkin kamyonet dizaynına ( bana göre çokta kötü değil) rağmen piyasaya sürecek. İşte algılar ve yenilikler böyle yapılır. Kimsenin sözüne lafına bakmadan ortalığı dağıtır geçer. Bizim aracın sunumundan da bu hazzı aldım. Gelecekte güzel şeyler olacak.

Üst Alt