Bu mesajda forum veya hukuk kurallarına aykırı herhangi bir unsur YOKTUR. Olduğunu düşünüyorsanız avukatımla iletişime geçmenizi sağlayacağım. Zırt pırt her eleştiriyi silmeyin lütfen. Ağlanacak hale gülenlere izin var ama halkın derdine ağlayana izin yok(!)
Yine sadece zenginlerin, para babalarının faydalanabileceği, ama gariban seçmenin hiç göremeyeceği ve sahip olamayacağı halde alkışlayıp oy vereceği bir şey... Bilmem kaç yüzüncü kuru gurur...
İstanbul'da açılan tünel; hayatında hiç Karaman'daki köyünün dışına çıkamadığı halde feryat figan alkışlayan fakir Yunus amca... Hiç gidemeyeceği tünel kendi parasıyla yapıldı üstelik.
Açılan havaalanı; hayatında uçağı çıplak gözle bile görmemiş olup yırtınarak alkışlayan zavallı Memduh abi... Yerini yurdunu bile bilmediği havaalanı kendi parasıyla yapıldı üstelik.
Kendi paralarıyla inşa edilip işleten şirketlere de yine kendi paralarıyla güvence verilen sefalet içindeki gururlu halkım...
Çin'de yabancı mühendisler tarafından üretilip Kazakistan'da Ruslar tarafından fırlatılan ama ülkemize 3000 km bile yaklaşmadığı halde YERLİ VE MİLLİ denen uyducuğa boğaz patlatırcasına sevinen halkım...
Açlık sınırı 3000 liraya yakın, yolsulluk sınırı 6000 liranın üzerindeyken 300 liralık zamma sevinen ezik büzük halkım...
Devletin başındaki kişinin sanki lütfediyormuş gibi "Bi jest yaparız
" aşağılamasına gurur yapmayıp tam aksine avuç patlatan benim boynu bükük halkım...
Yine sizin paranızla yapıldı. Yine motoru İtalya'dan, kasası Fransa'dan, bataryası Almanya'dan, elektronik devreleri Çin'den geldi. Burada sadece montajlandı. Yine zenginler kullanacak; ama yine siz alkışlayıp oy vereceksiniz.
Benim güzel, tatlı, ponçik halkım. Siz bunların hepsine layıksınız. Size müstahak. Çünkü YERLİ VE MİLLİ.
Siz YERLİ VE MİLLİ adı verilen her şeyde delirir, kudurur, yerinizde duramazsınız. Eliniz ayağınız titrer, nefes alıp verişiniz düzensizleşir.
YERLİ VE MİLLİ "DIŞKI" yapsalar almak için sıraya girersiniz. Ama paranız yetmediği için sadece kuru gururlanmayla kalırsınız.
Benim ortaçağ zihniyetinden çıkamamış, yerli ve milli kavramlarını duyunca beyni dönen, kandırılan, yerli ve milli duyguları vakumla sömürülen güzel, sevimli, ensesi yumuşak halkım...