Sohbet Yerli araç tanıtılıyor.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Xiaomi bir yazılım geliştirmiş ve bütün modellerine vermiş... Üç gün sonra büyük sorunlar baş göstermiş ve forumda bu sorunlarla ilgili Xiaomi yazılım ekibi eleştiriliyor... Varsayalım...

Biz diyebilir miyiz ki?

Arkadaşlar, forumda bu sorunu Xiaomi'ye yüklemeyelim... wasntme~~

Hem güncel konu açıp, hem de siyaset yapmayalım uyarısı 120 binden fazla üyesi olan canlı bir ortamda ne kadar mantıklı??

eminordueri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Poco X3 GT
Konular
18
Merhabalar,

Benim düşüncem şu şekilde;

Ülkemde yaşayan en düşük gelirli (asgarî ücret) bir vatandaşın bile bu arabayı alabilmesi gerektiği.

Emsalleri 300k 600k falan beni pek ilgilendirmiyor.

Araç gerçekten güzel.

Tasarım konusunda bu kadarını beklemiyordum.

Umarım bizlerinde alabileceği fp bir araç çıkar.

Not: bende asgarî ücretten bir kaç yüz tl fazla alıyorum.

Saygılar

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Xiaomi bir yazılım geliştirmiş ve bütün modellerine vermiş... Üç gün sonra büyük sorunlar baş göstermiş ve forumda bu sorunlarla ilgili Xiaomi yazılım ekibi eleştiriliyor... Varsayalım...

Biz diyebilir miyiz ki?

Arkadaşlar, forumda bu sorunu Xiaomi'ye yüklemeyelim... wasntme~~

Hem güncel konu açıp, hem de siyaset yapmayalım uyarısı 120 binden fazla üyesi olan canlı bir ortamda ne kadar mantıklı??
Hocam elestirel yorum yapılabilir.
Ancak insanları küçük düşürücü yorum yapması uygun değil

kingsman3342

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sertaç
Cihazım
Note 6 Pro 32gb
Konular
0
Merhabalar,

Benim düşüncem şu şekilde;

Ülkemde yaşayan en düşük gelirli (asgarî ücret) bir vatandaşın bile bu arabayı alabilmesi gerektiği.

Emsalleri 300k 600k falan beni pek ilgilendirmiyor.

Araç gerçekten güzel.

Tasarım konusunda bu kadarını beklemiyordum.

Umarım bizlerinde alabileceği fp bir araç çıkar.

Not: bende asgarî ücretten bir kaç yüz tl fazla alıyorum.

Saygılar
Size katılıyorum hocam gerekirse 4 teker bi şase araba yapsınlar ama asgari ücretliler için bi model oluştursunlar

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Hocam elestirel yorum yapılabilir.
Ancak insanları küçük düşürücü yorum yapması uygun değil
Forumun kuralları var... Kurallar haricinde, neye göre kime göre küçük düşürücü oluyor... Ben şimdi "Xiaomi Çöp alınmaz" desem bu forum kurallarına aykırı mıdır? Eleştiri midir? Xiaomi'yi küçük düşürür mü? Yoksa, benim neden çöp olduğunu açıklayamadığım saçma sapan bir tespit mi olur? Yaptırımı nedir? ;)

Bu cümle, konu kilitlemeyi gerektirir mi? Başka bir üyenin şikayet konusu yapması ve değerlendirmeye alınması ne kadar objektiftir...

Veya; birisinin şahsıma; "sıktınız artık" hitabında bulunması forumun "küçük düşürücü" kriterlerine girer mi? Ya da; ben bir sorumluya/yöneticiye bu cümleyi kullansam ne olur??

Özetle; burası Xiaomi markası genelinde kurulmuş yardımlaşma platformuysa ve güncel konular Off Topic (konu dışı) tarzında bulunacaksa, Konu dışı başlığına uygun yazılıp çizilmesi gerekiyor, değilse de; telefon forumunda kesinlikle ve kesinlikle harici konuların olmaması gerekir ki, her konu dışı başlığın "siyaset yapmayalım" "bilmem ne olmasın" tarzında uyarı neticesinde o konular kilitlenmesin...

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Forumun kuralları var... Kurallar haricinde, neye göre kime göre küçük düşürücü oluyor... Ben şimdi "Xiaomi Çöp alınmaz" desem bu forum kurallarına aykırı mıdır? Eleştiri midir? Xiaomi'yi küçük düşürür mü? Yoksa, benim neden çöp olduğunu açıklayamadığım saçma sapan bir tespit mi olur? Yaptırımı nedir? ;)

Bu cümle, konu kilitlemeyi gerektirir mi? Başka bir üyenin şikayet konusu yapması ve değerlendirmeye alınması ne kadar objektiftir...

Veya; birisinin şahsıma; "sıktınız artık" hitabında bulunması forumun "küçük düşürücü" kriterlerine girer mi? Ya da; ben bir sorumluya/yöneticiye bu cümleyi kullansam ne olur??

Özetle; burası Xiaomi markası genelinde kurulmuş yardımlaşma platformuysa ve güncel konular Off Topic (konu dışı) tarzında bulunacaksa, Konu dışı başlığına uygun yazılıp çizilmesi gerekiyor, değilse de; telefon forumunda kesinlikle ve kesinlikle harici konuların olmaması gerekir ki, her konu dışı başlığın "siyaset yapmayalım" "bilmem ne olmasın" tarzında uyarı neticesinde o konular kilitlenmesin...

Ne demek istediğinizi siz anladınız mı ? Ben şahsen anlayamadım. Bu konu teknolojiyi ilgilendirdiği için açılmış ve bence açılması gerekliydi. Biz teknoloji forumu değil miyiz ? Şimdi ricamdır, konu ile ilgili yorum yapacaksanız yapın, farklı konulara girmek istiyorsanız farklı bir konu açın.

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72

Hocam kalkıp milli adı altında dışkı ( ben kibar olanı yazdım ) yapsalar yiyecek ne kadar doğru ?
Bu yapılanı eleştiri değil insana hakarettir hocam

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Hocam kalkıp milli adı altında dışkı ( ben kibar olanı yazdım ) yapsalar yiyecek ne kadar doğru ?
Bu yapılanı eleştiri değil insana hakarettir hocam
Forum kurallarının Gereği yapılsın o zaman... ;)
Ne demek istediğinizi siz anladınız mı ? Ben şahsen anlayamadım. Bu konu teknolojiyi ilgilendirdiği için açılmış ve bence açılması gerekliydi. Biz teknoloji forumu değil miyiz ? Şimdi ricamdır, konu ile ilgili yorum yapacaksanız yapın, farklı konulara girmek istiyorsanız farklı bir konu açın.
Herkes, herkesi anlayacak diye bir şey yok ama saygı duymalı ki, mevcut satırları yazmayalım... ;)

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Forum kurallarının Gereği yapılsın o zaman... ;)

Herkes, herkesi anlayacak diye bir şey yok ama saygı duymalı ki, mevcut satırları yazmayalım... ;)

Lütfen daha fazla konu dışı yorumla konuyu kirletmeyin. Sorununuz var ise farklı konu açın, yada bir yöneticiye bildirin.

Üst Alt