Yardım Xiaomi’ye geçeceğim ve sorularım var

Acr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
31
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
iOS 13
Telefon Modeli
iPhone 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba forumunuza bugün üye oldum. Kendim bir iPhone 7 kullanıcısıyım ve 4 ten beri kullanıyorum. Fakat geçenlerde bir tanıdığımın yeni aldığı redmi note 8 telefonunu biraz inceledikten sonra Xiaomi’ye geçme kararı aldım ve bu benim için çok büyük bir adım çünkü ilk defa android kullanacağım ve beni kesinlikle tatmin edip iPhone u aratmaması gerekmekte. Bu yüzden Xiaomi’nin en iyi telefonunu alayım almışken dedim fakat o kadar çok model ve model kodu var ki bir türlü karar veremedim. Bu konuda siz değerli forum sakinleri ve deneyimli Xiaomi kullanıcılarından desteklerinizi ve deneyimlerinizi talep ediyorum.

Not: Şuanlık mi9, mi9t pro ve note 10 en iyileri diye öğrendim fakat yanlış da olabilir yanlışım varsa düzeltiniz. Mi9t pro mesela redmi k20 pro diye geçiyormuş ve redmi yerine mi tercih etmem söylendi. Yorumlarınızı bekliyorum.

fox5578

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
17
Note 10 veya mi 10 modellerini tavsiye edebilirim. Mi 10 henüz çıkmadı diye biliyorum. Beklemekte fayda var.

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Eğer genel kullanıcıysanız(rom değiştirmeyen,root atmayan) arayüz size IOS'dan sonra kötü gelecektir.Bence MI 9 alın,MI 9T Pro,Pocophone F2 gibi tasarım ve malzeme kalitesi biraz düşük,daha çok oyun oynayanların tercihi.MI 9 daha gözalıcı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe konusu problem değil. Şu sorularıma yardımcı olunsun yeter
Bence S10 alın hocam o zaman.Daha isabetli olur,arayüzde ve kamerada çok daha memnun olursunuz.

Acr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
31
Eğer genel kullanıcıysanız(rom değiştirmeyen,root atmayan) arayüz size IOS'dan sonra kötü gelecektir.Bence MI 9 alın,MI 9T Pro,Pocophone F2 gibi tasarım ve malzeme kalitesi biraz düşük,daha çok oyun oynayanların tercihi.MI 9 daha gözalıcı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence S10 alın hocam o zaman.Daha isabetli olur,arayüzde ve kamerada çok daha memnun olursunuz.
ben de 9t pro nun pop up kamerası ve full ekran olması dolayı dikkatimi çekmişti.

aslanalperh

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
15
Eğer acelen yoksa mi 10 modelini bekleyebilirsin hocam.

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
ben de 9t pro nun pop up kamerası ve full ekran olması dolayı dikkatimi çekmişti.
Tasarım görecelidir.Benim görüşüm buydu hocam:D.Sevdiyseniz kamera,işlemci gibi diğer bileşenleri aynı,MI 9T Pro'nun bataryası daha büyük.

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Bnde 7 plustan geçtim stabilite istiyorsanız ıphone dewam özgür olmak isterseniz androide geçebilirsiniz. Mi 9 aldım iyi hoş ama sorun çok ve ne olacağı belli değil. Bütçeniz varsa oneplus 7t veya pro ya yönelin.