Yardım Xiaomi’ye geçeceğim ve sorularım var

Acr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
31
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
iOS 13
Telefon Modeli
iPhone 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba forumunuza bugün üye oldum. Kendim bir iPhone 7 kullanıcısıyım ve 4 ten beri kullanıyorum. Fakat geçenlerde bir tanıdığımın yeni aldığı redmi note 8 telefonunu biraz inceledikten sonra Xiaomi’ye geçme kararı aldım ve bu benim için çok büyük bir adım çünkü ilk defa android kullanacağım ve beni kesinlikle tatmin edip iPhone u aratmaması gerekmekte. Bu yüzden Xiaomi’nin en iyi telefonunu alayım almışken dedim fakat o kadar çok model ve model kodu var ki bir türlü karar veremedim. Bu konuda siz değerli forum sakinleri ve deneyimli Xiaomi kullanıcılarından desteklerinizi ve deneyimlerinizi talep ediyorum.

Not: Şuanlık mi9, mi9t pro ve note 10 en iyileri diye öğrendim fakat yanlış da olabilir yanlışım varsa düzeltiniz. Mi9t pro mesela redmi k20 pro diye geçiyormuş ve redmi yerine mi tercih etmem söylendi. Yorumlarınızı bekliyorum.

Macoo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Macit
Cihazım
Mi 9
Konular
9
Mi 9 kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim..İOS mu Android mi dersen İOS derim..adamlar biliyorlar bu işi..:@

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Eğer Android'i gerçekten deneyimlemek istiyorsanız Google Pixel almanız lazım.Size IOS'u bile bıraktıracak deneyim sunar.Xiaomi'yle felan tiksinirsiniz ve sonra Android kötü dersiniz.Suan insanların Android'i begenmemesindeki en büyük etken firmaların kendi geliştirmeye çalıştıkları maske arayüzleri.Herkes direk saf Android'i alıp telefonuna koysa, hız ve performansa doyarlar.Pixel 2 cihazı iPhone XS MAX'den daha seri ve arayüzleri daha akıcıydı.Bizzat kendim denedim.Hatta XS MAX Spotify'da müzik resmine basınca yırtma felan yapıyordu.Birde bu cihaz Pixel 2.Ustune 3 ve 4'ü çıktı.

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Acr

Sağlıklı dönüşler
1- Sizin için nelerin önemli olduğunu yazmanız lazım.
2- Herkesin değil, bizzat kullananların düşüncelerini sorsanız daha iyi olur

Acr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
31
Arkadaşlar merhaba forumunuza bugün üye oldum. Kendim bir iPhone 7 kullanıcısıyım ve 4 ten beri kullanıyorum. Fakat geçenlerde bir tanıdığımın yeni aldığı redmi note 8 telefonunu biraz inceledikten sonra Xiaomi’ye geçme kararı aldım ve bu benim için çok büyük bir adım çünkü ilk defa android kullanacağım ve beni kesinlikle tatmin edip iPhone u aratmaması gerekmekte. Bu yüzden Xiaomi’nin en iyi telefonunu alayım almışken dedim fakat o kadar çok model ve model kodu var ki bir türlü karar veremedim. Bu konuda siz değerli forum sakinleri ve deneyimli Xiaomi kullanıcılarından desteklerinizi ve deneyimlerinizi talep ediyorum.

Not: Şuanlık mi9, mi9t pro ve note 10 en iyileri diye öğrendim fakat yanlış da olabilir yanlışım varsa düzeltiniz. Mi9t pro mesela redmi k20 pro diye geçiyormuş ve redmi yerine mi tercih etmem söylendi. Yorumlarınızı bekliyorum.
Ya da önerdiğiniz Xiaomi’den başka telefon var mı var ise lütfen nedenleriyle belirtiniz sevgili forumdaşlar.

Eneszyilmaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi Mi8 SE
Konular
33
Hocam konu tartışmaya kapalı bence iphone varken xiaomi almayın xiaomi kullanıcısıyom iPhondan geçtim ister en iyi xiaomi olsun iphone kendini aratıyor iPhone alma imkanınız varsa iphone alın

Acr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
31
Hocam konu tartışmaya kapalı bence iphone varken xiaomi almayın xiaomi kullanıcısıyom iPhondan geçtim ister en iyi xiaomi olsun iphone kendini aratıyor iPhone alma imkanınız varsa iphone alın
Hocam iPhone 4 ten beri iPhone kullanıcısıyım kameranın video performansı hariç iPhone'u 500 e katlıyor. iPhone 11 almanın kıyısından dönerek bu telefonu tercih ettim bu arada

assalat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
ah ah. ben de zamanında i7'den xiaomi mi 6'ya geçmiştim ki mi 6 teknik özellikleriyle i7'yi tokatlıyordu. Hâlâ o hatayı nasıl yaptım diye kendime kızıyorum. :D

ama şu an durum biraz daha farklı sizin açınızdan. ix'in altındaki telefonların ekran gövde oranı çok kötü olduğu için görsel açıdan tatmin olursunuz fakat kullanım olarak ios deneyimini deli gibi arayacaksınız. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam iPhone 4 ten beri iPhone kullanıcısıyım kameranın video performansı hariç iPhone'u 500 e katlıyor. iPhone 11 almanın kıyısından dönerek bu telefonu tercih ettim bu arada
i11'den vazgeçip aldıysanız fiyat olarak memnun fakat hissiyat olarak pişman olacaksınız demektir. :D

Acr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
31
ah ah. ben de zamanında i7'den xiaomi mi 6'ya geçmiştim ki mi 6 teknik özellikleriyle i7'yi tokatlıyordu. Hâlâ o hatayı nasıl yaptım diye kendime kızıyorum. :D

ama şu an durum biraz daha farklı sizin açınızdan. ix'in altındaki telefonların ekran gövde oranı çok kötü olduğu için görsel açıdan tatmin olursunuz fakat kullanım olarak ios deneyimini deli gibi arayacaksınız. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

i11'den vazgeçip aldıysanız fiyat olarak memnun fakat hissiyat olarak pişman olacaksınız demektir. :D
Hayırlısı ne diyelim olmadı son iPhone modelini alırız