Yardım Xiaomi’ye geçeceğim ve sorularım var

Acr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
31
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
iOS 13
Telefon Modeli
iPhone 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba forumunuza bugün üye oldum. Kendim bir iPhone 7 kullanıcısıyım ve 4 ten beri kullanıyorum. Fakat geçenlerde bir tanıdığımın yeni aldığı redmi note 8 telefonunu biraz inceledikten sonra Xiaomi’ye geçme kararı aldım ve bu benim için çok büyük bir adım çünkü ilk defa android kullanacağım ve beni kesinlikle tatmin edip iPhone u aratmaması gerekmekte. Bu yüzden Xiaomi’nin en iyi telefonunu alayım almışken dedim fakat o kadar çok model ve model kodu var ki bir türlü karar veremedim. Bu konuda siz değerli forum sakinleri ve deneyimli Xiaomi kullanıcılarından desteklerinizi ve deneyimlerinizi talep ediyorum.

Not: Şuanlık mi9, mi9t pro ve note 10 en iyileri diye öğrendim fakat yanlış da olabilir yanlışım varsa düzeltiniz. Mi9t pro mesela redmi k20 pro diye geçiyormuş ve redmi yerine mi tercih etmem söylendi. Yorumlarınızı bekliyorum.

Skorpi51

Yaşlı ve yorgun :-(
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
298
Hocam iPhone 4 ten beri iPhone kullanıcısıyım kameranın video performansı hariç iPhone'u 500 e katlıyor. iPhone 11 almanın kıyısından dönerek bu telefonu tercih ettim bu arada
Cesaretinizden dolayı sizi tebrik ederim, hayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsınız İnşallah

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk