Arkadaşlar hemen gelin güvey olmayın. Öyle ben her Xiaomi Distribütörüyüm diyene kansaydık ohoooo kimler geldi kimler geçti.
En basitinden ve akılda kalıcı olarak, geçen seneki N11 olayını hatırlatmak isterim. Mer Bilişim di yanlış hatırlamıyorsam. Sanıyorum Xiaomi ile bağlantılı birinin oyununa gelmişlerdi. Yani Xiaomi'nin değil onunla bağlantılı birinin distribütörü olduklarını sonradan anladılar. Tabi adlarını bir daha duymadık. Sizden duyan oldu mu?
Bu Doğa firmasını da inceledim. Nisan ayında yani 2 ay önce kurulmuş bir şirket. 2-10 arasında çalışanı var görünüyor. Yani 2 de olabilir, 10 da, arasında bir rakam da. Siz Xiaomi'nin böyle bir firmaya Distribütörlük vereceğine gerçekten inanabiliyor musunuz? Bırakın 3 günlük, 1 yönetim kurulu başkanı, 2 yardımcısı, 1 sekreteri ve belki 1 de pazarlamacısı olan şirket şöyle dursun, benim bildiğim Xiaomi, KVK, Genpa yada Telpa'ya bile kırk dereden su getirtir de ondan sonra verir verecekse.
Sanıyorum bu firma da Mer Bilişim'in düştüğü oyuna düşmüş. Bakalım zamanla göreceğiz.