Haber Xiaomi Türkiye Resmi Distribütör

Arkadaşlar beklediğimiz an sonunda geldi. Xiaomi Türkiye artık resmi distribütör ile satışlarına başlıyor aldığım haberlere göre firma 52 bin adet ürün siparişi vermiş. 2 Temmuz 'da satışa başlıyormuş.

Linkedin üzerinden firma hakkında detaylı bilgiye ulaştım.

Detaylı bilgiye sahip olan arkadaşlarımız var ise bilgileri paylaşırlarsa sevinirim.

Ekli dosyalar

• 4bb4be16-431a-45c2-8635-9e90a1a71f28.jpg
    4bb4be16-431a-45c2-8635-9e90a1a71f28.jpg
    157,2 KB · Görüntüleme: 388
  • 28e9f0b6-7ddb-46ce-8703-85e82cda267e.jpg
    28e9f0b6-7ddb-46ce-8703-85e82cda267e.jpg
    84,2 KB · Görüntüleme: 362

Canqiri

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Can
Cihazım
Honor 7
Konular
2
Cantara hocam siz ne düşünüyorsunuz

MelihAtasorkun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail Melih
Cihazım
Tereddüt
Konular
1
Desene xiaomi de ucuz telefon devri bitti... Bu olaya neden bu kadar seviniyorsunuz anlayamıyorum, şimdi 750 tl ye note 4 alırken, o zaman 1200 tl ye alacaksınız, garanti hizmeti nasıl olacak belli değil. İnşallah ben yanlış düşünüyorum da herşey daha iyi olur.
Yalnız distribütör fiyatının yükselmesi, ithalatçı fiyatını yükseltmeyebilir. Ki muhtemelen yükseltmez de...

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
İtibar etmeyin arkadaşlar, öyle iki satır yazıyla bu işlerin olacağına inanmadım açıkçası, xiaomi bir ülkeye giriş yapacak ama ne bir tanıtım ne bir etkinlik ne bir reklam. Ara ara çıkıyor böyle haberler ama sonra hikayesi ortaya çıkıyor. Herşey bir kenara girmesine de çok luzüm yok satılıyor bir şekilde bütün dünyada band 20(tabi o da kesin değil) dışında bir esprisi de olmazı ülkemize gelmesinin.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

xtrem06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi9 lite
Konular
2
Resmi giriş işi o kadar kolay değil.en önemlisi servis ağı.

Bence bu fake haberle şirket kendini epey reklam etti.takdir ettim ciddi şekilde pazarlama kurnazlığı. Ama geç kaldılar xiaomi ekmeği azaldı bu tarz firmalara.rakip çok çünkü :D

Mi5 &tapatalk

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Etmeyin eylemeyin arkadaşlar. Bir firmanın köklü olması, ona hiçbir tecrübesi olmayan bir alanda başarılı olma yetisini nasıl verebilir? Xiaomi inşaat sektöründe değil, madencilik sektöründe değil, eğitim sektöründe değil ki. Xiaomi'nin faaliyet gösterdiği Bilişim sektörüne 2 ay önce adım atmış ve kadrosu bile yok. Bu haliyle değil distribütörlük, bayilik alması bile mucize. Penta bile bunlara şu anda bayilik vermez.

Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk

GöZTePeLee

Asla ölmeyen ve Hay Olana tevekkül et.(Furkan/58)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
12
Etmeyin eylemeyin arkadaşlar. Bir firmanın köklü olması, ona hiçbir tecrübesi olmayan bir alanda başarılı olma yetisini nasıl verebilir? Xiaomi inşaat sektöründe değil, madencilik sektöründe değil, eğitim sektöründe değil ki. Xiaomi'nin faaliyet gösterdiği Bilişim sektörüne 2 ay önce adım atmış ve kadrosu bile yok. Bu haliyle değil distribütörlük, bayilik alması bile mucize. Penta bile bunlara şu anda bayilik vermez.

yardır Çetin hocam clap~~

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Düşünmeyen, sorgulamayan bir millet haline geldik. Elbette milyarda, trilyonda 1 bile olsa bunların gerçekten distribütör olma ihtimalleri olabilir. Çünkü olayın içinde değiliz. Xiaomi'nin kafasından ne geçiyor, bunların kafasından ne geçiyor bilmemiz mümkün değil. Belki elemanlar şu anda Çin'de eğitim alıyordur. Gerçi bundan bizim haberimiz olurdu, neyse. Ama mevcut duruma bakıldığında biraz düşünmek, biraz sorgulamak olaya temkinli davranmak açısından yeterli.

Xiaomi42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
mi4
Konular
9

Çetin hocam şakada olsada kulağa hoş geliyor bayilik hızlı servis muhatap ,cihazımı servise gönderdim tam 2 ay 3 gün geçti tık yok, dün aradım işlem görüyor dediler sizce sıfırdan cihazmı üretiyorlardır? garanti formalitesinde azami tamir süresi 20 iş günü yazıyor bu nekadar bağlayıcı hakem heyetiyle firmayı karșı karșıya getirmeye yeterlimi yoksa el mahkum bekliycezmi

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Çetin hocam şakada olsada kulağa hoş geliyor bayilik hızlı servis muhatap ,cihazımı servise gönderdim tam 2 ay 3 gün geçti tık yok, dün aradım işlem görüyor dediler sizce sıfırdan cihazmı üretiyorlardır? garanti formalitesinde azami tamir süresi 20 iş günü yazıyor bu nekadar bağlayıcı hakem heyetiyle firmayı karșı karșıya getirmeye yeterlimi yoksa el mahkum bekliycezmi

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tüketici kanunları gayet açık ve net. Beklemenize hiç gerek yok. Ya size yeni bir cihaz, eğer aynı cihaz yoksa eşdeğeri yada daha üst modeli, bu da olmazsa ücret iadesi yapmak zorundalar.

Üst Alt