Ne yazık ki Fake haber değil, arkadaşımın eniştesi bu iletişim firmasının sahibi ve 2 temmuz da 52 bin adet ürün siparişini direk 1.ağızdan aldım. He yine de yalan söylüyorlar ise bilmiyorum
yaşayıp göreceğiz
Gerçi Cantara herşeyi yazmış. Bizim burada üzerinde durduğumuz nokta devamlı yanlış anlaşılıyor. Bu nokta haberin yalan olması yada firmanın dolandırıcı olma ihtimali değil. Murat Bey yada Ayvacı Bey'lerden hangisi enişte bilmiyorum, firma hakkında kısmına tek satır da olsa bunu yazmışken, iş olsun diye yazacak halleri yok elbette. Ancak görünen tüm emareler Xiaomi'nin gerçekten Distribütörü olma ihtimallerini ortadan kaldırıyor. Evet ortada bir Distribütörlük vardır ama bu Xiaomi Distribütörlüğü değil.
Yukarıda yazmıştım tekrar edeyim. Bizim henüz bilmediğimiz şeyler vardır, Linkedin'e yazan kişi 1000 kişi yerine 10 yazmıştır, elemanları henüz eğitim görüyordur, çok büyük bir servis ağı kurmuşlardır, sipariş rakamı 52bin değil 520bin yada 5,2m dir, yoğunluktan dolayı bizimle iletişime geçememişlerdir ama bayram sonrası sitemizle bir toplantı hazırlığındadır v.s. v.s. Biz sadece eldeki verilerle bu işin mümkün olmadığını söylüyoruz.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk