Haber Xiaomi Türkiye Resmi Distribütör

Arkadaşlar beklediğimiz an sonunda geldi. Xiaomi Türkiye artık resmi distribütör ile satışlarına başlıyor aldığım haberlere göre firma 52 bin adet ürün siparişi vermiş. 2 Temmuz 'da satışa başlıyormuş.

Linkedin üzerinden firma hakkında detaylı bilgiye ulaştım.

Detaylı bilgiye sahip olan arkadaşlarımız var ise bilgileri paylaşırlarsa sevinirim.

Ekli dosyalar

• 4bb4be16-431a-45c2-8635-9e90a1a71f28.jpg
    4bb4be16-431a-45c2-8635-9e90a1a71f28.jpg
    157,2 KB · Görüntüleme: 388
  • 28e9f0b6-7ddb-46ce-8703-85e82cda267e.jpg
    28e9f0b6-7ddb-46ce-8703-85e82cda267e.jpg
    84,2 KB · Görüntüleme: 362

andromedar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akn
Cihazım
OnePlus 9
Meslek
BT
Konular
3
fiyatlar her halükarda artacaktır lakin burdaki satıcı arkadaşlardanda alan illaki olacaktır daha ucuza fakat garanti parça vs.. gibi işlemlerle uğraşmak istemeyen kullanıcılar için 200-300 fazla verip resmi kurum anlaşmalı satıcıdan almak daha mantıklı onlar için umarım fiyat politikasında saçmalamazlar pinti 500 lira fark koymus yukardaki arkadaşın bahsettiği mevzu ve bu pararel ithalatçı firma resmi distributor ne yapar Allah bilir :) bekleyelim görelim

Amiran

Follow the Light.
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Amiran
Cihazım
Mi 5s 64 GB
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Resmi garanti olsa ne olacak sanki telefon rom Root işlerini biliyoruz zaten garantiye bi cam kırıldı mı şarj yeri bozuldu mu gider ondada garanti bizden ücretini ister mutlaka

andromedar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akn
Cihazım
OnePlus 9
Meslek
BT
Konular
3
Resmi garanti olsa ne olacak sanki telefon rom Root işlerini biliyoruz zaten garantiye bi cam kırıldı mı şarj yeri bozuldu mu gider ondada garanti bizden ücretini ister mutlaka

aynen öyle ben diğer dediklerinin de değişimini yaptığım için beni ilgilendirmiyo resmi garantili olup olmaması :)

Amiran

Follow the Light.
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Amiran
Cihazım
Mi 5s 64 GB
Meslek
Öğrenci
Konular
9
aynen öyle ben diğer dediklerinin de değişimini yaptığım için beni ilgilendirmiyo resmi garantili olup olmaması :)
Zaten garanti ekran değiştirmeye 500 dese forumumuzdaki ustalar onlardan her türlü daha uygun fiyata değiştirirler onları bilenlerde zaten ekran kırıldı mı servise göndermez

andromedar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akn
Cihazım
OnePlus 9
Meslek
BT
Konular
3
Zaten garanti ekran değiştirmeye 500 dese forumumuzdaki ustalar onlardan her türlü daha uygun fiyata değiştirirler onları bilenlerde zaten ekran kırıldı mı servise göndermez
haklısın yeterki arada güven olsun :) zaten vizyonumuz TÜRK halkı ödediği paranın karşılığındaki cihazı kullanması sd635 lik & mtk cihazlara 2000 lira veriyorlar yazık günah şimdi güzel reklam ve satış politikasıyla ses getirirlerse talep baya artar benim bi fikrim vardı vestelle ortaklaşa bir telefon ve vestel pazarlama ağıyla silip süpürürlerdi ortalığı :)

endera

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
Redmi Note4G
Konular
12
Arkadaşlar,bunların dışında ansızın telefonun susması ve bır daha kesınlıkle acılmaması gibi sıkıntılarıda var.. hem yabancı hemde turk sıtelerınde bu durumda telefonları çöp olan mi5s ve mi5s plus kullanıcıları oldugunu gördüm.. en azından garantıden bu sıkıntılar giderilir..

Medjerda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
??_?!_??
Cihazım
casper via 8
Konular
11
2000 liranın üzerinde satış olmazsa ne mutlu bize. Hepsiburadanın ön sipraişini kaçırdığıma sevindim :)

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Haber hakkında pek bilgim yok ama fiyatların artacağını düşünmüyorum. Ornek vermek gerekirse redmi 4a yurtdışı 350 lira , buraya gelene kadar 700 lira oluyor. Firma resmi olarak girse 1000 lira olacak değil ya . Zaten şuan fazlasıyla kârlı satılıyor cihazlar. Redmi note 4x 550 lira Türkiye ye gelince 900-1000 lira . Fiyatlar şuan çok da masum değil . İllaki diyenler olacaktır, garantili var kayıt olayı var ,kar olayı var diyenler olacaktır,bende bu fiyatları mi store dan almadım, yine kârlı garantili satan gearbesten aldım. Adamlsrin hem karları var hemde o fiyata satıyorlar. O yüzden fiyatın artacağını düşünmüyorum. Haber doğru ise piyasa da cok farkli seylerin olacagi dusuncesindeyim

Canqiri

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Can
Cihazım
Honor 7
Konular
2
Haber hakkında pek bilgim yok ama fiyatların artacağını düşünmüyorum. Ornek vermek gerekirse redmi 4a yurtdışı 350 lira , buraya gelene kadar 700 lira oluyor. Firma resmi olarak girse 1000 lira olacak değil ya . Zaten şuan fazlasıyla kârlı satılıyor cihazlar. Redmi note 4x 550 lira Türkiye ye gelince 900-1000 lira . Fiyatlar şuan çok da masum değil . İllaki diyenler olacaktır, garantili var kayıt olayı var ,kar olayı var diyenler olacaktır,bende bu fiyatları mi store dan almadım, yine kârlı garantili satan gearbesten aldım. Adamlsrin hem karları var hemde o fiyata satıyorlar. O yüzden fiyatın artacağını düşünmüyorum. Haber doğru ise piyasa da cok farkli seylerin olacagi dusuncesindeyim
İçimdekileri söylemişsiniz :) xiaomi zaten resmen girince lansman fiyatlarıyla girecek ülkeye. Fiyatlar daha da ucuzlayabilir bence

Üst Alt