Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RehberXiaomi Router 4A Gigabit Edition Global Firmware (English)
Bence bu cihaz stabil uretilmis bir urun degil gibi geliyor cunku herleste farkli bir hikaye var. Benim VDSL modeme kablo ile bagli ayni oda da iken problemsiz ancak iki oda otede yok denecek kadar az sinyal aliyorum. Isin ilginci 2.4MHz bandinda Tplink modem daha yuksek hiz ve kapsama alani sunuyor, saka gibi bir durum.
Bir daha router veya modem alirsam Tplink harici bir urun almam herhalde keske Archer router alip sorunu kokunden cozseydim.
Bu arada urunu denemeden siparis vermek zor bir durum hele ki bu tip urunler insani bunaltiyor.
Bence bu cihaz stabil uretilmis bir urun degil gibi geliyor cunku herleste farkli bir hikaye var. Benim VDSL modeme kablo ile bagli ayni oda da iken problemsiz ancak iki oda otede yok denecek kadar az sinyal aliyorum. Isin ilginci 2.4MHz bandinda Tplink modem daha yuksek hiz ve kapsama alani sunuyor, saka gibi bir durum.
Bir daha router veya modem alirsam Tplink harici bir urun almam herhalde keske Archer router alip sorunu kokunden cozseydim.
Bu arada urunu denemeden siparis vermek zor bir durum hele ki bu tip urunler insani bunaltiyor.
O kadar haklısınız ki ben uğraşmaktan bıktım artık kabullendim ürünü resmen günün yarısı 6mbit internet alıyorum 50 yerine aynı şekilde ben de tp link düşünüyordum ancak xiaomidir bu sorun olmaz dedim biraz da Mesut Çevik'e güvendim ancak durum ortada...
Ben bu ürünü aldığımda (global versiyon 2.8 yazılımı vardı) Duvar delme özelliği de vardı, uygulamada zorla almanca 'da seçtirmiyordu. Sonra zorla almanca seçtirmeye başladı. En son gelen yazılım ile ne duvar delme kaldı ne sinyal kalitesi. Berbat olmuş. Yarı yarıya düşüş var sinyal kalitesinde ciddi oranda düşmüş sinyal kalitesi. Piyasada bulunan normal bir router'dan hiç bir farkı yok artık.
Manüel sinyal kalitesi arttırma menüsü falan da yok. Tamamen bitmiş hepsi. Avrupanın aptal saçma sapan dayatmalarından bu da.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır bir de şu saçmalık var. Çince yazılımı yüklüyorum telefona, router'ı hemen buluyor program. Global versiyonları yüklüyorum, router'ı oturum açmadan bulamıyorlar. İllaki Almanya bölgesi seçtirip bulduruyor router'ı. Anlamadım gitti ne saçmalıktır. Çince programı ingilizceye çevirip yükleyen falan var mı acabaç
Sinyal sorunu tamamen son sürümlerle alakalı. Yeni mi-wifi yazılımında yine sinyal ayar sekmeleri kaldırılmış. Sinyal seviyesi ayarları yapılamıyor, fakat sinyal gücü bu 2,28 yazılmı ile on numara oluyor. Şu an 263 ile 300 mbps arası hız alıyorum çok iyi. Güncel 3.0 ile 100mbps 'a kadar düşmüştü 5GHZ'de bile.
Sinyal sorunu tamamen son sürümlerle alakalı. Yeni mi-wifi yazılımında yine sinyal ayar sekmeleri kaldırılmış. Sinyal seviyesi ayarları yapılamıyor, fakat sinyal gücü bu 2,28 yazılmı ile on numara oluyor. Şu an 263 ile 300 mbps arası hız alıyorum çok iyi. Güncel 3.0 ile 100mbps 'a kadar düşmüştü 5GHZ'de bile.