- Adım
- UMUT
- Cihazım
- REDMİ NOTE 7
- Konular
- 0
Hocam turuncu ışıkta kalıyorCihaz açılırsa tekrar kurulum yapmalısınız. Reset de yazılım değişmez aynı kalır
Hocam turuncu ışıkta kalıyorCihaz açılırsa tekrar kurulum yapmalısınız. Reset de yazılım değişmez aynı kalır
Reset yapınca kurulum yapana kadar bende de turuncu oluyor kurulum yapıp yeniden başlatıldıktan sonra mavi oluyorHocam turuncu ışıkta kalıyor
hocam hızlı hızlı tutuncu yanıp sönüyor ve wifi de gorünmüyorReset yapınca kurulum yapana kadar bende de turuncu oluyor kurulum yapıp yeniden başlatıldıktan sonra mavi oluyor
Tarayıcı arayüzünden baksanız acaba aynısını mı gösterecek? Sırf öyle merak ettim ilginçBana son sürüm 3.0.23 geldi
Kendi otomatik güncelledi. Arayüzde firmware dosyası indirme seçeneği yok malesef.Hocam firmware dosyasını atabilir misiniz ?
Bugün herhangi bir güncelleme yapmadım otomatik güncelleme de kapalı 3.0.23den 3.0.24e yükselmişTarayıcı arayüzünden baksanız acaba aynısını mı gösterecek? Sırf öyle merak ettim ilginç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kendi otomatik güncelledi. Arayüzde firmware dosyası indirme seçeneği yok malesef.
Demek ki otomatik güncelleme kapalı da olsa aslında açıkBugün herhangi bir güncelleme yapmadım otomatik güncelleme de kapalı 3.0.23den 3.0.24e yükselmiş
Telefonlarda da hep öyle yapıyorlar ve saçma birşey. Özellikle routerler için. 14mb bir dosyayı herkese aynı anda verseler bile sunucu problemleri yaşatacak kadar yoğunluk olmaz.Demek ki otomatik güncelleme kapalı da olsa aslında açık
Büyük ihtimalle parça parça veriyorlar o zaman, sunucu yoğunluğu olmaması için.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Can help me? pls