MiroC.

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Miro
Cihazım
Mi Box 4s
Konular
0

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Tek seferde. hiç bir sorun çıkarmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak tamamen kablosuz yaptım işlemi, kablo ile bağlanmadım.
Geri bildirim için çok teşekkür ederim
nasty

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Selamlar. Ellerinize sağlık çok güzel bir çalışma. Acaba bu cihaz ile kablosuz olarak modeme bağlanma imkanı var mı? Modemden başka bir odaya koyup sinyali güçlendirmek istiyorum Ancak sadece kablolu olarak internete bağlanabiliyorum. Kablosuzdan kablosuza aktarım yapamadım.
Cihazı elime alıp canlı olarak görmedim fakat hemen hemen bu tip tüm cihazlarda hem kablolu hem kablosuz olarak bağlanıp dağıtım yapabilmemiz gerekir. Belki ayarlarda cihazın Modunu değiştirmeniz gerekebilir. Genelde AP moduna alındığında kablo ile bağlanılan internet dağıtılır, Repeater moduna alındığında kablosuz bağlanılan internet dağıtılır.
Yukarıda MiroC. Arkadaşımız bu şekilde bağlanmış, menü ve ayar hakkında yardımcı olabilir.

nasty

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selçuk
Cihazım
note 10
Konular
3
Cihazı elime alıp canlı olarak görmedim fakat hemen hemen bu tip tüm cihazlarda hem kablolu hem kablosuz olarak bağlanıp dağıtım yapabilmemiz gerekir. Belki ayarlarda cihazın Modunu değiştirmeniz gerekebilir. Genelde AP moduna alındığında kablo ile bağlanılan internet dağıtılır, Repeater moduna alındığında kablosuz bağlanılan internet dağıtılır.
Yukarıda MiroC. Arkadaşımız bu şekilde bağlanmış, menü ve ayar hakkında yardımcı olabilir.
Çok teşekkür ederim. Hallettim. Kablosuz olarak bağlantı yapmak isteyen arkadaşlar, önce cihazı fabrika ayarlarına alın. Daha sonra wifi den cihaza bağlanın. Cihazı kesinlikle modeme kablo ile bağlamayın. Yoksa sorun çıkıyor.192.168.31.1 adresine girin. Kabloyu bağlayın diye bir uyarı veriyor. Önemsemeyin :) alt tarafta advance settings ve ya continue settings yazısı var. Ona tıklayın. Listeden wifi seçeneğini seçin. Modeminizin kablosuz bağlantı ismi gelecek onu seçip kablosuz şifrenizi girin. İşlem tamamlanacak. İnşAllah işinizi görür.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Modemi iş yerimizde kullanıyorum. Gidince bakarım. chatin_62 hocam bu konuda daha bilgilidir
Çok teşekkür ederim. Hallettim. Alakanız için sağolun. Hayırlı ramazanlar

Son düzenleme:

mhdsncn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehdi
Cihazım
R4A Giga
Konular
0
Usta, ne zamandır atılı bir kenarda duruyordu cihaz. Yüreğine, eline sağlık ;)

AspavA

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
Mi Router
Konular
2
Merhaba hocam bu cihaza manul dns vermedik birtürlü örnek 192.168.1.31 yerine 192.168.1.5 vs. sizhic denedinizmi acaba nrde hata yapıyoruz.

Kinqpin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Gm5 plus
Konular
0
Ben cihazı Qos uygulayabilmek için almıştım ancak Qos de sıkıntı var. Upload sınırı koyulduktan sonra herhangi bir cihazdan upload yapılırken internet kullanılmaz hale geliyor. Belki düzelir diye çin yazılımına geçmiştim ben de. Cihazı kullanan arkadaşlar qos açıp upload yapmayı deneyebilir mi aynı sorunla karşılaşacaklar mı ?

Üst Alt