Yardım Xiaomi mi6 kamera berbat

• Konbuyu başlatan mrvn
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 173
  • Görüntüleme 48K

mrvn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mervan
Cihazım
Xperia Z2
Konular
4
Yaklaşık 2 hafta önce Xiaomi mi 6 aldım, YouTube kamera testlerine aldanıp aldığım telefonun kamerasından hiç memnun değilim bu kadar kötü çözünürlüğe sahip bir telefon görmedim. Hem gündüz hemde gece berbat bir çekim yapıyor. Performans mükemmel. Kamera ayarları üst düzeyde çekilen. Görüntüleri yükledim inceleyim sizde ayrıca not 5 telefon var arkadaşımda o telefonun kamerasının %10'u bile olmuyor (özellikle gece portle çekimde Not 5 yüzdeki en ince kılı bile gösteriyor) hele bide ikinci kamera bildiğim vga kamera sigara ikinci kamera ile çekildi. Görün ve yorumunuzu bildirin lütfen telefonu gitti gidiyor üzerinde bulunan MIUI TÜRKİYE DESTEKLİ TEK YETKİLİ SATICI olan cepporttan aldım

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
İki fotoğrafda mi6 ile çekildi biri stock kamera uygulaması diğeri Google kamera bariz fark var sorun yazılım telefon güzel çekiyor (gece flash kullanıldı)
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler hocam, hangisinin Google Camera ile çekildiğini belirtmeye gerek bile yok zaten :)

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
2 3 oldu mi6 yı alalı bende incelemelerde görüp aldım güzeldi kamerası ama deneyince hayal kırıklığı yaşadım . Bundan önce Galaxy note 2 vardı onun kamerası bile daha iyiydi hesap edin . Benim birader de note 4 var karşılaştırma yaptık şunu söyleyeyim note 4 ün çeyrek kalitesi bile yok mi6 da . Kamera konusunda aşırı kötü. iade etmeyi bile düşünüyorum sırf bu yüzden . Çünkü hem gündüz hem gece note 4 ün yanından geçemez
[doublepost=1517741151,1517741067][/doublepost]Birde mi note 3 ile kamerası birebir ayni dediler ama note 3 dxo da 90 puan nasıl aldı o zaman ?
Hocam güzelce kötülemişsin telefonu helal olsun.note lardan falan bahsetmişsin,bütün note ları topla bakalım mi6 ile antutu da aldığın 207000 küsür puanı alacakmısın.bi yandan gururla antutu paylaşıp diğer yandan yerin dibine sokmuşsun teli :)aynı cihaz bende de var ve kamerası harika.d0şük ışıkta biraz kötü ama genel olarak bence iyi hatta harika.son bişey daha,bu cihazlar f/p cihazı,en üst performans ve en ucuz fiyat. Üretim-satış amacına uygun yani

Son düzenleme:
Oyla:

biveng

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cömert
Cihazım
arıcı
Konular
0
Arkadaşa katılıyorum kamera gerçekten kötü. 2 bin liralık telefonu için de kötü. Üstelik 2 kamera koyulmuş ve alan kişinin de beklentisi oluyor doğal olarak. Yeterli ışıkta iyi çekiyor onun dışında kötü. Sadece gece değil orta ışıkta da yetersiz.

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Hocam güzelce kötülemişsin telefonu helal olsun.note lardan falan bahsetmişsin,bütün note ları topla bakalım mi6 ile antutu da aldığın 207000 küsür puanı alacakmısın.bi yandan gururla antutu paylaşıp diğer yandan yerin dibine sokmuşsun teli :)aynı cihaz bende de var ve kamerası harika.d0şük ışıkta biraz kötü ama genel olarak bence iyi hatta harika.son bişey daha,bu cihazlar f/p cihazı,en üst performans ve en ucuz fiyat. Üretim-satış amacına uygun yani

Hocam Google Camera'yı kullanın, düşük ışıkta da gayet güzel olduğunu göreceksiniz :)
[doublepost=1518688486,1518688470][/doublepost]
Arkadaşa katılıyorum kamera gerçekten kötü. 2 bin liralık telefonu için de kötü. Üstelik 2 kamera koyulmuş ve alan kişinin de beklentisi oluyor doğal olarak. Yeterli ışıkta iyi çekiyor onun dışında kötü. Sadece gece değil orta ışıkta da yetersiz.

Google Camera iyi her türlü iyi.

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27

Yazdığım post da bahsettiğim konu performansı değil üstüne basa basa söylemişim kamerası. Performansına diyecek yok zaten. Fotoğrafcıyım bazı ince detaylar farklar görmüşüm ki note 4 ile kıyaslamışım. Performans hız akicilik şahane ama yine söyliyim kamera berbat
[doublepost=1518694226,1518694124][/doublepost]
Hocam Google Camera'yı kullanın, düşük ışıkta da gayet güzel olduğunu göreceksiniz :)
[doublepost=1518688486,1518688470][/doublepost]

Google Camera iyi her türlü iyi.
Bende root yok yapmayı da düşünmüyorum bu Google Camera root olmadan çalışıyor mu eğer evetse link verirmisiniz

Oyla:

enjoy_mi

Ya Sabur....
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Ali
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Memur
Konular
13
marka duygusallığına gerek yok..kötüye kötü denir fiyatı markası modeli vs farketmez... net :)

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
marka duygusallığına gerek yok..kötüye kötü denir fiyatı markası modeli vs farketmez... net :)

Marka fanatikligi yapan yok zaten, donanim iyi Xiaomi nin Kamera yazilimi kötü bunda hemfikiriz.
[doublepost=1518696184,1518696152][/doublepost]
Yazdığım post da bahsettiğim konu performansı değil üstüne basa basa söylemişim kamerası. Performansına diyecek yok zaten. Fotoğrafcıyım bazı ince detaylar farklar görmüşüm ki note 4 ile kıyaslamışım. Performans hız akicilik şahane ama yine söyliyim kamera berbat
[doublepost=1518694226,1518694124][/doublepost]
Bende root yok yapmayı da düşünmüyorum bu Google Camera root olmadan çalışıyor mu eğer evetse link verirmisiniz

Camera 2 Api destegi olan Custom rom kullanirsaniz gerek olmaz root a.

Oyla:

enjoy_mi

Ya Sabur....
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Ali
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Memur
Konular
13
Marka fanatikligi yapan yok zaten, donanim iyi Xiaomi nin Kamera yazilimi kötü bunda hemfikiriz.
[doublepost=1518696184,1518696152][/doublepost]

Camera 2 Api destegi olan Custom rom kullanirsaniz gerek olmaz root a.
konumuz sadece kamera.....

Oyla:

shervum

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mali
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
13
Kim ne derse desin mi6 kamerası vasat ben mi5 ten geçtim mi5 in kamerası harikaydı ama mi6 nın kamerası tam hayal kırıklığı

Oyla:
Üst Alt