- Adım
- ㅤ
- Cihazım
- ㅤ
- Konular
- 188
Hocam güncelleme yapıcak misinizElinize sağlık hocam dediklerinizi yaptım şarj bu gece %92 den %91 e düşmüş teşekkür ediyorum
Hocam güncelleme yapıcak misinizElinize sağlık hocam dediklerinizi yaptım şarj bu gece %92 den %91 e düşmüş teşekkür ediyorum
Hocam 9.6.5 de memnunum güncelleyenler memnun kalırsa bende güncellerimHocam güncelleme yapıcak misiniz
Yeni bazı güzel değişiklikler gelmiş...her zaman en yenisi bence en makbuludürHocam 9.6.5 de memnunum güncelleyenler memnun kalırsa bende güncellerim
Güncelleyeyim o zaman hocam karneyi alıp geleyim güncelleyeceğim 9.6.5 e göre değişikleri yazarımYeni bazı güzel değişiklikler gelmiş...her zaman en yenisi bence en makbuludür
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Temanızı paylaşır mısınız hocam ?9.6.13 linkleri ilk mesaja eklenmiştir. Güle güle kullanın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Haftalık dozajımızı aldık hayırlısıyla...Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ottoman hocamın temasıTemanızı paylaşır mısınız hocam ?![]()
+1Ottoman hocamın teması
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam güncel kalın, eskilere takılıp kalmayın...size yakıştıramıyorum...Sayın Koçara hocamı örnek alınTeşekkürler hocam. Ben beklemedeyim![]()