Rom Xiaomi Mi6 Android 9 -EU Beta Rom MIUI 10 9.9.6

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Bende de bu oldu ayrıca wifi problemi oluştu çözüm buldunuz mu
Temiz kurulum yapın bende sorun yok gayet güzel. Batarya performansı daha iyi olmuş gibi kullandıkça belli olur

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Ben mi izah edemiyorum yoksa siz mi anlamıyorsunuz? Telefon üzerinden yapılan indirmeler hata verir. Romu pc üzerinden indirip telefonun hafızasına atacak ve 121. mesajda söylediğim işlemleri yapacaksınız.
Gelişmiş vipe seceneğiden SD kart haric herşeyi silersek (sistem,data,dalvik,satıcı......)aynı işlevi görmüş olmaz mı

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Gelişmiş vipe seceneğiden SD kart haric herşeyi silersek (sistem,data,dalvik,satıcı......)aynı işlevi görmüş olmaz mı
Sizin dediğiniz temiz kurulum. Yapmadan önce mutlaka yedek alınması gerekir.

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Sizin dediğiniz temiz kurulum. Yapmadan önce mutlaka yedek alınması gerekir.
PC olmadığı icin Rom attığım zaman önceki mesajda dediğim gibi kuruyordum.Dün deneme amaçlı cihazda vipe data yaptım yedeğim ve SD kart silinmedi. Bu gün rom kurmak için vipe data yaptığımda yedek dahil cihazda herşey silindi. Normalde de Vipe data yapınca yedek siliniyor mu ?

beker3761

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Mi6
Konular
0
Yeni sürümde şimdiye kadar hiç hata ile karşılaşmadım, twrp, magisk, gcam, youtube vanced ve dolby digital sorunsuz çalışıyor.
Hata ile karşılaşan arkadaşlar muhakkak bir yerde hata yapıyorsunuz, temiz kurulum yapmayı deneyin, twrp ve magisk'in en son sürümünü kullanmayı ihmal etmeyin.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
PC olmadığı icin Rom attığım zaman önceki mesajda dediğim gibi kuruyordum.Dün deneme amaçlı cihazda vipe data yaptım yedeğim ve SD kart silinmedi. Bu gün rom kurmak için vipe data yaptığımda yedek dahil cihazda herşey silindi. Normalde de Vipe data yapınca yedek siliniyor mu ?
Basit ve net bir şekilde izah edeyim...
Telefondan rom indirmeye kalkarsanız sıkıntı olur. Neticede zip dosyası indiriyorsunuz. İnmez, yarım kalır yada iner ama dosya hasarlı olur. Telefona yüklemeye çalıştığınızda cihaz açılmaz, uygulamalar durduruldu hatası alırsınız. Yani en sağlıklı yöntem PC den indirip cihaza atmaktır.
Wipe konusunda bilgi eksikliği içinde olduğunuz görülüyor. Aşağıda linkini verdiğim Pegasus__ hocamın konusunu dikkatlice okursanız kafanızdaki soru işaretlerini gidermiş olursunuz...
Rehber - TWRP Temizle/Wipe Seçenekleri Kullanımı (Görsel Ekli)

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Basit ve net bir şekilde izah edeyim...
Telefondan rom indirmeye kalkarsanız sıkıntı olur. Neticede zip dosyası indiriyorsunuz. İnmez, yarım kalır yada iner ama dosya hasarlı olur. Telefona yüklemeye çalıştığınızda cihaz açılmaz, uygulamalar durduruldu hatası alırsınız. Yani en sağlıklı yöntem PC den indirip cihaza atmaktır.
Wipe konusunda bilgi eksikliği içinde olduğunuz görülüyor. Aşağıda linkini verdiğim Pegasus__ hocamın konusunu dikkatlice okursanız kafanızdaki soru işaretlerini gidermiş olursunuz...
Rehber - TWRP Temizle/Wipe Seçenekleri Kullanımı (Görsel Ekli)
Cihazdan indiriyorum hic sorun yaşamadım şans belki de. batarya performansı sadece normelin altında belki de bu yüzdendir teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt