- Adım
- Baki
- Cihazım
- Mi 6
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 32
Temiz kurulum şartBende de bu oldu ayrıca wifi problemi oluştu çözüm buldunuz mu
Temiz kurulum şartBende de bu oldu ayrıca wifi problemi oluştu çözüm buldunuz mu
Temiz kurulum yapın bende sorun yok gayet güzel. Batarya performansı daha iyi olmuş gibi kullandıkça belli olurBende de bu oldu ayrıca wifi problemi oluştu çözüm buldunuz mu
Yaptım ama hala var sorun inşallah gelecek güncelleme ile düzelirTemiz kurulum şart
Gelişmiş vipe seceneğiden SD kart haric herşeyi silersek (sistem,data,dalvik,satıcı......)aynı işlevi görmüş olmaz mıBen mi izah edemiyorum yoksa siz mi anlamıyorsunuz? Telefon üzerinden yapılan indirmeler hata verir. Romu pc üzerinden indirip telefonun hafızasına atacak ve 121. mesajda söylediğim işlemleri yapacaksınız.
Sizin dediğiniz temiz kurulum. Yapmadan önce mutlaka yedek alınması gerekir.Gelişmiş vipe seceneğiden SD kart haric herşeyi silersek (sistem,data,dalvik,satıcı......)aynı işlevi görmüş olmaz mı
PC olmadığı icin Rom attığım zaman önceki mesajda dediğim gibi kuruyordum.Dün deneme amaçlı cihazda vipe data yaptım yedeğim ve SD kart silinmedi. Bu gün rom kurmak için vipe data yaptığımda yedek dahil cihazda herşey silindi. Normalde de Vipe data yapınca yedek siliniyor mu ?Sizin dediğiniz temiz kurulum. Yapmadan önce mutlaka yedek alınması gerekir.
Basit ve net bir şekilde izah edeyim...PC olmadığı icin Rom attığım zaman önceki mesajda dediğim gibi kuruyordum.Dün deneme amaçlı cihazda vipe data yaptım yedeğim ve SD kart silinmedi. Bu gün rom kurmak için vipe data yaptığımda yedek dahil cihazda herşey silindi. Normalde de Vipe data yapınca yedek siliniyor mu ?
Cihazdan indiriyorum hic sorun yaşamadım şans belki de. batarya performansı sadece normelin altında belki de bu yüzdendir teşekkür ederim.Basit ve net bir şekilde izah edeyim...
Telefondan rom indirmeye kalkarsanız sıkıntı olur. Neticede zip dosyası indiriyorsunuz. İnmez, yarım kalır yada iner ama dosya hasarlı olur. Telefona yüklemeye çalıştığınızda cihaz açılmaz, uygulamalar durduruldu hatası alırsınız. Yani en sağlıklı yöntem PC den indirip cihaza atmaktır.
Wipe konusunda bilgi eksikliği içinde olduğunuz görülüyor. Aşağıda linkini verdiğim Pegasus__ hocamın konusunu dikkatlice okursanız kafanızdaki soru işaretlerini gidermiş olursunuz...
Rehber - TWRP Temizle/Wipe Seçenekleri Kullanımı (Görsel Ekli)