Bu virüs iyi huylu olandan hocam. Sıkıntı yok çok şükür.Hayırlı olsun hocam...siz de artık haftalık dozajlara bayağı alışmışsınız....
virüs girdi mi, çıkmıyor öyle kolay kolay tabi...geçmişler olsun diyemiyorum maalesef
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Teşekkürler, sizi de bekleriz inşallah...Elinize sağlık hocam
Skorpi ve Koçara gibi iki yaşlı tilki ( şu aralar pek aktif görmesek te bu ikiliye DOBERDEN hocamı da dahil edebiliriz) engin denizlere yelken açarken, sizin gibi yaşı itibariyle daha genç duayen bir usta daha neyi bekliyor olabilir acaba sayın hocam?Teşekkürler hocam. Ben beklemedeyim
Sistem güncelleme üzerinden güncelleme yapmak her zaman sıkıntılıdır. Pc den indirip cihaza attığınız romu twrp den flashlayın. Reboot etmeden (kullanıyorsanız) magisk flashlayın. Daha sonra dalvik - cache yapıp Reboot edin. Böylece hiç bir veri kaybı olmaz.Sistem güncelleyici uygulamasından güncelledim sürekli yarıda takılıyor buradan indirip twrp Flash lasam veri kaybı yaşarmıyım
İki gündür Amazfit Verge ile haşır, neşir oluyorum bir türlü Bootloader kılidi için yapılan işlemde sona geliyor ancak cihazla ilgili istenen seri bilgisini doğru yazmaya rağmen asamadim artık bir başka PC de deneme seçeneğini öğleden sonra deneyeceğim..Skorpi ve Koçara gibi iki yaşlı tilki ( şu aralar pek aktif görmesek te bu ikiliye DOBERDEN hocamı da dahil edebiliriz) engin denizlere yelken açarken, sizin gibi yaşı itibariyle daha genç duayen bir usta daha neyi bekliyor olabilir acaba sayın hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sistem güncelleme üzerinden güncelleme yapmak her zaman sıkıntılıdır. Pc den indirip cihaza attığınız romu twrp den flashlayın. Reboot etmeden (kullanıyorsanız) magisk flashlayın. Daha sonra dalvik - cache yapıp Reboot edin. Böylece hiç bir veri kaybı olmaz.
Dedim ya hocam, maşallahınız var. Teknoloji kullanımı konusunda gençlere nal toplatırsınız valla. .İki gündür Amazfit Verge ile haşır, neşir oluyorum bir türlü Bootloader kılidi için yapılan işlemde sona geliyor ancak cihazla ilgili istenen seri bilgisini doğru yazmaya rağmen asamadim artık bir başka PC de deneme seçeneğini öğleden sonra deneyeceğim..
Bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ...Üstadımız Skorpi olursa daha çok hem.kaşınır hemde bu okyanustan kolay ayrılamayız...Dedim ya hocam, maşallahınız var. Teknoloji kullanımı konusunda gençlere nal toplatırsınız valla. .
Ben mi izah edemiyorum yoksa siz mi anlamıyorsunuz? Telefon üzerinden yapılan indirmeler hata verir. Romu pc üzerinden indirip telefonun hafızasına atacak ve 121. mesajda söylediğim işlemleri yapacaksınız.Sürekli hata veriyor inmiyor
Bende de bu oldu ayrıca wifi problemi oluştu çözüm buldunuz muGüncellemeden sonra nedense ana ekran tuşu çalışmamaya başladı.