Rom Xiaomi Mi6 Android 9 -EU Beta Rom MIUI 10 9.9.6

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wisenky

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aldous
Cihazım
mi
Konular
23
Ne yani şimdi ben 20 saat alıyorum desem ona da inanacak mısınız? 3350 mah bataryası olan bir telefon kullanıyorsunuz. Her ne kadar romlar arasında farklılık olsa da batarya tüketimi kullanımla alakalı bir durumdur. Mobil veriyi kapatırsınız, uygulamaların arka plan etkinliklerini kısıtlarsınız, sosyal medyaya girmez internette sörf yapmazsınız. Yani telefonu kullanımına mahsus sadece konuşma ve mesajlaşma için kullanırsınız o zaman 8 saat ta alırsınız 9 saatte. ( bataryayı % 100 olmadan çıkarmak süretiyle ekran süresinin sıfırlanmamasını bir yana bırakıyorum ) Fakat amaç bu değil ki...
Bataryanızın sağlığını test edin. Her hangi bir problem yoksa ekran süresi gibi lüzumsuz işlere takılmayın. Cihazınızın normal kullanımla bir günü çıkarması her hailkârda yeterlidir.
Bununla ilgili inceleme konusu paylaşmıştım hocam . Yüksek pil süresi için kullanım kısıtlamak zorunda değilsiniz . Doğru ayarlar ile her şey mümkündür .

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Bununla ilgili inceleme konusu paylaşmıştım hocam . Yüksek pil süresi için kullanım kısıtlamak zorunda değilsiniz . Doğru ayarlar ile her şey mümkündür .
Gözümden kaçmış olmalı ki inceleme konunuzu okumadım. Neticede 3350 mah lık pil gücüne sahip bir cihaz kullanıyorsunuz. Ne tür ayar yaparsanız yapın kullandığınız uygulamaların arka plan etkinliklerini kısıtlamadan söylediğiniz ( yanılmıyorsam 10 saatti ) ekran süresini alamazsınız. Aldığınızı iddia ederseniz kendi mantık anlayışım ve kullanım alışkanlıklarıma istinaden söylüyorum, bana inandırıcı gelmez. Ben her türlü ayarlama ve kısıtlamayı yapmış olmama rağmen 9.3.7 den sonra çıkan hiç bir eu romda 7.5 saatin üzerinde sot almadım. Buna 10.3.1.0 stabil de dahil.... Beta versiyonlarda aldığım süre ise en fazla 6 saattir. ( Mi 6 nın mirvanası denen 9.3.7 yi ise test etme şansım olmadı ama onda da yapılan yorumlardan en uzun süre 8 saat diye hatırlıyorum. )
Bir çok Mi 6 kullanıcısı için hala efsane bir rom olma özelliğini koruyan, hiç bir özelleştirmenin olmadığı ve bataryaya etki edebilecek 3. parti hiç bir uygulamanın yüklenemediği android 7 tabanlı 9.2.2.0 sürümünde dahi iddia ettiğiniz değerlere ulaşmak bir hayal...
Fakat daha evvel söylediğim gibi hiç kimsenin iddiasını çürütmek yada mevzuyu abarttığını ispatlamak niyetinde değilim. Söylemek istediğim sadece şudur... Ekran süresine takılıp kalmak bence abesle iştigalden başka bir şey değildir. Eğer normal kullanımla bataryanız bir günü rahatlıkla çıkarıyorsa sıkıntı yok demektir. Gerisi sadece teferruattan ibaret...

Wisenky

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aldous
Cihazım
mi
Konular
23
Gözümden kaçmış olmalı ki inceleme konunuzu okumadım. Neticede 3350 mah lık pil gücüne sahip bir cihaz kullanıyorsunuz. Ne tür ayar yaparsanız yapın kullandığınız uygulamaların arka plan etkinliklerini kısıtlamadan söylediğiniz ( yanılmıyorsam 10 saatti ) ekran süresini alamazsınız. Aldığınızı iddia ederseniz kendi mantık anlayışım ve kullanım alışkanlıklarıma istinaden söylüyorum, bana inandırıcı gelmez. Ben her türlü ayarlama ve kısıtlamayı yapmış olmama rağmen 9.3.7 den sonra çıkan hiç bir eu romda 7.5 saatin üzerinde sot almadım. Buna 10.3.1.0 stabil de dahil.... Beta versiyonlarda aldığım süre ise en fazla 6 saattir. ( Mi 6 nın mirvanası denen 9.3.7 yi ise test etme şansım olmadı ama onda da yapılan yorumlardan en uzun süre 8 saat diye hatırlıyorum. )
Bir çok Mi 6 kullanıcısı için hala efsane bir rom olma özelliğini koruyan, hiç bir özelleştirmenin olmadığı ve bataryaya etki edebilecek 3. parti hiç bir uygulamanın yüklenemediği android 7 tabanlı 9.2.2.0 sürümünde dahi iddia ettiğiniz değerlere ulaşmak bir hayal...
Fakat daha evvel söylediğim gibi hiç kimsenin iddiasını çürütmek yada mevzuyu abarttığını ispatlamak niyetinde değilim. Söylemek istediğim sadece şudur... Ekran süresine takılıp kalmak bence abesle iştigalden başka bir şey değildir. Eğer normal kullanımla bataryanız bir günü rahatlıkla çıkarıyorsa sıkıntı yok demektir. Gerisi sadece teferruattan ibaret...
Katılıyorum hocam kullanıcıların cihazı kendileri için 1 günü çıkarıyorsa gerisi teferruattır .

Mohan41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Meslek
Kalite Teknisyeni
Konular
26
her hafta düzenli güncelleme alıyormu bu rom

Atakan kkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mi 6
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
arkadaşlar dark moda geçince ikonlar küçülüyor neden acaba bilen varmı mi6 cihaz tşk

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
her hafta düzenli güncelleme alıyormu bu rom
Çinliler uzun tatil yapmayı sever. Araya bayram yada festival falan girmezse alır. 8=)giggle~~
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar dark moda geçince ikonlar küçülüyor neden acaba bilen varmı mi6 cihaz tşk
Evet öyle bir özelliği var. Fakat göze pek rahatsız edici gelmiyor. Zannederim romla alakalı bir durum.

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
9.6.13 linkleri ilk mesaja eklenmiştir. Güle güle kullanın.

Haftalık dozajımızı aldık hayırlısıyla...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

Hayırlı olsun hocam...siz de artık haftalık dozajlara bayağı alışmışsınız....
virüs girdi mi, çıkmıyor öyle kolay kolay tabi...geçmişler olsun diyemiyorum maalesef8=)haha--haha--

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
188

Elinize sağlık hocam

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32

Elinize sağlık hocam dediklerinizi yaptım şarj bu gece %92 den %91 e düşmüş teşekkür ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt