Rom Xiaomi Mi6 Android 9 -EU Beta Rom MIUI 10 9.9.6

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustafacan46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Yok
Konular
0
Nasıl iyimidir ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba hocam saati center clock ile mi ortaya aldıniz acaba 3 gündür uğraşıyorum sürekli mi logosunda kalıyor uninstall i tekrar twrp den flashlasamda duzelmiyor acaba hangi sürümü seçiyorsunuz ve twrp e yüklerken başka birşey yapmamız gerekiyor mu ? Cihaz mi 6 bu konudaki romu kurdum şuan

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
188
Merhaba hocam saati center clock ile mi ortaya aldıniz acaba 3 gündür uğraşıyorum sürekli mi logosunda kalıyor uninstall i tekrar twrp den flashlasamda duzelmiyor acaba hangi sürümü seçiyorsunuz ve twrp e yüklerken başka birşey yapmamız gerekiyor mu ? Cihaz mi 6 bu konudaki romu kurdum şuan
Sürüm nedir

mustafacan46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Yok
Konular
0
sürüm bu hocam

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
sürüm bu hocam
Doğru sürümü yüklersen saati ortaya alır. Yüklediğin şeye dikkat et, üstünde sürümü yazıyor zaten.

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
188
bunu indirip flashlayın tamamdır

mustafacan46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Yok
Konular
0
bunu indirip flashlayın tamamdır
Hocam gerçekten çok teşekkür ederim ellerinize sağlık inanin 3 gündür uğraşıyorum global stabil 9.2.2.0 ile denedim mi logosunda kaldım eu beta 9.3.7 sürümünde de aynı şekilde kalinca ümidi kesmiştim

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Bu sürümü çok övdük ama geceleri şarj su gibi gidiyor sizde de öylemi yoksa bende bir sorunmu var? sorun varsa nasıl çözebilirim? Gece bıraktığımda %35 iken sabah %25 olmuştu 2 gecedir böyle?

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Bu sürümü çok övdük ama geceleri şarj su gibi gidiyor sizde de öylemi yoksa bende bir sorunmu var? sorun varsa nasıl çözebilirim? Gece bıraktığımda %35 iken sabah %25 olmuştu 2 gecedir böyle?
% 1-2 değer düşmesi normaldir. Sizin batarya tüketiminizin fazla olması ayarlarla alakalı biir durum olmalı. Ayarlar/ Pil ve performansa girip uygulamaları seç yapın. Uygulama pil tasarrufundaki uygulamaların ( Aktif olarak kullandığınız whatsapp, facebook vb. hariç ) arka plan etkinliklerini kısıtlayın. Misal ben Whatsapp ı dahi pil tassarrufu modunda kullanırım ama buna rağmen herhangi bir bildirim sorunu yaşamam.
İkinci olarak ta aını yerde bulunan uyku modunu aktif edin. Böylelikle miui kullanım alışkanlıklarınıza göre sizin uyuduğunuzu algılayıp arka plan uygulamalarını otomatik olarak kapatır.
Ben global kararlı dahil uzun zamandır böyle kullanırım ve akşam telefonu nasıl birakırsam sabah bataryası yine aynı şekilde elime alırım.
NOT: TWRP den 2 wipe yapmak ta çözüm olabilir.

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
% 1-2 değer düşmesi normaldir. Sizin batarya tüketiminizin fazla olması ayarlarla alakalı biir durum olmalı. Ayarlar/ Pil ve performansa girip uygulamaları seç yapın. Uygulama pil tasarrufundaki uygulamaların ( Aktif olarak kullandığınız whatsapp, facebook vb. hariç ) arka plan etkinliklerini kısıtlayın. Misal ben Whatsapp ı pil tassarrufunda kullanırım buna rağmen bildirim sorunu yaşamıyorum.
İkinci olarak ta aını yerde bulunan uyku modunu aktif edin. Böylelikle miui kullanım alışkanlıklarınıza göre sizin uyuduğunuzu algılayıp arka plan uygulamalarını otomatik olarak kapatır.
Ben global kararlı dahil uzun zamandır böyle kullanırım ve akşam telefonu nasıl birakırsam sabah bataryası yine aynı şekilde elime alırım.
NOT: TWRP den 2 wipe yapmak ta çözüm olabilir.
Teşekkürler hocam deneyeceğim 2 wipe=dalvik,cache oluyor değilmi hocam?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt