Rom Xiaomi Mi6 Android 9 -EU Beta Rom MIUI 10 9.9.6

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
rock~~rock~~monkey~~
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Ne yapıyorsunuz şu bataryalara okuyup üflüormusuz 8-10-15ler havada ucuşuyor ben 4 saati zor alıyorum.:@:@
Ne yani şimdi ben 20 saat alıyorum desem ona da inanacak mısınız? 3350 mah bataryası olan bir telefon kullanıyorsunuz. Her ne kadar romlar arasında farklılık olsa da batarya tüketimi kullanımla alakalı bir durumdur. Mobil veriyi kapatırsınız, uygulamaların arka plan etkinliklerini kısıtlarsınız, sosyal medyaya girmez internette sörf yapmazsınız. Yani telefonu kullanımına mahsus sadece konuşma ve mesajlaşma için kullanırsınız o zaman 8 saat ta alırsınız 9 saatte. ( bataryayı % 100 olmadan çıkarmak süretiyle ekran süresinin sıfırlanmamasını bir yana bırakıyorum ) Fakat amaç bu değil ki...
Bataryanızın sağlığını test edin. Her hangi bir problem yoksa ekran süresi gibi lüzumsuz işlere takılmayın. Cihazınızın normal kullanımla bir günü çıkarması her hailkârda yeterlidir.

eymevt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Ne yani şimdi ben 20 saat alıyorum desem ona da inanacak mısınız? 3350 mah bataryası olan bir telefon kullanıyorsunuz. Her ne kadar romlar arasında farklılık olsa da batarya tüketimi kullanımla alakalı bir durumdur. Mobil veriyi kapatırsınız, uygulamaların arka plan etkinliklerini kısıtlarsınız, sosyal medyaya girmez internette sörf yapmazsınız. Yani telefonu kullanımına mahsus sadece konuşma ve mesajlaşma için kullanırsınız o zaman 8 saat ta alırsınız 9 saatte. ( bataryayı % 100 olmadan çıkarmak süretiyle ekran süresinin sıfırlanmamasını bir yana bırakıyorum ) Fakat amaç bu değil ki...
Bataryanızın sağlığını test edin. Her hangi bir problem yoksa ekran süresi gibi lüzumsuz işlere takılmayın. Cihazınızın normal kullanımla bir günü çıkarması her hailkârda yeterlidir.
Hocam ne yani yalan mı konuşuyoruz fikirlerinizi söylerken biraz daha dikkatli olunuz buyrun ben hiç bir zaman mobil ağ kapatmamışım yukarda yazdığım ve ekran süresini ilk defa gördüğüm için şaşırmıştım okadar

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Hocam ne yani yalan mı konuşuyoruz fikirlerinizi söylerken biraz daha dikkatli olunuz buyrun ben hiç bir zaman mobil ağ kapatmamışım yukarda yazdığım ve ekran süresini ilk defa gördüğüm için şaşırmıştım okadar
Ben kimseyi itham etmedim hocam. Sadece kendi kullanım alışkanlıklarımı baz alarak bir durum tespiti yaptım. Buna rağmen yorumum nedeniyle yanlış anlaşıldı isem ve bunun neticesinde sizi rencide ettiysem kusuruma bakmayın lütfen.
Niyetim kimseyi kırmak değildi.

eymevt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Ben kimseyi itham etmedim hocam. Sadece kendi kullanım alışkanlıklarımı baz alarak bir durum tespiti yaptım. Buna rağmen yorumum nedeniyle yanlış anlaşıldı isem ve bunun neticesinde sizi rencide ettiysem kusuruma bakmayın lütfen.
Niyetim kimseyi kırmak değildi.
Bu nazik davranışınız içi size çok teşekkür ediyorum hocam rabbim sizin gibi anlayışlı zümrelerin sayısını artırsın

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Tabiki yeterli ama gece yüzde 10 düşüs normal değil. Normal kullanımda dört saati zar zor bulmak iyi değil oyun oynamam genel olarak tarayıcıda geziniyorm en fazlada yarım saat video izlerim. bataryası doğru test edebilceğimiz güzel bi uygulama var mı ?

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Tabiki yeterli ama gece yüzde 10 düşüs normal değil. Normal kullanımda dört saati zar zor bulmak iyi değil oyun oynamam genel olarak tarayıcıda geziniyorm en fazlada yarım saat video izlerim. bataryası doğru test edebilceğimiz güzel bi uygulama var mı ?

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Bende şöyle bir sıkıntı var bir şeyi yeniden adlandırmaya çalışırken tamamını seçmek için metine basılı tutuyorum uygulama duruyor tarayıcıda da öyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende sorun yok hocam sorun sizde monkey~~+2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt