Rehber Xiaomi Mi5'e TWRP Yükleme, Şifre Sorunu Çözümü, Wipe ve Custom Rom Yükleme

turkuazzz99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan Özcan
Cihazım
Mİ5S PLUS
Konular
18
Bu işlemleri mi max 2 için ayrıntılı anlatmış chatin_62, o konunun altında bende mi5 için ayrıntılı konu anlatmasını rica ettim; bana bu cevabı verdi, belki faydalanırsınız;
Mi5 için yapmıştım zaten. Ancak versiyon çok eskide kaldı ve dosyaların güncelliği kayboldu. Aynı bu şekilde ZCX TWR'leri yükleyebilmeniz gerekiyor. Hangi romu kuruyorsanız bir de diğerini deneyin. Yani Kararlı ise Developer yükleyin, Developer ise Kararlı yükleyin öyle bir deneyin.

sasuta

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi5 Pro
Konular
2
Bu işlemleri mi max 2 için ayrıntılı anlatmış chatin_62, o konunun altında bende mi5 için ayrıntılı konu anlatmasını rica ettim; bana bu cevabı verdi, belki faydalanırsınız;
Mi5 için yapmıştım zaten. Ancak versiyon çok eskide kaldı ve dosyaların güncelliği kayboldu. Aynı bu şekilde ZCX TWR'leri yükleyebilmeniz gerekiyor. Hangi romu kuruyorsanız bir de diğerini deneyin. Yani Kararlı ise Developer yükleyin, Developer ise Kararlı yükleyin öyle bir deneyin.

Peki siz denediniz mi oldu mu?

sasuta

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi5 Pro
Konular
2
Merhaba, denedim yine aynı sorunla karşılaştım :(

Bir gündür uğraşıyorum ben de bir türlü mi logosunu geçemedim. twrp yi yüklüyorum wipe yapınca logoda takılı kalıyor yapmayınca sisteme giriyor ama bu seferde telefon çok kasıyor. 4 saniyede kamera açılıyor.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Bir gündür uğraşıyorum ben de bir türlü mi logosunu geçemedim. twrp yi yüklüyorum wipe yapınca logoda takılı kalıyor yapmayınca sisteme giriyor ama bu seferde telefon çok kasıyor. 4 saniyede kamera açılıyor.
Hangi wipe ları yapıyorsunuz?

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sasuta

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi5 Pro
Konular
2
Bu wipe lardan sonra açılış yüklü uygulamaların sayısına göre 15dk kadar sürer.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biliyorum ama yarım saatten fazla beklediğim de oldu yok takılıyor logoda.

Üst Alt